Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר הייתה לי תאונה קלה-יצאתי מחנייה ברוורס ולא שמתי לב-במראה הימנית לא ראיתי שרכב עומד מאחורה.הנזק לא משמעותי-לי התקלף צבע והתעקם קצת הפגוש האחורי מצד ימין ולה השתחרר בורג\תופסן של הפגוש הקדמי(הרכב שלה סיטרואן c4).יש לי ביטוח מקיף ו-13 שנה רישיון,מעולם לא עשיתי תאונה ואין לי מושג...החלפנו פרטים...יש לי שיפשופים קלים אחרים בפגוש האחורי שעשו לי בעבר ולא דיווחתי עליהם כי אמרו לי שלא שווה לי להפעיל את הביטוח-האם אני יכול להחליף\לתקן את כל הפגוש שלי ולהפעיל את הביטוח?ניסיתי להתקשר לביטוח ולהודיע להם אבל הם לא עובדים בשעות האלה.אשמח לכל עזרה מה אני צריך לעשות?

פורסם
היום בבוקר הייתה לי תאונה קלה-יצאתי מחנייה ברוורס ולא שמתי לב-במראה הימנית לא ראיתי שרכב עומד מאחורה.הנזק לא משמעותי-לי התקלף צבע והתעקם קצת הפגוש האחורי מצד ימין ולה השתחרר בורג\תופסן של הפגוש הקדמי(הרכב שלה סיטרואן c4).יש לי ביטוח מקיף ו-13 שנה רישיון,מעולם לא עשיתי תאונה ואין לי מושג...החלפנו פרטים...יש לי שיפשופים קלים אחרים בפגוש האחורי שעשו לי בעבר ולא דיווחתי עליהם כי אמרו לי שלא שווה לי להפעיל את הביטוח-האם אני יכול להחליף\לתקן את כל הפגוש שלי ולהפעיל את הביטוח?ניסיתי להתקשר לביטוח ולהודיע להם אבל הם לא עובדים בשעות האלה.אשמח לכל עזרה מה אני צריך לעשות?[/Q

אם הנזק לא משמעותי כמו שאתה מתאר ,תיראה מה העלות במקום להפעיל ביטוח כי בשנה הבאה יתיקר לך הביטוח .

פורסם

אני מציע לך לצלם את הנזק, יכול להיות שאתה מגזים בתגובה שלך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

יכול מאוד להיות שאצל פחח, אפשר לסגור את הסיפור בכ-500-800 זוזים, כולל צביעה וקליפס חדש,

במידה ובעלת הרכב הפגוע מסכימה כמובן. אל תמהר להפעיל ביטוח.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

לפי התאור שלך הסיפור יסתכם בכמה מאות ש"ח אפילו במוסך מרשת היבואן.

מציע לך:

1. הודע לסוכן הביטוח על הארוע, בלי להפעיל את הביטוח.

2. בקש מהנפגעת הצעת מחיר לתיקון במוסך המקובל עליה.

3. לאחר שתקבל את ההצעה בחר אם לשלם מכיסך (ותמורת התשלום לקבל ממנה אישור כי אין לה עוד תביעות) או להפעיל את הביטוח. כיון שהסכום של השתתפות עצמית + אבדת הה"ת למשך 3 שנים יגיע לפחות ל-2000-3000 ש"ח קרוב לודאי שעדיף לך לשלם מכיסך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושב להפעיל את הביטוח כי אם הנזק בסביבות 500-800 ש"ח אז שווה לי לשלם 800 ש"ח השתתפות עצמית ולתקן גם אצלי.אם אפעיל את הביטוח בכמה אחוזים תעלה הפוליסה בשנה הבאה?במידה ואני מפעיל ביטוח מחיר הפוליסה עולה רק במקיף(אם כן שווה לי לעשות צג ג-הרכב בן 3.5 שנים)תודה רבה על העזרה!

פורסם

ב-37.5% בשנה הראושנה, ב-25% בשניה וב-12.5% בשלישית - בהנחה שלא יהיו לך תביעות נוספות בתקופה זו. בעצם תשלם עוד 3/4 פרמיה בחלוקה על פני 3 שנים. לכן, אם הפרמיה שלך היא 2000 ש"ח בשנה (וזה זול מאד) אתה מדבר על break even point של 2300 ש"ח. אני מניח שהפרמיה שלך יותר גבוהה ולכן נקודת השוויון יותר גבוהה. סביר מאד שתיקון שני הפגושים יעלה פחות מהשתתפות עצמית + התייקרות הפרמיה, ביחוד אם תמצא לעצמך פחח לא יקר. למעשה כדאי להביא בחשבון עוד נקודה - העובדה שאם תהיה לך עוד תביעה במהלך השנתיים-שלוש הקרובות תכנס לקטגוריה של מבוטח בסיכון גבוה ועלולה להיות לך בעיה לבטח את רכבך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם תפעיל את הביטוח תביא בחשבון תוספת לפרמיה בשעור 1500 ש"ח על פני 3 שנים, בהנחה שהפרמיה לא תתייקר מסיבות אחרות.

אם תבטח רק צד ג' אכן הפרמיה תפחת (אם כי עדיין תוגדל בהתאם לאבדן הה"ת) - אבל כל נזק לרכבך יהיה על חשבונך.

פורסם

התאונה הייתה בחניון של מקום העבודה כשיצאתי ברוורס לנסוע הביתה(הנפגעת עובדת במקום)-יש לזה משמעות כלשהי(תאונת עבודה או משהו אם אין נפגעים)?

פורסם

"לאחר תאונת דרכים שנחשבת למקרה של תאונת עבודה זכאי הנפגע לקבל פיצויים כספיים עבור הנזקים הגופניים או הכלכליים שנגרמו לו, את הפיצויים הוא יכול לדרוש משני גורמים במקביל – תביעה נגד חברת הביטוח שביטחה את הרכב שבו נסע האדם שנפגע ובמקביל הגשת תביעה במסגרת ביטוח לאומי.

אדם עובד שנפגע בתאונת דרכים שהיא גם תאונת עבודה , יכול להגיש תביעה לא רק נגד חברת הביטוח שביטחה את הרכב שבו הוא נסע, אלא יש לו הזכות המלאה להגיש תביעה במסגרת המוסד לביטוח לאומי. אמנם תביעה לקבלת פיצויים במוסד לביטוח לאומי היא הליך מסורבל ורווי בירוקרטיה וטפסים אבל בסופו של דבר, יוכל העובד שנפגע בתאונת דרכים שהייתה תאונת עבודה לקבל את הפיצוי הכספי המגיע לו"

עדיין לא הודעתי למעסיק-שווה לי לתקן את הנזקים,לא להפעיל את הביטוח ולתבוע פיצויים כספיים עבור הנזקים מביטוח לאומי?

• ספונסר פורום
פורסם

כן יש מה לעשות ,וכן ניתן לתקן גם את השפשופים הקיימים .

צור איתי קשר טלפוני 0546999223 ואנסה לעזור לך ,ללא התחייבות מצידך .

בכל אופן צריך לראות אפילו בתמונה את הנזק כדי להעריך עלויות .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...