Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע קטע, ליפני שנתיים היתה לי מישהי (קשר של קרוב ל10 שנים) מאיזור גינות שומרון, לא משהו מסוכן אבל בכל זאת הדרך לא מי יודע מה נעימה,

בכל זאת היתי ילד שלא פחד מכלום , היה לי רכב שברולט לומינה נפח 3100, והיה נותן לך רק תיתן בגז,

7 בבוקר יוצא מהישוב ראות טובה, מטפס למהירות , מגיע קצת ליפני הכפר פתאום בום, אבל מה זה בום, היתי בטוח התנתק לי גלגל, אני לבד על הכביש עוצר את האוטו מסתכל סביב , וואלה אני עוד על הכביש, יורד מהאוטו וואלה יש גלגלים, מסתכל ימינה, שמאלה , וואלה כלום, מרים את הראש להרים שחוצים את הכביש, כלום, וואלה מיתברר שאיזה דביל זרק אבן בנסיון לפגוע בי אבל ביגלל המהירות האבן פגעה בדלת האחורית ממש ליד הידית,

אז היתי קרימינל, אם היתי רואה את הערבי הזה היתי רודף אחריו ונותן לו לאכול אבנים, ואולי לוקח אותו איתי סיבוב ובועט בו בצומת ירקונים, שיחזור ברגל

היום, כמה שנים אחרי, יש לי הרבה יותר מה להפסיד, ובזכות אישתי היא מעמידה אותי במקום.

מה שהיה ליפני שנתיים-שלוש-ארבע. זה לא מה שהיום.

כל עוד לא נעשה לך נזק גדול מעבר לפגיע של אבן בפח, תבליג ותעלם מהמקום, ועדיף כמה שיותר מהר

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קשה לחשוב מה הייתי עושה, הכי קל להגיד "אני הייתי עושה ככה", אבל בפועל בשעת אמת אף אחד לא מבטיח שהוא יפעל ככה.

בעקרון נראה לי שבריחה מהירה מהמקום (אני לא הייתי מהסס למשוך כל הילוך עד 6000-6500 סל"ד גם אם צריך לברוח מהם ולהעלם כמה שיותר מהר) זה הכי אפקטיבי. להגיע למקום מבטחים ולדווח למשטרה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...