Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

בזמן האחרון קמו כל מיני אתרי אינטרנט אשר מציעים רכישת צמיגים און ליין.

האם מישהו התנסה בקנית צמיגים דרך אתרים אלו?

האם הם באמת מציעים מחירים זולים יותר מאשר פנצ'ריה?

ולמה ברוב הפנצ'ריות יש רק צמיגים סינים זולים?

פורסם

שלום,

אני נעזר באתר tires4u בצורה הבאה - מזין את מידת הצמיגים ורואה את המחירים לכל דגם באיזור שלי.

לאחר מכן מתקשר לאחת הפנצ'ריות הקרובות לביתי, אשר מפרסמת באתר, בודק האם יש את מה שאני רוצה במלאי, מה תאריך הייצור (לפעמים צריך יום-יומיים כדי שהצמיגים יגיעו לצמיגיה במידה והם לא במלאי), כמובן מוודא שהמחיר הוא כפי שפורסם באתר.

הסיבה היחידה שאני לא קונה צמיגים און ליין זה בגלל שאני לא יכול לבדוק תאריכי הייצור.

כמובן, במעמד ההרכבה אני בודק כל צמיג בעין.

צמיגים סיניים זה מה שמרכיבים על רכבי ליסינג ורכבים של אנשים פרטים שמחפשים "בזול".

מסתבר שזה הרוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...