Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעד כי זה כיף.

נגד כי אין מזגן :evil:.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תודה לכולם על התשובות. היום הלכתי לראות את המכללה שאני עתיד ללמוד בה (מכללה למנהל), המרחק שלה מהבית של אבא שלי כ-2 ק'מ.

ציפיתי להרבה הרבה יותר. כנראה שאחכה עם אופנוע לזמנים שיהיה לי קצת יותר כסף להשקיע בהנאה האישית.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

עשר דקות הליכה רגועה. אפילו אופניים לא צריך. חסכת המון, בקיצור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

רכב:

נניח פג'ו 206XS פשוטה תעלה בסיבות ה15 אלף

ביטוח גם בערך 5 אלף

ויישור קו בהגזמה 2000.

אין טעם לעשות ביטוח מקיף לרכב ששווה 15 אש"ח. ואם אתה רוצה לחסוך על טיפולים וחלקים, (אני יודע שירצו לסקול אותי באבנים, אבל טוב שיש את האנונימיות היחסית של הפורום), אל תקנה רכב צרפתי או גרמני.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ממש לא מסכים. אצלי בבית יש והיו רק גרמניות מכולם היינו מרוצים. אומנם יקר לתחזק אבל אני מאמין שזה לא כמו לתחזק פג'ו שנת 2002.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

מרוצים זה משהו אחד, זול לאחזקה זה משהו אחר. פז'ו בת יותר מ10 שנים לא תהיה זולה לאחזקה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

השאלה היא איזו דרך אתה נוסע ביום יום.

לדוגמא, אני נוסע מפ"ת לרמת החייל, ברכב יקח לי 45-50 דקות, עם האופנוע אני מגיע ב 15-20 לכל היותר.

חם, לא הכי נעים (לי זה שטויות, במקרה הכי גרוע מחליף חולצה) - אבל ללא ספק יותר נוח לי מאשר לשבת בפקק.

חסכוני זה כבר תלוי בך, ההוצאות שלי הן סביב ה 200 שקל דלק לחודש, עוד 350 על ביטוח, וטיפולים (נגיד על 8000 קילומטר בשנה תשלם על ג'וימקס 250 סביב ה 900 שקל טיפולים)

לי זה אידיאלי ואכן חסכוני. לך ? תלוי בנסועה.

פורסם

גם אני באותה בעיה, מחזיק רכב אמין מאוד אך ישן ובולע דלק משנת 2007 מיצובישי לנסר 1.6

מה אני אגיד לכם הרכב שותה אותי מבחינה כספית. אלף שקלים דלק בחודש, עוד 600 שקלים לביטוח מקיף ועוד יישור קו + תקלה בכרית אוויר שהייתי חייב לתקן עלה לי 3000 שקלים. בעבר החזקתי ג'וי רייד חדש ופרט לביטוח המקיף שעלה לי 450 שקלים בחודש ודלק 200 שקלים הייתי בעננים.

אני מת לחזור לקטנוע אך החברה הנוכחית עושה לי סרטים בכל פעם שאני רק מעלה את הנושא. בסימסטר הבא אני אלמד חמישה ימים בשבוע ואין מצב שארוויח יותר מ2000 שקלים בחודש. מה הייתם עושים במקומי? יש לי אפשרות לקנות קטנוע ב6K ולקוות ליפול על אחד שמור. אבל לריב עם החברה. מה הייתם עושים?

תמיר.

פורסם

תחליף את האוטו לפיאט פנדה.

בשביל קטנוע לא הייתי מחליף חברה, בשביל אופנוע זה משהו אחר.

פנדה בטוח יותר זולה לאחזקה מקטנוע ואתה רק נשאר עם הבעיה של הפקקים.

חניה גם קל למצוא בגלל גודל האוטו.

אייל

פורסם
גם אני באותה בעיה, מחזיק רכב אמין מאוד אך ישן ובולע דלק משנת 2007 מיצובישי לנסר 1.6

מה אני אגיד לכם הרכב שותה אותי מבחינה כספית. אלף שקלים דלק בחודש, עוד 600 שקלים לביטוח מקיף ועוד יישור קו + תקלה בכרית אוויר שהייתי חייב לתקן עלה לי 3000 שקלים. בעבר החזקתי ג'וי רייד חדש ופרט לביטוח המקיף שעלה לי 450 שקלים בחודש ודלק 200 שקלים הייתי בעננים.

