Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחרונה חלה האצה בעבודות הפרוייקט החשוב והמתבקש של חיבור ישיר בין כביש 42 (צומת רחובות מערב) לכביש 40 (צמות עקרון / גבעת ברנר - על יד מתחם בילו סנטר).

הכביש יהיה ברמת גימור גבוהה; דו מסולולי לכל כיוון עם הפרדה באמצע, שלצידו (במפלס נמוך) משתרך שביל מואר להולכי רגל / רוכבי אופניים.

1.jpg

כפי שרואים במפה, הכביש מחבר בין קטעים בלתי נגישים וכך חוסך את זמן הנסיעה לבית החולים קפלן (חשיבות גבוהה), מתחם בילו סנטר וכביש 40 לבאים מכיוון מערב.

על פי נתוני "נתיבי ישראל" (מע"צ לשעבר), הכביש ייחנך במהלך החודש הזה (זאת לאחר דחייה של חודש מהמועד המתוכנן).

תקציב הפרויקט: 185 מיליון ש"ח

שתיהיה לנו נסיעה בטוחה!!!

עריכה אחרונה על ידי ramboli
פורסם

יצא לי לראות הרבה מכוניות נסעות שם בזמן האחרון למרות שרוב הכביש סגור.

מישהו יודע מה הולך גם עם חיבור דרך מנחם בגין (הכביש העוקף) ל431?

פורסם

תודה על המידע.

אכן כביש חשוב - זה ימנע את הסיוט שבחציית רחובות כדי להגיע לביל"ו.

פורסם

בשעה טובה!

תיקון קל: צומת גבירול פתוח כבר כמה שנים ומחובר כבר ל"רחובות מערב" (נמצא סמוך לכפר גבירול בהסתעפות עם 410 לכוון גאליה-יבנה) הצומת שעל כביש 40 נקרא עקרון לדעתי.

פורסם
בשעה טובה!

תיקון קל: צומת גבירול פתוח כבר כמה שנים ומחובר כבר ל"רחובות מערב" (נמצא סמוך לכפר גבירול בהסתעפות עם 410 לכוון גאליה-יבנה) הצומת שעל כביש 40 נקרא עקרון לדעתי.

לגבי הראשון, התכוונתי שזה הייעוד של הפרוייקט הרחב בכללי.

לגבי השני, צודק תיקנתי.

פורסם

עורק תחבורה חשוב ומבורך.

בתור אחד שעבר כל יום דרך הכביש הישן(קבוצת שילר-גבעת ברנר), התהפכו שם לא פחות מ3 מכוניות בדיוק בעיקול. סעו בזהירות.

פורסם
עורק תחבורה חשוב ומבורך.

בתור אחד שעבר כל יום דרך הכביש הישן(קבוצת שילר-גבעת ברנר), התהפכו שם לא פחות מ3 מכוניות בדיוק בעיקול. סעו בזהירות.

כן... כביש נורא ואיום.

פורסם

כביש מאוד שימושי.

יחסוך לקרובי משפחה שלי ממזכרת בתיה את האילוץ של לנסוע לנס ציונה/מערב רחובות דרך שכונה מרמורק או צומת צומת אישיות העמוסה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יפה מאוד! לאט לאט עוד יהיה נעים ונוח לנהוג באזור גוש דן, יחד עם עוד כמה כבישי רוחב שמתכננים עכשיו... אבל עם הכמות העולה של הרכבים בישראל, אני לא יודע עד כמה זה באמת ריאלי. בואו נתפשר על הפחתה מסוימת בעומסים... :(

זכר אלפא שמחכה לנקבת האלפא שלו, רצוי אלפא ספיידר...

פורסם

אם הבנתי נכון את המפה זה מהווה המשך של הכביש שבמקור היה לקבוצת שילר (רק שבמקום העיקול עכשיו יש צומת T)?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אם הבנתי נכון את המפה זה מהווה המשך של הכביש שבמקור היה לקבוצת שילר (רק שבמקום העיקול עכשיו יש צומת T)?

כן, במקום העיקול יש צומת T. הכביש החדש "דרס" את העיקול הזה ואת המשך הכביש לכיוון ברנר.

• תוכן חדש...