Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדלים בין איביזה FR 1400 ל-FR 1200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני מנסה להבין מה ההבדל בין שני הדגמים הנ"ל ואני לא מוצא תשובה לא בצמפיון מוטורס ולא באוטודיל

אשמח לדעת מה ההבדל בין סיאט איביזה FR 1400 שנת 2011 לבין סיאט איביזה FR 1200 שנת 2012

לפי יד 2 שניהם אותו הדבר חוץ מהנפח מנוע.

אשמח לעזרה תודה

פורסם
שלום חברים אני מנסה להבין מה ההבדל בין שני הדגמים הנ"ל ואני לא מוצא תשובה לא בצמפיון מוטורס ולא באוטודיל

אשמח לדעת מה ההבדל בין סיאט איביזה FR 1400 שנת 2011 לבין סיאט איביזה FR 1200 שנת 2012

לפי יד 2 שניהם אותו הדבר חוץ מהנפח מנוע.

אשמח לעזרה תודה

האיביזה FR הקודמת שהרבה פחות נפוצה על הכביש מהאיביזה "FR" המחליפה חזקה משמעותית מה1.2 TSI, חוץ מזה יש לה גם חישוקים יפים יותר, האיביזה 1.2 FR יש שינוי קל במראה, חיצוני ופנימי.

כמובן שעדיף את הFR הקודמת אם זאת ההתלבטות.

וכשאני אומר קודמת אני לא מתכוון לצורה הקודמת אלא לדגם של ה150 כ"ס.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

האיביזה FR עם ה-1.4 זו איביזה ספורטיבית לכל דבר.

מנוע טורבו עם סופרצ׳ארג׳ר המפיק 150 כ״ס.

החל מ-2012 האותיות FR הפכו להיות פשוט רמת אבזור מסויימת,

לכן אתה רואה איביזה 1.2 FR.

מנוע ה-1.2 גם הוא מוגדש ומפיק 105 כ״ס.

פורסם

לפי מה שידוע לי כן, גם השירוקו 1.4 160 והגולף 1.4 חולקות את אותו המנוע, שדאג להרוס להרבה אנשים את הפאן.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

זו נבלה וזו טרפה

1.2-איביזה עם מנוע tsi שהקשר שלה לfr זה נטו איבזור

1.4-כנ"ל איביזה tsi שמעבר לאיבזור היא כביכול ספורטיבית, מנוע בעייתי על גבול האמינות של רנו קנגו ביום שרב.

פורסם

אגב, האם יש קשר בין המנוע 1.4 של האיביזה FR שיהיה עד 2012, לבין המנוע 1.4TSI150 שקיים היום בסיאט אלהמברה ופולקסוואגן טיגואן?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...