Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר JBL GTO1004 מקרטע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בצהריים כשנסעתי פתאום ההגברה הפסיקה לעבוד וכשהבטתי במגבר מנורת הפרוטקשן דלקה.

המגבר היה חם והנחתי שבגלל החום הוא נכנס לפרוטקשן.

חשוב לי לציין שעד היום נסעתי בימים אפילו יותר חמים והיום זו הפעם הראשונה שהמגבר מתנהג ככה.

חיכיתי עד לסיום העבודה והייתי בטוח שבגלל שלילה אז המגבר קר והכל יהיה טוב.

נסעתי עם מוסיקה במשך שתי דקות ואז הוא התחיל לקרטע אפילו על ווליום מאוד נמוך.

העלתי סירטון כדי להדגים מה שקורה שם..

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה.

[video=youtube_share;CniercSAfGE]http://youtu.be/CniercSAfGE

פורסם

ניסית סגנון מוזיקה שונה? ;)

וברצינות - בתור התחלה תשלול חיבורי חשמל והארקה רופפים למגבר, אח"כ נסה לנתק את הסאב (אם קיים) ולראות אם זה מסתדר, אם לא תמשיך לשאר הרמקולים/קרוסים ותחזור על התהליך עם GAIN שמכוון למינימום. אם כל אלו לא עזרו, יתכן שהמגבר פשוט נפח את נשמתו.

פורסם

סאב קיים וכשניתקתי אותו עדיין זה המשיך.

אני חושב אולי לנתק את כל הרמקולים ואז לחבר אחד אחד עד שאני יעלה על הבעייתי כי אני חושש שמדובר בקצר.

אבל עדיין, היום למשל נסעתי וניסיתי להפעיל, הכל פעל יפה על ווליום גבוה עד שהגיעה דפיקת הבאס הראשון והמגבר קרס. לכן אני לא חושב שממש מדובר בקצר מאחד הקומפוננטים.

פורסם

עדכון :

היום החלטתי לעשות ניסוי,

אחרי שהאוטו עמד 6 שעות בערך, הנעתי והתחלתי לנסוע.

התחלתי את הניסוי בלהפעיל מוזיקה בווליום נורמאלי כמו שכל נהג שומע.

הכל פעל מעולה, הסאב נתן דפיקות מעודנות, הקומפוננטים והטוויטרים ניגנו מעולה והכל זרם חלק כאילו לא קצר ולא כלום.

נסעתי כך במשך 10 דק' בערך.

החלק השני של הניסוי היה להכנס למצב "מסיבה", כמו כל נסיעה בערך ולהעלות את הווליום מ 12 ל28-30.

רציתי לראות כמה זמן העסק יחזיק והוא החזיק להפתעתי ל3 דק'.

כשסיימתי את הנסיעה, ניגשתי למגבר ונגעתי בו, הוא לא היה חם כלל!!

עכשיו אפשר לומר שלא מדובר בקצר כל שהו.

יש מצב אולי שהמצבר חלש? או שיותר גרוע, המערכת דפוקה?

• תוכן חדש...