Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב שלום לכולם

על פניו השאלה שלי נשמעת רטורית (לי לפחות) אבל כשאני רואה את המפרט הטכני משהו לא נראה לי הגיוני

ואולי ספורטיבית היא פשוט לא.

ה125i עם מנוע 3000

המומנט שלה נמוך רק 27 ב2500 סלד

כוח סוס 218

1-100 רק 7.4 שניות

ה118i עם מנוע קטן של 1600

המומנט שלה 25 כבר ב1300 סלד

כוס סוס 170

1-100 אותו דבר 7.4 שניות

1. משהו לא מסתדר לי, עם מנוע 3000 הביצועים נשמעים לי חלשים לא!? בטח מול ה 118i עם מנוע קטן יותר

2. ה125i נחשב ספורטיבי ?

תודה

עריכה אחרונה על ידי zolo
פורסם

ה125 לא נחשבת ספורטיבית כאשר מדברים על המפרט הרגיל (ללא כל מיני תוספות שמייקרות את המחיר).

לפי הטבלה המצורפת, התבלבלת קצת בנתונים. המומנט של ה125 מתחיל מ1350 וזה של ה118 מתחיל מ1500.

http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_1_Series_(F20)#Engines

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לפני חודש אבא שלי רכש את ה118i ספיישל אדישן (לדעתי מהיחידות בארץ). לא בדיוק יודע התוספות. אבל הוא אומר האוטו יוצא מהמקום כמו טיל בליסטי ואחת המכוניות הטובות שהיו לו ומצא אצלה את מקומו.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

האמת שהסתכלתי על המפרטים ביד2 שם גם לא היה כתוב שהיא עושה 6.4 שניות ל100 אלא 7.4

הנתונים בויקיפדיה אמינים ?

מה דעתכם על ה 125i , הוא רכב מהנה מלבד היותו קבריולט (פשוט אין קופה או רגיל עם מנוע 3000 וחשוב לי מנוע חזק)

דווקא עניין הקבריולט מרתיע אותי אך נראה לי שהרכב הזה אופציה מעניינת לשנת 2011 עד 160 אלף ש״ח

אשמח לדעות נוספות ועזרה

פורסם

תראה, תשמע - הנאה זה עניין סובייקטיבי. לעניין הקבריולט אל תשכח עלות ביטוח שמצטרפת לאפשרת לפתוח את הגג

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מישהו יכול לתת ייעוץ / עזרה על רכישה של רכב כזה יד2 ? שנתון 2010-2011

בעיות מיוחדות , עלויות אחזקה , ביטוחים, רושם כללי האם ללכת על רכב כזה או לברוח ? הצעה אחרת תתקבל גם בברכה

פורסם

זולו בגלל שאתה מחפש רכב ספורטיבי אני מציע שתיקח אחת כזאת לסיבוב לפני שאתה ננעל.

ההגדרה לספורטיבי שונה מאדם לאדם.

סתם דוגמא (למול מה שכתבו למעלה על 118i שהיא "טיל") - אני נסעתי על 118i מ2009 עם חבר שרצה לקנות, נסעתי עליה באיזור זכרון יעקב. קצת מישורים קצת עליות וירידות. הדבר האחרון שיש לי להגיד עליה זה שהיא טיל. היה לה קשה מאוד, היה צריך לשמור על סלד גבוה כל הזמן כדי שתזוז. זה אומנם רכב לא גדול אבל הוא כבד, ומרגישים את זה.

פורסם
זולו בגלל שאתה מחפש רכב ספורטיבי אני מציע שתיקח אחת כזאת לסיבוב לפני שאתה ננעל.

ההגדרה לספורטיבי שונה מאדם לאדם.

סתם דוגמא (למול מה שכתבו למעלה על 118i שהיא "טיל") - אני נסעתי על 118i מ2009 עם חבר שרצה לקנות, נסעתי עליה באיזור זכרון יעקב. קצת מישורים קצת עליות וירידות. הדבר האחרון שיש לי להגיד עליה זה שהיא טיל. היה לה קשה מאוד, היה צריך לשמור על סלד גבוה כל הזמן כדי שתזוז. זה אומנם רכב לא גדול אבל הוא כבד, ומרגישים את זה.

עשית קצת סלט חבר,

ה118 של חבר שלך היא הדור הקודם מדובר במנוע אטמוספרי 2.0 עם 136 סוסים לעומת ה118 המדוברת שהיא 1.6 גודש עם 170 סוסים.

אך לצורך הטיעון גם ה118 החדשה אומנם זריזה אני בטוח,אבל רחוקה מלהיות "טיל".

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...