Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ראיתי כמה השוואות אבל לא לשנת 2014 ולצערי לא הצלחתי להחליט, אני מקווה שתעזרו לי.

אני צריך להזמין רכב חדש בעוד חודש, האופציות הן מאזדה 3 או יונדאי i35.

אני נהג יחיד, בלי משפחה אבל לכו תדעו תוך 3 שנים מה יהיה, נוסע הרבה, ירושלים ת"א כל יום ולפעמים עוד כמה ערים (הרבה גז, הרבה ברקס, מה לעשות...).

מאוד חשובה לי נוחות שלי, פחות מעניין אותי מושב אחורי מרווח או תא מטען גדול - אם כי רצוי שיוכל להכניס עגלת תינוק כשיגיע הזמן.

מאוד חשובה לי מכונית שתעייף אותי כמה שפחות בנהיגה, מושב נוח, בידוד רעשים וויברציות. גם מאוד חשובה לי סביבת נהג מאובזרת.

אני נוטה לכיוון המאזדה כי רוב חיי היו לי מאזדות ומאוד נהניתי מהן פלוס יש בקרת אקלים מפוצלת שזה פינוק נחמד.

מצד שני היונדאי יותר חזקה, יש סאנרוף, מראות מתקפלות (נדמה לי שגם בליסינג, תקנו אותי?) ומצלמת רוורס (בוודאות), לדעתי היא יפה לא פחות עם הפנסים החדשים האלו בשנת 14'.

דעתכם המלומדת?

פורסם

תעשה נסיעת מבחן בשתיהן - ותחליט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמובן אתה צודק - אבל אני בספק אם יאפשרו לי ללכת לתפור עליות וירידות בבינעירוני ונסיעות של שעה וחצי בשביל לבדוק את מה שאני רוצה לדעת.

את רמות האיבזור באמת אפשר להבין בסוכנות ואולי גם נוחות מושב ברמה סבירה.

פורסם

לזוג עם ילד שתיהן מספיק מרווחת.

היתרונות של היונדאי מבחינת אבזור הם סאנרוף ומראות מתקפלות.

למאזדה יש בקרת אקלים, מצלמת רוורס מקורית (של היונדאי מותקנת בארץ + המולטימדיה), יש לה למערכת בלימה אוטומטית עד 30 קמ"ש ועוד כמה דברים קטנים.

היא מרגישה הרבה יותר מודרנית ועדכנית מהיונדאי.

אם אתה נוסע הרבה הייתי בודק אפשרות לקבל את דגם ה-2 ליטר אקטיב, ההפרש הכספי לא גדול אבל ההבדל בביצועים ובנינוחות מוחשי.

פורסם

בליסינג ההפרש בין ה1.5 ל2.0 משמעותי מאוד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בתור אחד שלקח בחודש האחרון את המאזדה 3 החדשה מליסינג, אחרי 3 שנים של מאזדה 3 דור קודם, המלצות חמות.

ראשית תיקון לאיבזור שנאמר פה, יש למאזדה ליסינג מראות מתקפלות. איבזור תענוג וסביבת נהג שממש מזכירה את העיצוב של BMW.

השימוש בג׳ויסטיק למסך ( יש אפשרות מגע גם) משנה את כל המשחק של לגלול עם האצבע על המסך תוך כדי נהיגה.

מבחינת נהיגה, לא מכיר את היונדאי, אבל המאזדה לעומת דור קודם שקטה משמעותית ומבודדת רעשים משמעותית טוב יותר מסיבוב קודם.

נראה לי ששתיהן מעוצבות יפה מבחוץ.

אתה תהיה מרצה מה מאזדה ללא ספק

• תוכן חדש...