Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייל משוחרר שמחפש כמו שניחשתם רכב כמה שיותר איכותי וחדש בכמה שפחות ירוקים. (או יצחק בן צביים בגרסה הישראלית :) )

בכל מקרה , נתקלתי בטויוטה קורולה שנת 2004 ידנית עם מנוע דיזל, קילומטראג' של 230k . מביני עניין הבינו כבר שהבעלות הקודמת היא מורה נהיגה. כמה דברים שמפריעים לי אחרי קריאה מאסיבית פה בפורום הם ככה

1. הבנתי שמנוע דיזל פחות רגיש מבנזין לגבי קילומטראג' אבל מה לגבי משאבת דלק, מזרקים ,חיישנים וכו'? יש גבול לכמה ארצה להוציא על הרכב ואני מניח שאין הרבה קורולות דיזל לחלפים .

2. הבחור סוחר שמעיד שמבחינה חיצונית הרכב ללא פגם, אבל מבחינה פנימית הוא לא יודע להעיד מעבר לזה שהוא נסע בה למשך שבוע והיא נוסעת מעולה כי הוא פשוט לא מבין בזה.

3. קראתי בחיפושים בפורום שברכב ממורה נהיגה יש צורך לשים לב לברקסים וקלאץ אבל מה לגבי המנוע ? הברקסים שמכבים אותו לא גורמים לו נזק מוגבר ?

4. נסיעה בלימודי נהיגה מתבצעת בעיקר בעיר, כך ה230k האלה עירוניים ברובם אני מניח , עדיין לא להתרגש?

מצאתי גם סיאט קורדובה 2008 ממורה נהיגה עם 110k ויש לי את אותן השאלות והחששות.

תודה מראש לעוזרים

פורסם

דיזל,ממורה נהיגה,ועוד מוסחר??

למה אתה מחפש דיזל? יש לך נסועה גדולה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חצי כוח , אני בצע הדרכות בערים שונות אבל זה רק לחודשים הקרובים ולא השיקול המרכזי שלי.

לא חיפשתי דיזל, חיפשתי מכונית זולה עם שנתון חדש יחסית

פורסם

לא אמרת מה זה "זול" אבל כעיקורון יש לך מכוניות כמו הפיאט פונטו/גרנדה פונטו משנים מאוד מתקמות במחיריו מגוכחים. נדמה לי שבזמנו ראיתי שנת 2009 באיזה 27 אלף ש"ח והיא היתה עם קילומטרז' סביר מאוד. הרכב די חסכוני, אמין (במיוחד בגרסא הידנית), מרווח יחסית, נראה טוב ואפילו חסכוני

פורסם

מצטרף לנאמר מעלי,

אתה מחפש משפחתית או סופר מיני? או אולי מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מי שרוצה רכב חדש במינימום שקלים קונה רכב מיני ידני.

רוצה אחת כזו במחיר ממש זול? תתחיל להתקשר לאנשים פרטיים שמוכרים שברולט ספארק עם נתונים גרועים - נגיד רכב בן 3 עם 100 אלף ק"מ ומעלה, ושחט אותם במחיר.

יש פה מישהו מהפורום שמנסה למכור אחת פרטית עם ק"מ נמוך וכבר הוריד את המחיר מ-45K במחירון ל-39K, ויש לי הרגשה שאם תציע לו 35K הוא ימכור לך - אז תחשוב מה קורה בשוק של הרכבים הטחונים יותר.

פורסם

אני יחסית גבוה, גם במאזדה 3 של אמא שלי יחסית צפוף לי כשאני נוהג, אז אני מפחד ממיני .

מה גם לחבר יש פונטו ספייס והוא מתעקש שאני לא אחשוב על האופציה, הוא אומר שזאת הטעות הכי גדולה שהוא עשה והיא עושה לו מלא בעיות.

אני יודע שזה יכול להיות אידיופטי אבל עדיין כשמישהו ממליץ נגד כל כך בתוקף אני תופס צעד אחורה.

לכן אני מחפש סדאן, גם מבחינת הגודל וגם מבחינת הרגשת הבטיחות (גם אם היא שיקרית) ואני בגללה עד עכשיו ירדתי בשנתונים ולא עליתי מ00-01.

אבל עכשיו אני שוקל ממורה נהיגה.

התקציב שלי הוא 25K.

פורסם

אני נסעתי על פונטו ספייס במשך 3 שנים ונהניתי מכל רגע. חסכונית בדלק בטירוף, נוחה בעיר והאחזקה שלה זולה.

חבר שלך בטח קנה רכב זבל.

בכל מקרה בתקציב שלך הרכב המומלץ הוא פיאט גרנדה פונטו ידנית, בתקציב שלך נכנסים מודל 2007 אבל גם 2008, די בקלות.

הומלץ לך גם על שברולט ספארק אבל זו מתיחה של התקציב במעט.

מאזדה 3 זה לא פקטור בכל מקרה כי הוא מתוכנן גרוע ומרגיש צפוף.

ככה או ככה - אם באת לחפש חיזוק למה לקנות משפחתית עם עבר מפוקפק, אז באת למקום הלא נכון. פה זה פורום פסיכולוגיה - אתה יכול לבקש עצה ותקבל את מה שהכי מתאים לך, לא מה שאתה חושב שמתאים לך כי איזה חבר ממליץ נגד ויש תחושת בטיחות מזוייפת.

פורסם

קודם כל אני מתנצל בפני כל בעלי הפונטו גרנדה באשר הם :) , אין לי שום ניסיון עם הרכב , רק סיפרתי למה לא התעניינתי בו עד עכשיו.

לגבי הפסיכולוגיה , לפני שנה בנסיעה על שברולט מאליבו חדשה בכביש 4 כמה מכוניות לפני האטו ועצרו לפתע, אז גם אני. האוטובוס שמאחורי ניסה לעקוף מימין מסיבה לא ברורה ( נסענו על 100, והכביש מלא). הוא נכנס בי בלי להאט קמ"ש אחד, כל כך חזק.. העיף אותי לעזאזל, הפך אותי ומחץ את המאליבו עד לתא נוסעים.

אני אוהב שיש קצת ברזל שמפריד ביני לבין הג'ונגל שהולך בארץ ולא אכפת לי לשלם על זה קצת יותר גם אם זאת לא ה"בחירה ההגיונית".

תודה על העזרה .

פורסם

לגבי רכב נדיר כמו קורולה דיזל- כל חלק שיילך לך תצטרך לקנות חדש מקורי במחיר מופקע, מה גם שרוב הסיכויים שיהיה לך קשה מאוד למצוא.

הייתי מוותר

פורסם

למיטב זכרוני המנוע בקורולה דיזל דומה או זהה לאלה שיש בקסארה דיזל, ככה שלא הייתי פוסל על רקע חלקי חילוף.

הייתי פוסל על רקע זה שמדובר ברכב ישן ושחוק ובתמורה גרועה לתקציב.

• תוכן חדש...