Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כביש 70 מומלץ עבור הנסיעה הזו בלי קשר להפגנות כאלו ואחרות. גם טיפה יותר קצר, גם פחות רמזורים (למיטב זכרוני - אולי אני טועה) וגם פחות נהגים שנוהגים, איך לומר בעדינות, בסגנון חופשי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

חביבי, אף אחד לא נפגע בשום כביש, ואף כביש לא נחסם ואתה בגבולות מדינת ישראל.

תוריד את מפלס החרדה וסע לשלום מאיפה שבא לך (כן,כן, כולל כביש הדמים האימתני שנקרא כביש 65).

סטטיסטית, על כל אבן שהתעופפה בכבישי ישראל מקום המדינה ועד היום, מתו 1000 בתאונות דרכים.

ALPHA,

אתה רציני?:shock:

זאת עצה רצינית מה שכתבת פה? :loco:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אכן. אם תהיה החמרה, ככל נראה שהברירה היחידה שלך תהיה להדרים לים המלח ומשם לטפס עד לטבריה דרך כביש 90.

כן...לא הייתי ממליץ לעשות את זה.

רק לפני שבועיים אבא שלי נסע בקו הקבוע שלו טבריה-ים המלח-טבריה וחטף אבן לשמשה.

השמשה הוחלפה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

קח ציפרלקס וצא לדרך

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
חביבי, אף אחד לא נפגע בשום כביש, ואף כביש לא נחסם ואתה בגבולות מדינת ישראל.

תוריד את מפלס החרדה וסע לשלום מאיפה שבא לך (כן,כן, כולל כביש הדמים האימתני שנקרא כביש 65).

סטטיסטית, על כל אבן שהתעופפה בכבישי ישראל מקום המדינה ועד היום, מתו 1000 בתאונות דרכים.

ALPHA,

זה היה נכון עד תחילת השבוע

מתחילת השבוע כל יום אתה שומע על אוטובוס \ רכב שפגעו בו

כן...לא הייתי ממליץ לעשות את זה.

רק לפני שבועיים אבא שלי נסע בקו הקבוע שלו טבריה-ים המלח-טבריה וחטף אבן לשמשה.

השמשה הוחלפה.

איפה זה קרה?

פורסם

ALPHA,

למה לא? כבישים משו משו! הרבה דלק אבל שווה את זה (לטעמי) :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אל תדאג שחר אתה לא עובר שם,במקטע בין יריחו לבית שאן.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אשמח לקבל סימוכין לנתון הסטטיסטי אותו הצגת.

פורסם

סימוכין?

מאז קום המדינה נהרגו בישראל מעל 30K אנשים בתאונות דרכים.

עפ"י הנתון שהמצאתי, יוצא שמאז קום המדינה נהרגו 30 איש מיידוי אבנים.

אני בספק אם כ"כ הרבה נהרגו מיידוי אבנים אבל גם אם כן, עדיין מדובר במספר זניח לעומת תאונות הדרכים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
למה לא? כבישים משו משו! הרבה דלק אבל שווה את זה (לטעמי) :D

במקטע של 90 מצפון ים המלח עד לדרום הכנרת, זה חביב אם כי די מונוטוני, בערך כמו הערבה. במקטע של כל ים המלח זה סבל בגלל כל שיירות האוטובוסים/סתם איטיים. אם כוונתך למקטע של כביש 40 דרך מצפה עד צומת ציחור ועד דרום ים המלח, זה משומשו (משו!)

• תוכן חדש...