Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 15K

raiden
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אני מחפש רכב "חדש" שיחליף את הקודם שלי. הדרישות הן:

1. מעל שנת 2000

2. עד 15K (עדיף כמובן פחות שישאר כסף ליישור קו)

3. אמין (כמה שאפשר לדבר על אמינות בגיל כזה) וחסכוני

4. קטן (עדיפות ל 2\3 דלתות)

5. יש עדיפות לידני

אני חושב על פיג'ו 206 שיש דיי הרבה מבחר או פולקסווגן פולו. אין לי בעיה גם עם סיאט אבל בריפרוף מהיר ביד2 אין הרבה.

אשמח להמלצות!

תודה!

פורסם

אתה מחפש רק רכב עם 3 דלתות או 5? כי ניראה לי אתה מתבלבל קצת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין לי בעיה גם עם 4 או 5 דלתות. פשוט ציינתי שאני מעדיף רכב קטן\מרכב האצ'בק (קריא לא משפחתית סגנון מאזדה 323\סוזוקי בלנו). אבל זה לא תנאי הכרחי, רק העדפה בהתחשב בזה שרוב הזמן אני נוהג לבד. מה שכן, אני לא רוצה לוותר על המושבים מאחורה, כלומר אני רוצה 4 מושבים.

פורסם

5 דלתות יכולה להיות גם סופר מיני,

מציע לחפש פונטו ספייס,היא חסכונית עם חלפים זולים,יונדאי גטס פחות חיסכונית אבל סוס עבודה,נסה לחפש רמות איבזור gls/gli,כיוון שבglf שהוא הפופולרי יותר אין abs ויש כרית אוויר אחת,תבדוק גם מחירים של פיאט פנדה אם היא נכנסת לתקציב.

איזה רכב יש לך עכשיו?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני פחות מתחבר לעיצוב של פונו ספייס, אבל נראה לי אני אוכל את הגאווה שלי לגבי עיצוב, כי שמעתי הרבה דברים טובים על פונטו ספייס.

תודה על גם על ההערה לגבי גטס GLF, הבנתי שזה הדגם הפופולרי יותר. אם אסגר על גטס, אחפש בהחלט איבזור GLS\GLI.

כיום יש לי לנטיס 323F שנת 96, שהיא סבבה מבחינתי, רק שהיא כבר לא זולה לאחזקה.

מה עם פיג'ו 206? שמעתי גם עליה דברים טובים, במיוחד בדגם הידני.

פורסם

גם ה 206 יכולה להיות אופציה,פשוט הגטס תהיה מאט חדשה יותר.

• תוכן חדש...