Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם.

קניתי לא מזמן ניסאן מיקרה 1.2 ידנית, משנת 2014.

מ'ס שאלות לי על האוטו.

המערכת המובנית, שהיא גם קוראת USB, לעיתים מתחילה את הסבב שירים מחדש כאשר מניעים את האוטו מחדש.

איך ניתן להמשיך מהנקודה שהוא הפסיק?

האם יש מד טמפרטורה חיצונית ברכב?

המרכב של הרכב נורא עדין, הכוונה היא לפח החיצוני, האם הדלתות\כנפיים, יכולות להתעקם ממגע יומיומי?

תודה.

פורסם

מה זה מגע יום יומי? אם אתה תיגע בו אז ברור שלא,אבל אם מישהו יפתח חזק את הדלת שלו על שלך זה יכול להשאיר קמט קטן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הישענות לא,אבל פתיחת דלתות בהחלט כן,ולא רק במיקרה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז אצטרך להיזהר.

זה רק אני או הפח במיקרה מרגיש נורא דק ועדין?

אני חושב זה בכל המכוניות המיני?..

פורסם

הפח הוא כמו כול פח,זה לא כמו פעם שחשבו שפח עבה זה המתכון לבטיחות,היום רכב בטיחותי זה רכב שבנוי עם אזורי קריסה טובים,בזמן תאונה כול העניין שהרכב יספוג את האנרגיה גם אם זה אומר נזק רציני,אבל אתה בתור נוסע אמור כמה שפחות להרגיש את זה.

ככה שעזוב את עניין הפח,הכול בסדר.

פורסם
שלום רב לכולם.

קניתי לא מזמן ניסאן מיקרה 1.2 ידנית, משנת 2014.

מ'ס שאלות לי על האוטו.

המערכת המובנית, שהיא גם קוראת USB, לעיתים מתחילה את הסבב שירים מחדש כאשר מניעים את האוטו מחדש.

איך ניתן להמשיך מהנקודה שהוא הפסיק?

האם יש מד טמפרטורה חיצונית ברכב?

המרכב של הרכב נורא עדין, הכוונה היא לפח החיצוני, האם הדלתות\כנפיים, יכולות להתעקם ממגע יומיומי?

תודה.

כשאתה נועל את הרכב עם השלט במפתח האם הוינרקרים מהבהבים ?

פורסם

התופעה קבועה. אני חושב שזה קורה כאשר אני מכבה את הרכב ומוציא את המפתח מהסוויץ ללא כיבוי המערכת.

פורסם

בהזדמות הראשונה אני אבדוק לך אם זה ככה אצל כולם או תקלה אצלך

רק להיות סגור הרדיו אצלך זה עם שני כפתורי סבוב גדולים בצדדים ?

• תוכן חדש...