Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון 206CC ש"טבעה"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אין טעם לתקן. הרכב גמור.

להכריז טוטאל לוס, ולרכוש את הרכב מחברת הביטוח. לוודא איתם קודם שאתה הוא זה שקונה את הרכב. לפרק ממנו כל מה שהושקע ולא מתקלקל ולהעביר לרכב חדש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בתכלס צריך לייבש את הרכב ואחרי שהוא יבש להתחיל לבדוק מה הם הנזקים.

כבר ראיתי רכבים שהוצפו אומנם בגובה נמוך יותר והניעו כמו גדולים והתיקון הסתיים בנזק מינימלי.

עד שהרכב לא יבש לחלוטין אי אפשר לדעת מה יהיה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מה לגבי הריפודים, מושבים וכל דבר ברכב שיכול לפתח עובש וטחב לאחר רטיבות של מי שטפונות? מה הנזק הבריאותי במקרים שכאלה? לא יודע אם הייתי רוצה להמשיך להיות ברכב שכזה מבלי להחליף בו כל חלק עשוי בד או ספוג ובצרפתיות יש לא מעט מזה.

זה רכב נדיר וקשה מאוד למצוא לו חלפים אבל אם הסלון זהה ל206 רגילה אז המצב אולי לא כל כך גרוע במובן הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

החניון הוא חניון של הבניין בו הוא גר

המושב האחורי ב CC שוני מהגרסאות הרגילות

אחרי שנקנה את הרכב מהביטוח ננסה להחליף את כל השמנים והנוזל קירור באוטו וננסה להניע.

אם מישהו שמע על 206 1.6 אוטומטית שעברה תאונה אשמח אם יצור איתי קשר בהודעה פרטית.

תודה,

יובל

• ספונסר פורום
פורסם

חבל על הזמן, מחשב כריות אוויר, מחשב BSI,מחשב גג, משאבה הידראולית לגג כולם לפח.

אם מדובר בגיר אוטומט גם הוא מלא במים, לצערי, תיקנתי בעבר רכב כזה, כשהמחירון היה 80K, גם אז, התיקון הגיע ל50 אחוז,וזה בהחלט אחד התיקונים שאני מצטער שקיבלתי.

אורן

פורסם

הסיכוי לתקן רכב שטבע למצב בו יהיה כפי שהיה לפני הטביעה או אף קרוב לאותו מצב, שואף ל 0 המוחלט.

מגיע לך פיצוי מלא בגין אובדן מוחלט של הרכב מאת חברת הביטוח שמבטחת את הבניין ו/או מאת ועד הבית ודיירי הבניין שאתה אחד מהם.

להסביר. אם יש ביטוח מתאים, הביטוח צריך לשלם לך.

אם ועד הבית לא ביטח את הבניין בגין אפשרות לנזק שכזה וככל שזה לא מחדל של סוכן הביטוח ו/או חברת הביטוח לחוסר סעיפים ו/או הגדרות מתאימות בפוליסה לצורך כיסוי נזק במצב שכזה, הרי שמגיע לך פיצוי מהבניין ודייריו (שאתה אחד מהם) דרך ועד הבית ככל שקיים כזה, ואם אין כזה אז נראה שיהיה מקום לתבוע את כל דיירי הבניין [ושוב, אתה אחד מהם] בגין הנזק שנגרם לך.

בכל אופן,יש להתייעץ עם עורך דין מבין בתחום.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כל רכב אחרי "טביעה" כזאת יצטרך עבודה מסיבית ורוב הסיכויים שהחשמל לא יחזור לקדמותו בצורה טובה ותצטרך להכנס למוסכים לעיתים תכופות יותר בגלל נזקים שנשארו מהמקרה.

תוסיף על זה שזהו רכב עם גג חשמלי שבמידה ונפגע יהיה ממש סיפור לתקן.

תוסיף לזה שזה רכב צרפתי שגם ככה יש לו בעיות חשמל :-D (השורה נכתבה בהומור ולא נועדה לפגוע בחובבי הצרפתיות)

הייתי במקומך מתפלל לטוטאלוסט ומעביר את השיפורים הקוסמטיים לרכב הבא.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לי זה נשמע שלרכב לא היה ביטוח מקיף.

לא הייתי אפילו מנסה להחזיר את הרכב הזה לחיים, אין שום סיכוי להחזיר אותו למצב נורמלי בלי השקעה של עשרות אלפי שקלים, לפחות.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...