Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג׳ו 206 פלוס לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

עוד מספר חודשים אני חוזר לאוניברסיטה ומעוניין לרכוש רכב חדש.

כרגע יש לי גולף 2 ליטר, אוכלת לי 1:8 ומידי חודש נכנסת למוסך - בכל פעם על משהו אחר וגובה ממני אלפיה לכל הפחות על טיפולים

דיי נמאס לי מזה האמת.

חשבתי לפנות לובינסקי טרייד ולרכוש 206 פלוס שנת 11-12

הרעיון הוא כזה - אני עובד גם בזמן לימודים ומעדיף להתחייב על רכב, לשלם על רכב חדש כמה מאות שקלים מידי חודש, לשבת בנוח וגם להפסיק לשלם הרבה עבור דלק

מאשר להישאר עם רכב שזולל בצורה מטורפת ונכנס מידי חודש למוסך.

ושלא תבינו, אני מהאנשים ששומרים על רכבים בצורה יוצאת דופן. פשוט שהידיים הקודמות זלזלו בו בצורה רצינית.

קראתי שהיו פה בעבר מספר שרשורים על ה206 . עברתי עליהם .

הייתה לי גם 206 ממודל ישן והייתי ממש מרוצה ממנה

השאלה שלי מה דעתכם, גם על הרכב וגם על הרעיון .

תודה :)

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא ה 206+ די מיושנת ביחס למתחרות כמו הקליאו למשל,מבחינת הרעיון אם הרכב באמת כול חודש עקב תקלה נכנס למוסך וזה לא משהו חד פעמי,אז כדאי להחליף,אם אתה רוצה לובינסקי הייתי שוקל את הקליאו במקום ה 206+.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
דווקא ה 206+ די מיושנת ביחס למתחרות כמו הקליאו למשל,מבחינת הרעיון אם הרכב באמת כול חודש עקב תקלה נכנס למוסך וזה לא משהו חד פעמי,אז כדאי להחליף,אם אתה רוצה לובינסקי הייתי שוקל את הקליאו במקום ה 206+.

הקליטו כבדה יותר ופחות חסכונית.... לפי מה שהבנתי כן? אין לי נסיון עליה.

אממממ בשנה האחרונה הוצאתי על הגולף מעל 12k על טיפולים.

זה כל פעם משהו אחר וכבר דיי נמאס....

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

יש פה חבר פורום שמדווח על 1/16 בערך,אין סיכוי ה 206 תעשה צריכה טובה יותר,פשוט היא מרגישה יותר מודרנית,מאחור ה206 די צפופה,וגם נשמעות כמה טעות לגבי המזגן בסלד גבוהה מתנתק,לקליאו גם 5 כוכבי בטיחות,היית הולך עליה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

ראיתי בזמנו את ה-206+ בסוכנות, אני לא מבין למה לקנות אותה כשיש מתחרות הרבה יותר טובות בשוק.

הקליאו היא רק דוגמה אחת.

באופן כללי, אם אתה סטונדט שנוסע רוב הזמן לבד, למה לא לרדת בגודל ולקנות את הפיז'ו 107 או הסיטרואן C1 ולחסוך בעלויות הדלק והקניה?

הן אמינות וחסכוניות.

עריכה אחרונה על ידי DJI

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני סטודנט ואכן רוב הזמן נוהג לבד. הייתי בכייף רוכש את ה 107. השאלה שלי איך היא מחוץ לעיר ? הכיסא נוח לישיבה של שעה + ?

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

לאבא שלי יש כזאת ויצא לנו לנסוע כמה פעמים ממעלות לבאר שבע,היה בסדר גמור,אתה לא זקוק לעצירות בגלל כאבי הגב,הרכב עצמו מאוד חסכוני,החיסרון שזה 3 צילנדרים ובעמידה הוא קצת רועד,תא מטען קטן,למרות שאני מבין שזה לא משנה לך,הטיפולים לא יקרים,בהחלט אופציה מעולה לסטונדט.

פורסם

ממעלות לבאר שבע בלי עצירה ?? :) עכשיו אתה מדבר! ספר לי עוד עליו.. אני מעדיף לשמוע ממישהו שיצא לו לקרוא עליה מאשר לקרוא מבחן של בוחן מיומן

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם
לאבא שלי יש כזאת ויצא לנו לנסוע כמה פעמים ממעלות לבאר שבע,היה בסדר גמור,אתה לא זקוק לעצירות בגלל כאבי הגב,הרכב עצמו מאוד חסכוני,החיסרון שזה 3 צילנדרים ובעמידה הוא קצת רועד,תא מטען קטן,למרות שאני מבין שזה לא משנה לך,הטיפולים לא יקרים,בהחלט אופציה מעולה לסטונדט.

מסכים איתך. רכב חסכוני ביותר ככה שלסטודנט זה אחלה

פורסם

מציע לך לרדת מזה.

למיטב ידיעתי הרכב הזה שווק במשך שנה אחת בלבד, היה כישלון מחפיר בעיקר בתחום האמינות - כאשר האנשים שקנו אותו נכנסו ללא הרף לפורום וסיפרו סיפורי זוועות על התחממות, על מזגן שלא מקרר כמו שצריך וכו'.

בדקתי ביד2, יש כ"כ הרבה אנשים שמוכרים אותה לעומת כמות האנשים שקנו אותה בזמן אמת, בשנת 2011 ותחילת 2012 - כולם מנסים להעיף אותה לפני שתיגמר האחריות. כנראה שיש סיבה.

אגב - אם זה היה רכב אמין וטוב הוא היה אחלה אופציה. העיצוב של 206 היה מעולה והם שדרגו אותו עם דשבורד מוצלח יותר. זו הייתה אמורה להיות נוסחה מנצחת, רק שמשהו התפקשש.

פורסם

ומה לגבי פיקנטו ידנית

לי יש כזה - רכב מאובזר יותר מ 107 ודומיהם שקט יותר והרבה יותר אוטו

אחרי שנה ורבע אני מרוצה והצריכה הולכת ומשתפרת

אם יש לך עוד קצת כסף אז אתה יכול ללכת על הספורט ידני עם מנוע 1.25 ליטר ועוד כמה פינוקים שאין בדגם שלי.

פורסם

איזה צריכה אתה מקבל ובאיזה תנאי כביש?

פורסם

יצא לי להיות תקופה עם ה107, מאוד אהבתי אותו.

הכסא נוח לדעתי, הרבה כתבו ויכתבו לך שבגלל המנוע משולש הצילינדרים שלו הוא טיפה רועד בעמידה, לי אישית זה לא הפריע ולא נראה לי שיש אדם שזו תהיה בעיה כל כך חמורה שהיא פוסלת את הרכב מבחינתו.

תא המטען קטן, אפשר לקפל את הכסאות האחוריים כדי לקבל עוד מקום אם אתה צריך לסחוב משהו טיפה גדול יותר.

בסה"כ אם אתה סטודנט שנוסע לבד הייתי ממליץ לך לפחות לבדוק את הכיוון של ה107 או C1, הם רכבים חסכוניים, אמינים, קטנים וקלים לחנייה.

שווה לבדוק פות"ש. שווה גם לבדוק רכבי מיני אחרים אם אלו הצרכים שלך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
איזה צריכה אתה מקבל ובאיזה תנאי כביש?

באזור מעלה אדומים + ירושלים בלבד הייתי מקבל 12-12.5 אחר כך 13-13.5 וכיום כ 14

בין עירוני הגעתי ל 17

• תוכן חדש...