Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם.

אמא שלי מחפשת רכב במחיר של עד 20.000 שקל. מנוע 1600 לפחות, שיהיה סדאן, לא משנה גיר, אמינות סבירה, ועוד משהו חשוב, שהדשבורד שלו לא יהיה מתפרק כי תשב ברכב מערכת על רמה ואני לא רוצה שכל האוטו ירעד לי.. אני חשבתי על יונדאי אלנטרה, ייכנס לי בתקציב? או אולי 306. מה אתם אומרים?

עדים לנו כוכבי מרום, לרובאית שהיא חלום...

רובאית 51 כבוד

פורסם

מה לגבי סובארו לגאסי? הרכב מאוד נוח יש דגמי 1600 ו1800 גם אם אני לא טועה.

רכב מאוד מרווח ונוח. נכנס ב20 אלף בקלות.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יש כמה אפשרויות שעולות לי בראש עכשיו עליהם

1. סוברו אימפרזה מהשנתונים הראשונים שלה 92-93 אני חושב שזה בסכום המדובר

2. מזדה 323 שנתון די דומה, אחלה אוטו לא יותר מידי בעיות אמין יחסית

3. 306 אבל זה בכל זאת 306 אני לא יודע אם זה מוגדר בתור סדאן אבל אם אתה מחפש מרחב פנימי אולי זה לא האוטו המתאין לך. בכל מקרה האוטו לא רעף, אני אפילו אוהב פיג'ו וצרפתיות בכלל אפילו שיש להם בעיות אמינות.

4. טויוטה קורולה שנתון דומה לסוברו ול323

5. סיטרואן זד איקס אולי... אבל אני לא יודע ממש מה המכירון של הרכב הזה אני משער שזה באיזור מאותו שנתון בערך

בכל מקרה מכוניות בסכום כזה חשוב לבדוק טוב טוב לפני שקונים (במיוחד הצרפתיות)

בהצלחה

איתי

פורסם

שמע. פתח מחירון, כנס לגוגל וחפש תמונות של הרכבים שעלו לך במחירון ונכנסו למה שאתה מחפש ולמחיר.

לאחר בדיקה וצמצום של רכבים שאתה מעדיף, ורכבים שאתה מעדיף לרדת מהם, פתח עיתון וחפש את כלי הרכב שהם בקטגוריה שלך. לאחר מכן כל בדיקה וקניה של רכב היא אישית שלך וכל רכב לגופו.

פשוט מאוד, תעשה את זה במגביל לכאן. תחפש משהו שאתה אוהב, תבוא תשאל ואנשים יענו לך לאיזה רכב הם ממליצים כן לא ולמה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...