Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למישהו רעיון? טיפ?

עשיתי ניסוי היום, התרחקתי מהרכב עשרות מטרים יחד עם המפתח והוא נשאר פועל :?

תודה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברכב של אשתי (SX4) פתיחת הדלת כאשר הסויץ' (ללא מפתח) אינו במצב נעילה גוררת צפצוף, ולא ניתן לנעול את הדלתות. אם אתה מפספס את שני אלה מצבך קשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצלי אותו מצב המנוע שקט בסרק ופעם גם שחכתי לכבות ויצאתי מהרכב.

הקאטצ שמציל אותי כל פעם מחדש לא לשכוח לכבות ולקחת איתי מפתחות,זה שסיגלתי לעצמי הרגל שאני חייב לשמוע את הציפצוף של הנעילה המרכזית,בזמן שאני מתרחק מהרכב.

אם לא שמעתי כניראה שאחד מהשניים לא קרה. :loco:

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אצלנו זה היברידי, ככה שהמנוע כבוי גם אם הרכב עובד. כבר היו כמה ימים שאמא שלי חזרה לאוטו אחרי יום עבודה ומצאה את האוטו מוכן לנסיעה..

ההתראה היחידה שיש היא כאשר מנסים לנעול מבחוץ והרכב עובד, (כמו שsperial תיאר) מעבר לזה כלום.

פורסם

אמור להיות כפתור לכיבוי הרכב. עשה לך הרגל ללחוץ עליו לפני היציאה מהרכב.

לי יש הרגל לשמוע את הביפ של ניתוק ה-BT של הדיבורית כאשר מדוממים את הרכב, וזהו הסימן שמערכת החשמל נותקה. אין חשמל אז גם אין מנוע עובד.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

כל זה רק כדי לספר לנו שיש לך keyless go?... ;)

אצלי זה פשוט- כפתור ההנעה\כיבוי ממוקם על ידית ההילוכים עצמה, בתום חניה אני משלב ל-P ולוחץ על כיבוי מנוע, זו כבר פעולה אוטומטית עבורי.

ליתר בטחון וכדי להתריע לוח השעונים יצבע באדום בוהק ויתריע שהמפתחות אינם ברכב וכן לא יהיה ניתן לנעול את הרכב.

הרעיון הכי טוב שאני יכול להציע במטרה למנוע מצב ששכחת שהמנוע דולק- תתקין מערכת פליטה אייזנמן RACE, גם מתים לא יכולים לפספס את הרעש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מעניין.

ב-BMW יש הנעה עם כפתור אבל השלט חייב להיות בתוך מעין פתח קטן ליד כפתור ההנעה כך שהבעיה הזו לא קיימת.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
מעניין.

ב-BMW יש הנעה עם כפתור אבל השלט חייב להיות בתוך מעין פתח קטן ליד כפתור ההנעה כך שהבעיה הזו לא קיימת.

ששכרתי BMW 330 קופה בגרמניה היה לה KEYLESS והוא לא היה צריך להיות בגומחה, הגומחה זה במקרה של תקלה ב"מפתח"

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

גומחה! גאון. ניסיתי לחשוב על מילה לחור הזה :lol:

ב-X5 שלנו השלט חייב להיות בגומחה.

יכול להיות שמדובר על שנת דגם אחרת, רמת אבזור אחרת או כל דבר אחר. לא יודע.

פורסם
מעניין.

לא הוא לא, כמו שהבחור לפני ציין, ישנו ״תופסן״ שאליו מקליקים את המפתח האלקטרוני לשם הנעה באמצעות מפתח.

כל עוד ההנעה ללא מפתח פעילה ותקינה- המפתח יכול להשאר בכיס.

ה״שווס״ האמיתי זה להשאיר את הרכב מונע במקומות שמציעים valet parking ולקחת את המפתחות איתך- זו ״תעודת אחריות״ לכך שהרכב שלך יחנה בחניה הכי קרובה לכניסה לבניין לרוב בצמוד לעמדת התפעול של ה-valet parking פשוט כי זה חוסך להם זמן וכאב ראש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אינני מכיר את כל המערכות של BMW אבל ברכב של אמא שלי חד משמעית השלט חייב להיות בתוך הגומחה / תופסן / איך שלא תקרא לזה ע"מ להניע.

תשאיר את השלט בכיס האוטו לא יניע.

פורסם

אני מנחש שהרכב לא נכבה אוטומטית מטעמי בטיחות, דמיינו לעצמכם מצב שהרכב נכבה תוך כדי נסיעה בגלל בעיית תקשורת בין השלט לרכב.

פורסם
לא הוא לא, כמו שהבחור לפני ציין, ישנו ״תופסן״ שאליו מקליקים את המפתח האלקטרוני לשם הנעה באמצעות מפתח.

כל עוד ההנעה ללא מפתח פעילה ותקינה- המפתח יכול להשאר בכיס.

ה״שווס״ האמיתי זה להשאיר את הרכב מונע במקומות שמציעים valet parking ולקחת את המפתחות איתך- זו ״תעודת אחריות״ לכך שהרכב שלך יחנה בחניה הכי קרובה לכניסה לבניין לרוב בצמוד לעמדת התפעול של ה-valet parking פשוט כי זה חוסך להם זמן וכאב ראש.

כל זה כדי לספר לנו שיש לך מערכת פליטה אייזנמן?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...