Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהריה- ים המלח . מה הדרך הבטוחה ביותר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

עקב המצב הבטחוני , ובעקבות נופש שכל כך חיכינו לו, האם ידוע לכם על דרך בטוחה ומומלצת להגיע מנהריה ליום המלח?

כיוון שמדובר על נסיעה עם תינוק , אצטרך לבחור בדרך הבטוחה ביותר.

אני פשוט לא מרבה בנסיעות כאלו..

תודה

פורסם

הרגילה (וקצת ארוכה)

נהריה>קריות>יגור>יקנעם>כביש 6 לכל אורכו עד צומת להבים,שם שמאלה לכביש 31 עד ערד >משם יורד לים המלח רצוף.

אופציה אחרת - נהריה>טבריה>בית שאן>דרך הבקעה עד לים המלח.

לחלופין - תוכל לדחות (לשלם קנס?) למועד אחר עד אשר יירגעו הרוחות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם לא תהיה ברירה נצטרך לבטל.

למיטב הבנתי אחרי בית שאן יש המון כפרים בעייתיים

פורסם

אם אתה מתכוון ל"כפרים בעייתיים" בכביש הבקעה, הרי שאלה שטויות במיץ.

האזור הכי שקט ובטוח בארץ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אם לא תהיה ברירה נצטרך לבטל.

למיטב הבנתי אחרי בית שאן יש המון כפרים בעייתיים

אם אתה רוצה לבטל - תבטל. אל תאשים את המצב הביטחוני :)

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה- אני ואישתי עצמאיים מזה 6 שנים, קרענו ת׳תחת בשלוש השנים האחרונות ולא יצאנו לנופש מפאת עומס חוסר זמן והרחבת המשפחה. מהרגע שהחלטנו על הנופש אנחנו לא מפסיקים לדבר על כמה אנו זקוקים לו. עכשיו תגיד לי ,אם לא מהמצב הביטחוני אז ממה?

אנשים מעלים סרטונים שרוגמים אותם באבנים , דיווחים על ידוי אבנים בכל מיני אזורים בארץ , פוסטים אנטי יהודים משכנים ערבים שעד לא מזמן היינו קונים מהם ועם חלקם גם שותים קפה. באמת מה גורם לי לחשוב לבטל?

האנס- זה ששמעתי. אתה יודע להגיד בוודאות שהסתובבות במקומות אלו הם בטיחותיים כרגע? אני מאמין שלא, ונוטה לא להמר על חיי משפחתי כדי להווכח. במיוחד לאור כל מה שכתבתי צביקה.

אני לא מתכוון להפוך את השרשור לפוליטי , שאלתי אם יש דרך נוספת להגיע לים המלח, שלא דרך הבקעה.

פורסם

תאמין במה שאתה רוצה.

אני על הקו ירושלים-טבריה עם המשפחה דרך הבקעה ואין שם כלום. מעולם לא היה, בעצם,

מלבד הסתננות פעם בעשור. אתה מנהריה, ספר לי כמה הסתננויות היו ליד הבית שלך בשנים האחרונות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אכן כביש הבקעה פנוי מאבנים בשנים האחרונות. מה שכן- הכפרים באיזור לא יכולים להיקרא שקטים, להזכירכם לא מזמן שריה עופר נרצח בברוש הבקעה עם גרזן.

בכל אופן- גם אני נוסע שם דרך קבע, לדעתי רמת הסיכון שלך על כביש 70 יותר גבוהה מהבקעה, כך שאתה יכול להיות רגוע.

פורסם

כרגע לא, לפני כמה ימים קצת. בכלל כל הנבלות ״אזרחי המדינה״ שלנו נרגעו קצת מאז שהתחילו הרקטות.

פורסם

הבעיה אינה בכביש 70 (שבו הבעיה העקרית היא לייזריסטים, אבל בכיין מזרח ובודאי לא בימים אלה) אלא בהמשך, בכביש 2 ליד ג'סר סרקא. יישוב עני מאד עם לא מעט פעילות פשע גם בימים כתיקונם, ולפני די הרבה שנים היה שם ארוע של רצח קצין משטרה בעת פעילות נגד סוחרי סמים. הכניסה לכפר היא דרך גשר מעל כביש 2 אשר מדי פעם נזרקות ממנו אבנים על רכבים הנוסעים בכביש המהיר. אבל, כפי שכתבתי, מדי פעם. לא ביום יום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...