Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע השלט הפותח את הנעילה המרכזית באוטו הפסיק לעבוד (קנגו2003) נורית הביקורת בשלט עובדת, הסוללה תקינה. נעילה ופתיחה מתוך הרכב ע"י הכפתור תקין.

נראה שהתקשורת של השלט נדפקה.

ראיתי שלהביא מקלט+2 שלטים מחול זה מאוד זול כ50 שח. אבל אני לא יודע איפה בקנגו נמצאת היחידת פיקוד (המקלט) שאני צריך להחליף. יש למישהו עצה?

תודה.

פורסם

צלם את השלט.

אולי אפשר לסנכרן אותו מחדש.

זה אמור להיות שלט מקורי של הרכב. חבל להחליף אותו למערכת סינית עלומה.

הליך סנכרון אם זה שלט מקורי:

מתחילים עם אוטו לא נעול, אתה בפנים, עם דלת סגורה.

1. לחץ במשך 5 שניות או יותר על הלחצן נעילה בתוך האוטו. האוטו ינעל ויפתח.

2. תספור עד עשר, המנורה של האימובילייזר המקורי (ציור של מפתח) תתחיל להבהב.

3. לחץ פעם אחת על לחצן הנעילה בשלט. האוטו ינעל ויפתח.

זהו-השלט אמור להיות מתוכנת עכשיו.

אם זו מערכת AM שמותקנת שם, היא ככה"נ מצד שמאל, מאחורי הדש בורד, די למעלה. תפרק באיזור ההגה, ותחפש קופסא שחורה בגודל של אייפון עבה במיוחד, עם צמה של כעשרה חוטים צבעוניים...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תוספת קטנה - בקנגו השלט המקורי מובנה במפתח. אם יש משהו אחר - זה לא מקורי.

הימור שלי - מדובר כאן במערכת שלטי נוחות אפטרמרקט.

ושנית, נורת אימובילייזר בלוח שעונים היא לא בצורה של מפתח, אלא סתם נורה עגולה אדומה.

פורסם

תודה על התשובות. האוטו היה במוסך עד היום אז לא יכלתי לבדוק את זה...

אז ההליך היה בדיוק כפי שרשמת, הרכב נפתח ונסגר והנורה התחילה להבהב אבל שאני לחצתי על השלט (מקורי) האוטו לא ננעל (נורת הביקורת בשלט נדלקה).

הקופסה אמורה להיות באזור הנתיכים למעלה? ניסיתי להסתכל מלמטה ולא ראיתי קופסה שחורה כפי שתארת

פורסם

אם השתמשת עד היום במערכת מקורית, אתה לא אמור להחליף שום קופסה, אלא לחבר את הקופסה הסינית לפיקוד הנעילה הקיימת. אני חושב שאפשר להתחבר במקביל כפתור נעילה/פתיחה הפנימי.

פורסם (נערך)

בוא נעשה סדר.

השלט שלך, לדבריך, מקורי. אז אין כרגע קופסא שחורה. הנעילה נשלטת ע"י הBCM.

הליך האיפוס לא עובד משום מה. אני לא מתמצא בזה מספיק כדי לכוון אותך מעבר למה שרשמתי, שזה מה שהיינו עושים (ללא חיוב,אגב!) ללקוחות שהגיעו אלינו בזמנו עם הבעיה הנ"ל כשעבדתי אצל מתקין מיגון.

חבל שלא שאלת במוסך, כשכבר היית שם. יתכן (איני בטוח) שהתחברות עם סורק יעודי של רנו לBCM הייתה יכולה לאפס את התקלה.

להתקין מע' AM על הBCM המקורי ברנו זה קונץ לא קל. אם בלחיצה על כפתור הדלת המכאני (לא זה החשמלי בו השתמשנו לאיפוס) הרכב ננעל, אני הייתי מוסיף לוקר שני חוטים, שימשוך את המוביל שלו מבפנים, ומחבר ללוקר את המערכת הסינית בפוזיטיב/נגטיב מתחלף (ממש לא סיפור כמו שזה נשמע, אתה מקבל סכמה איך עושים זאת בקופסא עם המערכת), ולא נוגע במע' החשמל הצרפתית המקורית בכלל.

(עריכה) :להתחבר כמו שבוקי אומר יכולה להיות אלטרנטיבה מצויינת, כי זה לא נחשב ממש ל"התעסקות" עם מע' החשמל.צריך לראות את הקונקטור של הכפתור הנ"ל בעין, כי אני לא מכיר אותו.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

בקנגו ובדגמי רנו נוספים מאותם שנים הלוקר המקורי בדלת נהג הוא "לא שולט".

כלומר בלחיצה על הכפתור המכאני בדלת נהג רק היא ננעלת ולא כל שאר הדלתות.

נעילה של כל הדלתות רק באמצעות כפתור נעילה שנמצא ליד ידית ההילוכים, או באמצעות שלט.

• תוכן חדש...