Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מבקש עזרה ב) חיבור זרקור לד 12v 10w

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית אני רוצה לציין שביצעתי חיפוש בגוגל אך לא מצאתי שום הסבר או מדריך איך לחבר את הרדעק הסיני שקניתי.

אז ככה לזרקור לד שקניתי באייבי יש שלוש כבלים צהוב כחול וחום איזה מהם מינוס איזה פלוס ומה הגראונד?

פורסם (נערך)

הוא פועל על DC או AC?

עריכה: לפי החוטים שאמרת אני מבין שזה AC אז אתה צריך ממיר מתח מ220 ל12 כי אם תחבר ישירות הוא ישרף לך באותו הרגע.

חוט צהוב זה אדמה.

כחול וחום זה כביכול +/- אבל לא משנה איך תחבר אותם כי ב AC אין קוטביות.

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
הוא פועל על DC או AC?

עריכה: לפי החוטים שאמרת אני מבין שזה AC אז אתה צריך ממיר מתח מ220 ל12 כי אם תחבר ישירות הוא ישרף לך באותו הרגע.

חוט צהוב זה אדמה.

כחול וחום זה כביכול +/- אבל לא משנה איך תחבר אותם כי ב AC אין קוטביות.

מה שמוזר שקניתי זרקור 12V DC אגב גם כן אני קניתי אותו במתרה לחבר אותו למצבר בקטנוע כאשר אנחנו עושים ישיבות בטבע

פורסם

אם הוא DC אז כנראה הסינים עשו איזה קומבינה עם החוטים או שקיבלת בטעות AC.

בכל מקרה לך לקטנוע ותנסה לחבר חום ל+ וכחול ל-,אם לא עובד תנסה להפוך.

אם עדיין לא עובד כנראה קנית פוז'קטור AC.

אפשר גם לשלוח הודעה למוכר ולקבל הסבר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אחח הסינים האלה...

תתחדש!

• תוכן חדש...