Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עקב המעבר שלי לקרית גת, אני מחפש מוסך אמין באזור.

קיבלתי המלצות על מוסך "הצמד" בקרית מלאכי, הבנתי שהרבה מטפלים ברכב שלהם שם ויש להם גם מחלקת דיאגנוסטיקה והמחירים שהם גובים לא יקרים (כל זה ע"פ מה שנאמר לי מהמלצות בלבד, אף פעם לא הייתי שם).

השאלה היא האם למישהו יש ניסיון עם המוסך הנ"ל? ואם כן, האם הם מקצועיים והוגנים?

אני מתייעץ לגביי ביצוע טיפול שמתקרב ברכב של אישתי, יונדאי I20 שנת 2009.

תודה רבה,

איתמר.

פורסם
שלום לכולם,

עקב המעבר שלי לקרית גת, אני מחפש מוסך אמין באזור.

קיבלתי המלצות על מוסך "הצמד" בקרית מלאכי, הבנתי שהרבה מטפלים ברכב שלהם שם ויש להם גם מחלקת דיאגנוסטיקה והמחירים שהם גובים לא יקרים (כל זה ע"פ מה שנאמר לי מהמלצות בלבד, אף פעם לא הייתי שם).

השאלה היא האם למישהו יש ניסיון עם המוסך הנ"ל? ואם כן, האם הם מקצועיים והוגנים?

אני מתייעץ לגביי ביצוע טיפול שמתקרב ברכב של אישתי, יונדאי I20 שנת 2009.

תודה רבה,

איתמר.

אתה בעצמך אמרת שהמליצו עליכם והמחירים שהם גובים לא יקרים,

אז למה לרשום הודעה נוספת? אם מספר אנשים המליצו על מוסך מסוים, כנראה שיש סיבה לכך.

פורסם

עדכון: ביצעתי היום את ההחלפה, הבאתי את הרפידות של TRW וצלחות של SAMKO שאני קניתי, לבעל המוסך לא הייתה בעיה ושילמתי 180 ש"ח על עבודה+החלפת מנורה בפנס קדמי (לדעתי מחיר סביר, האם אני טועה?).

שאלתי לגביי טיפול בעתיד ליונדאי, נאמר לי שאם אני ארצה להביא חלקים בעצמי אין בעיה, ושהם מחזיקים גם חלקים מקוריים וגם תחליפיים, וירכיבו לי מה שאני אבקש.

אולי אני אנסה לטפל אצלהם, ואעדכן בעתיד.

שבת שלום לכולם.

• תוכן חדש...