Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך לעשות טיפול שנתי לרכב טויוטה קורולה שנת 2008. הרכב עבר כ-65 אלף ק"מ וכבר בוצע לו טיפול 60000.

איפה מומלץ לבצע טיפול - במוסך טויוטה מורשה (הקרובים אליי נמצאים בראש"צ מערב ובנס ציונה) או במוסך אחר שמטפל בטויוטה (קראתי כאן המלצות על כמה כאלה)?

השאלה קודם כל מבחינת אמינות הטיפול + עלות. כמוכן מבחינת נוחות - מוסכים מורשים יחסית רחוק ממני, ומוסך רגיל במרחק הליכה.

• ספונסר פורום
פורסם

אם מדובר בטיפול שגרתי אז אין מניעה לבצע אותו במוסך כללי, תוך הקפדה על שימוש בחלפים מקוריים (או תחליפיים איכותיים) ושמנים איכותיים שעומדים בתקן שקבע היצרן.

באזור ראשון לציון, רחובות ונס ציונה יש כמה מוסכים כללים שיוכלו לבצע את העבודה במחיר סביר ובצורה מקצועית.

• ספונסר פורום
פורסם
תודה

ועל איזה מוסכים אתה ממליץ באוזר תעשיה הישן בראשל"צ?

יש לך את מוסך איציק פלדמן שהוא יותר מבסדר גמור.

וגם את שי שירותי רכב שיצא צדיק בתוכנית של חיים הכט.

בקישורים שצירפתי תוכל לקרוא המלצות על שני המוסכים.

פורסם

בסופו של יום המוסכים המרכזים גובים המון כסף על חלפים כמו שמן מנוע למשל או פילטר שמן.

אתה יכול לקנות כמעט בחצי מחיר פילטר שמן מקורי בכל חנות חלפים, ושמן מנוע איכותי במחצית המחיר ופי כמה יותר איכותי, שים לב השמן שעליו ממליץ היצרן הוא 5W30 ולא 10W30 כמו ששמים ברוב מרכזי השירות.

בתור אחד שמחזיק טויוטה אני תמיד קונה את החלקים והולך למוסך המרכזי שיעשה את העבודה, ככה אני מוריד את עלות החלקים ב50 % משלם קצת יותר על העבודה ומרוויח תיעוד.

אני משתמש בוווליין 5W30 synpow

• תוכן חדש...