Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תושבת מנוע - איגניס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מדובר בסוזוקי איגניס 2006

האישה התלוננה שיש רעשים מהמנוע אמרתי לכבות את המנוע ושתעצור בצד, אחרי שהגעתי לאחר חיפוש של כמה דקות מצאתי את מקור הרעש.

מצטבר שבורג אחד מתוך שלושה ברגים שמחברים בין המנוע לתושבת מנוע (בצד שמאל - מצ"ב תמונות) השתחרר ועף ובורג השני משוחרר לגמרי והצלתי לפתוח אתו ביד, בקיצור מנוע תלוי רק על בורג אחד ושקע כ 5 מ'מ למטה לכן המנוע רועד ומרעיש.

כשהמנוע עובד ואני מרים אתו כמה מ'מ הרעש מפסיק.

שאלות:

1-האם אוכל להחזיר את המנוע למצב הרגיל בעזרת החזרת הברגים ולחזקם כמובן לפני שאני מחזק אותם אני מרים את המנוע ?

2-מאיפה אני משיג את הבורג השלישי שעף?

תודה

unnamed.jpg

ווו.jpg

פפ.jpg

פורסם

1-האם אוכל להחזיר את המנוע למצב הרגיל בעזרת החזרת הברגים ולחזקם כמובן לפני שאני מחזק אותם אני מרים את המנוע ?

2-מאיפה אני משיג את הבורג השלישי שעף?

תודה

1- כן.

2- פירוקייה ואם לא אז רק במורשה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שלום,

אחד הברגים מתוך שלושה פשוט נשבר וחצי ממנו נשאר בחור שלו בקוק מנוע וצריך לחלץ אותו החוצה..

השאלה אם אוכל לחלץ אותו עם מברגה ומגדח דק?

אור

פורסם
ישנם חולצי ברגים שנועדו לדברים שכאלה אז תשתמש בהם.

הי,

האם ניתן לקנות אותם ואם כן מה עלות פחות או יותר?

תודה

פורסם
הי,

האם ניתן לקנות אותם ואם כן מה עלות פחות או יותר?

תודה

ב-ל.כ סט פשוט עולה 38+ מע"מ

פורסם

קודם כל תבדוק שהתושבת לא קרועה-ואם הכן החלף אותה..

לאחר מכן אם הבורג שבור בבלוק ויש לך גישה אז יש לך כמה אופציות

מברג ופטיש - השיטה הכי פשוט אבל לפעמים לא פרקטית כשיש LOCKTITE

אתה יכול לחלוץ אותו בעזרת חולץ ( צריך למרכז עם קרנר ואז לקדוח בקוטר יותר קטן מהבורג ואז עם חולץ מתאים להוציא את החתיכה)

או לקדוח אותו לגמרי ולהבריז תבריג (הברגה) חדשה

• תוכן חדש...