Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

ebay התנהג אצלי מוזר במחשב.

או שזו התקפת האקרים, או שמשהו אצלי במחשב לא תקין (וירוס?).

שימו לב לכתובת של האתר בשורת הכתובת. מה שרואים על המסך זה הדף שמתקבל (ולא החשבון האישי שלי בebay).

כשאני מנסה להיכנס ל www.ebay.com אני מופנה לgoogle.

את האמת, אני די בלחץ.

האם גם אצלכם?

ללא שם.jpg

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

יש לך MALWARE שמפנה אותך לאתר הזה, EBAY מתפקד כרגיל.

תבדוק איזה סרגלי כלים או תוכנות לא מוכרות התקנת לאחרונה ייתכן ואחד מהן עושה את הבעיה.

פורסם

הרצתי את האנטיוירוס NOD32 שמצא 2 קבצים חשודים שכמובן נמחקו.

אח"כ הרצתי את התוכנה שלוטוס הציע והיא מצאה 5 קבצים חשודים, שגם הוסגרו. אחד מהם, מיום שישי, זה בעצם קובץ פלט של האתר שממיר מ YouTube to mp3 כך שזה נראה לי מוזר שכן כבר השתמשתי בעבר באתר המדובר.

עכשיו האתר ebay עצמו כן עולה, אבל הבעיה עם my.ebay נותרה בעינה.

עקב העניין, ובגלל שביצעתי רכישה מס' דקות קודם התקרית, ביצעתי שינויי סיסמאות דרך הסמארטפון באתרים הרגישים יחסית.

העניין הכלכלי פחות מטריד אותי, יותר מטריד אותי הקבצים שבמחשב. גיבוי כמובן יש, אבל לא עדכני לחלוטין.

יש מה לעשות בנושא איביי ושות'? ובאשר לקבצים, איך מומלץ לגבות? לא בא לי להדביק את מיקומי הגיבויים עצמם.

יש לי חשד שלרשת שאליה אני מתחבר בעבודה יש גם יד בעניין, שכן היא לא מוגנת לחלוטין (לא כל המחשבים שמחוברים אליה כוללים אנטיוירוס).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

ניסית לגשת לאיביי מדפדפן אחר ולראות אם זה חוזר על עצמו?

ניסית לחטט באופציות של הדפדפן?

אם לא מצאת כלום שיכול להסביר את זה, ואם זה הכרום, בתחתית ישנו איפוס לדיפולטס.

אפשרות נוספת היא לבדוק מה עולה לך יחד עם המחשב, דרך CCLEANER או אפילו בהרצה של RUN MSCONFIG אם לא בא לך להוריד עוד תוכנה (שהיא דווקא סבבה ומומלצת).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...