Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי.

כמו שרשמתי בכותרת:

תאונה עם Total Loss. מעבר ברמזור אדום. נהג פוגע מסרב להודות באשמה.

כרגע נראה שאין עדות חד משמעית לאשמתו.

אני צריך להחליט אם לתובע צד ג' או לתבוע את הביטוח המקיף שלי.

האם יש סיבה לא לתבוע את הביטוח המקיף שלי כרגע ובמקום לתבוע את צד ג' ולחכות לתוצאות משפט?

לפי הבנתי מה שאני מפסיד מכך הוא עלות ההשתתפות העצמית וביטול העדר תביעות - אבל את אלה בכל מקרה אוכל לתבוע כשאתבע את הצד השני בבית משפט.

היתרון הגדול הוא שאקבל את מחיר המחירון של הרכב בקרוב ולא אחרי שיהיה המשפט (שמי יודע מתי זה יהיה).

אולי גם האינטרס של חברת הביטוח יהיה גדול יותר להרשיע את הצד השני ולקבל מהביטוח שלו את הכסף?

מה אתם חושבים?

פורסם

בדקת אם יש מצלמות תנועה באיזור? אם אין- אולי עסקים סמוכים עם מצלמות חיצוניות?

פורסם
בדקת אם יש מצלמות תנועה באיזור? אם אין- אולי עסקים סמוכים עם מצלמות חיצוניות?

כן וכן.

יש סיכוי קטן שבמצלמות של המטרונית קלטו משהו, אבל הם לא מוכנים לשתף פעולה בלי פנייה מהמשטרה.

והמשטרה... אני לא באמת צריך להוסיף, נכון?

החלטתי לתבוע את הביטוח, ומקסימום אחר כך במשפט לתבוע את ההשתתפות העצמית + הנחה על העדר תביעות. לפחות אקבל את הכסף על אובדן הרכב תוך חודש ולא תוך כמה חודשים / חצי שנה.

פורסם
כן וכן.

יש סיכוי קטן שבמצלמות של המטרונית קלטו משהו, אבל הם לא מוכנים לשתף פעולה בלי פנייה מהמשטרה.

והמשטרה... אני לא באמת צריך להוסיף, נכון?

החלטתי לתבוע את הביטוח, ומקסימום אחר כך במשפט לתבוע את ההשתתפות העצמית + הנחה על העדר תביעות. לפחות אקבל את הכסף על אובדן הרכב תוך חודש ולא תוך כמה חודשים / חצי שנה.

לא הבנתי למה לא לפנות למשטרה? תלך אליהם ותגיד להם שיש מצלמות שיכולות לשמש כהוכחה.

פורסם
לא הבנתי למה לא לפנות למשטרה? תלך אליהם ותגיד להם שיש מצלמות שיכולות לשמש כהוכחה.

כמובן שפניתי למשטרה. אני פשוט לא רואה איך זה שעשיתי את זה יגרום להם לעשות משהו.

• ספונסר פורום
פורסם

תבע את חברת הביטוח שלך ,ושהם ינהלו תביעת שיבוב מול צד ג ' .

שלם השתתפות עצמית אם זכית במשפט יוחזר לך התשלום .

מעבר לכך אם תצתרך הכוונה או עזרה צור קשר טלפוני 0546999223 אנסה לכוון אותך יותר .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...