אני מת לחזור לקטנוע אך החברה הנוכחית עושה לי סרטים בכל פעם שאני רק מעלה את הנושא. בסימסטר הבא אני אלמד חמישה ימים בשבוע ואין מצב שארוויח יותר מ2000 שקלים בחודש. מה הייתם עושים במקומי? יש לי אפשרות לקנות קטנוע ב6K ולקוות ליפול על אחד שמור. אבל לריב עם החברה. מה הייתם עושים?

אני רק אומר, שלי אישתי אמרה שאם אי פעם אני אעלה שוב על אופנוע היא זורקת אותי מהבית לכל הרוחות.

אני רוכב על זה:

IMG_4388.jpg

Just sayin ...

פורסם

לפני שנה רכשתי XEVO 250 חדש, וזה לא ייאמן כמה זמן ועצבים אתה חוסך.

במקום לשבת כמו דביל בפקקים אינסופיים בעיר, לחפש מיליון שנה חניות ולבזבז ים של זמן, הכל נהפך לצ'יקצ'ק. כמה דקות קפיצה לפה או לשם, מחנה בפתח היעד שלך וחוזר בכמה דקות. אשכרה איכות חיים.

צריכת דלק 1:25.

ביטוחים מקיף כולל הכל בערך 6000 ש"ח שנה.

לא להיות טמבל ולא לוותר על מיגון. אני רוכב עם קסדה שואי קווסט + מעיל ספידי כולל מגן גב + כפפות, כל רכיבה. גם קצרה. ברכיבות בינעירוניות משתדל גם מכנסי רכיבה של ברוש + נעלי רכיבה.

מה שכן, לאחר נסיון קצר שהרכב שלי עמד ליד הבית וכמעט לא זז במשך כמה חודשים, הבנתי שעם כל הכבוד ועם כל היתרונות, קטנוע לא יכול להוות באמת תחליף לרכב. נסיעות בינעירוניות זה מבאס לאללה עם רעש הרוח וכו', אי אפשר לקחת דברים קצת יותר גדולים מאשר נכנסים לתא המצ'וקמק שיש לו תחת הכסא ומאחורה.

כשיש לך נוסעים/ות, לא כולם (בעיקר לא כולן..) מסכימים ורוצים להצטרף לרכיבה.

לכן בנסיעות בינעירוניות אני כמעט רק עם הרכב שלי, וכן בנסיעות עם הילד שלי, גם עירוניות, אני רק עם הרכב. אפילו כשאני יוצא מהעסק לקחת אותו מביה"ס אני נוסע במיוחד הביתה מחליף את הקטנוע עם הרכב ונוסע לביה"ס שלו.

וכן.. נכנסתי כבר לסטטיסטיקה כשעפתי מהכלי ושברתי בקטנה את עצם הרדיוס ליד המפרק - לא נעים בכלל..

ואפרופו נשים נגד אופנועים -

לחבר טוב שלי היה ZX9 ורצה להחליף לZX12. זה היה בשנת הנישואין הראשונה שלהם. אמרה לו אשתו או אני או זה - תפטר מהאופנוע.

בלב כבד הוא מכר את הכלי.

שלוש שנים לאחר מכן, הלך הבחור ורכש ZX14. אמרה לו אשתו, אמרתי לך - או אני או זה. אמר לה הבחור, אז תלכי..

כמובן שהיא נשארה.. :)

פורסם

אם אתה חובב הגה, תקנה אופנוע כביש או שטח.

קטנוע ימאס עליך בסופו של דבר, אני אומר את זה אחרי שנתים של משלוחים לפני הצבא.

ותתכונן נפשית להחלקות ולרכבים שלא ישימו עליך פס וידחפו לך לנתיב או יבלמו בפתאומיות לפניך.

אם המרחק הוא כה קצר, תשקול קורקינט או אופנים חשמליות.

• תוכן חדש...