Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעלק ברשותך גיא.

כמה לדעתכם צמיג של ברידג'סטון מסוג B250 יחזיק?

התקנתי רביעיה לפני כמה חודשים,ממלא לחץ אוויר של 32-33 ונוהג רגיל בלי שטויות.

4 שנים/50 אלף קילומטר זה מעשי?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כאמור האזהרה צריכה להיות נגד הדגם T1R, ואני משתדל להגיד את זה לכל מי ששואל.

ה-T1 SPORT של טויו שעולים אותו דבר או אפילו קצת פחות - מאד מומלצים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
מתעלק ברשותך גיא.

אופי נהיגה רגיל - בהחלט כן. אני בכללי ממליץ להחליף כל שנתיים מקסימום, אבל אולי באמת זה רק אצלי ככה (למרות שבפועל זה פחות).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אוקי כיף לדעת.

פשוט די חשוב לי שזה יהיה המצב כי אני ואבא שלי היינו בוויכוח-הוא רצה לגרום לי להתקין צמיגים חסרי שם מסין ואני התעקשתי על איכות או על צמיג מוכר לפחות.

אז די חושב לי להוכיח לו לאורך זמן את עמידות הצמיגים :-D

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הגעת עם הטויו לגיל/ק"מ מופלג עבורם,שיבה טובה.

גם הפלקן 912 סבלו בהתחלה משחיקה מוקדמת/מוגזמת היצרן תיקן זאת.

יש גם דגם טוב יותר 914

פורסם

גם אצלי המצב לא מזהיר.

מבחוץ? הם עוד נראים סבירים. מבפנים? אכולים למדי (קמברים, נסיעות על הצד וכו').

שורה תחתונה?

לא חוזר לטויו, לעולם. עד היום אני סובל ממשיכות שלא נפתרו, אחיזה בינונית ושחיקה מוגברת. (וכן, נסעתי עם לחצי אוויר גבוהים יותר)

M-TECH E46

פורסם

לבחור ששאל על ברידג'סטון B250 - מדובר בצמיג עם אורך החיים בין הארוכים שיש.

להבדיל מטויו T1R.

המסכנה של פותח השרשור צריכה להיות שונה - צריך לקנות צמיגים בהתאם לדרישות, סוג הרכב וסגנון נהיגה. ולפני שמצהירים הצהרות "לא לקנות..." - ללמוד את הנושא,

לטויו יש דגמים שמחזיקים הרבה זמן וקילומטרים, הדגם שהיה לך מיועד לדרישות אחרות לגמרי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אוקי כיף לדעת.

פשוט די חשוב לי שזה יהיה המצב כי אני ואבא שלי היינו בוויכוח-הוא רצה לגרום לי להתקין צמיגים חסרי שם מסין ואני התעקשתי על איכות או על צמיג מוכר לפחות.

אז די חושב לי להוכיח לו לאורך זמן את עמידות הצמיגים :-D

אתה צודק ב100%,לא קונים צמיגים מסין בשום מחיר,גם ההפרש לצמיגים מחברת רצינית הם קטנים.

פורסם

T1rאחד הצמיגים הכי מבעסים שהיו לי ,היו לי שני סטים 195/50/15 קניתי פעם ראשונה כי עלו זול 1200 ל4 . הצמיגים מאבדים מהר מאוד את תכונותיהם .מאבדים אחיזה והדפנות קורססות בסיבובים תחת עומס . סט ראשון העפתי אחרי כ20 אלף ,סט שני עלו לי כ1400 ואיתם הבנתי שסובלים איתם כבר מ10 אלף ב15 אלף נתתי אותם מתנה וקניתי צמיגים אחרים . להחזיק אותם 50 אלף זה שיא עולמי אבל לא אחראי.

פורסם (נערך)

החלפתי אתמול את הצמיגים. כשפרקו את גלגל קדמי שמאלי מהרכב, ניתן לראות בצידו הפנימי (בתמונות), שכל הדופן הפנימית שלו אכולה. אני לא נתקלתי בדבר כזה בחיים.

אני אומנם נוסע מהר בסיבובים (זה צמיג ספורטיבי), אבל רגע לפני שאני מטיס את הרכב לכיוון פרונט רציתי לשאול האם תיתכן סיבה נוספת לתופעה הזאת שעליי לבדוק? אוויר תמיד היה ברמה של 32PSI ולא היו פנצרים או תיקונים בצמיגים כלל.

אני לא מרגיש רעידות בהגה כלל וכלל גם במהירויות גבוהות ולא מרגיש בקיצור ששום דבר לא בסדר.

לנסוע בכל מקרה לכיוון פרונט? עשיתי פעם אחרונה לפני שנתיים.

תמונה1 001.jpg

תמונה1 002.jpg

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם
מתעלק ברשותך גיא.

מעשי, מעשי.... מורכבים לי כאלה על ההונדה ואני בכלל ממש לא ממליץ עליהם! התקנתי אותם בהמלצת צמיגאי קרוב משפחה. הבדל של יום ולילה לעומת ה-A.Drive של יוקוהמה שהיו על הרכב לפניהם. הם מותקנים לי על הרכב בערך שנה ועדיין נראים ומרגישים חדשים, יש להם סוליה קשיחה שלא אוחזת ולא נשחקת, ואני מצטער שקניתי אותם.

הניסיון שלך איתם יותר טוב?

פורסם

מניסיון של חודשיים אני יכול להגיד שאני די מרוצה,בכל זאת עברתי אליהם מזוג "גוד-רייד" קדמיים וזוג הנקוק בני כמעט 100 אלף קילומטר מאחורה.

אוחזים בסדר,אני יכול לומר שעם הצמיגים הקודמים היו לי מקומות שהESP נכנס לפעולה והיום זה לא קורה.

לרעה אציין שהם רועשים,ולא כל כך תורמים לצריכת דלק לפי היצרן (אני לא יודע כמה זה באמת משפיע בשטח).

פורסם
לנסוע בכל מקרה לכיוון פרונט? עשיתי פעם אחרונה לפני שנתיים.

הרשת מלאה בתמונות דומות, כך שאני מקווה שאתה לא מייחס את התופעה בלעדית לטויו .:wink:

מרבית התגובות מדברות על שילוב של קאמבר שלילי ו-Toe In.

• תוכן חדש...