Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרמתי טלפון ל3-4 מוסכים ומכוני בדיקה ידועים - וכולם אמרו שאין שום אחריות לבדיקת הגיר האוטומטי - בנוסף לא נותנים תוצאות של הסריקה- רק בגדול תקין לא תקין ,וכולם השתמשו באותם מילים גיר אוטומטי זה גיר חשמלי אי אפשר לדעת מה יהיה מחר איתו.יש לי אפס נסיון עם מוסכים (ואני מודה לאלוהים שעד עכשיו לא הייתי צריך להתעסק עם רכב משלי) אבל בכל זאת קניתי כבר 2 -10 מכשירים חשמליים בחיי,למחשב נייד יש אחריות ,למערכת סטריאו יש אחריות, אז אני לא מבין מה ההתנערות הזאת של כולם מאחריות על גיר ותיקון גיר?גם במוסך שהומלץ פה שהייתי נותנים אחריות רק לחצי שנה לפי התקנות.

עריכה אחרונה על ידי תמיר רמת גן
פורסם

תציין פה איזה רכב, מודל, כמה נסע, ואם יש הסטוריית טיפולים, ואולי יוכלו לעזור לך.

גיר אוטומט ועוד מכלולים ברכב, זה לא מכשיר חשמלי, שבמקרה הטוב הולך לך איזה קבל בכמה שקלים ואתה יכול לתקן את זה לבד.

יש הרבה משתנים אחרים למכלולים מכאנים, בניגוד למכשירים חשמליים.

לרוב אפשר לקטלג את עניין הגירים לפי חברות, גיר-אמין, וגיר מועד לתקלות.

וגם זה לא מדע מדוייק.

פורסם

כמו למחשב נייד חדש יש אחריות, גם לגיר אוטומטי ברכב חדש יש אחריות.

אף מוסך לא יתן לך אחריות על גיר (או מנוע או איזשהו מכלול אחר ברכב), לא אם הוא מכר לך את הרכב.

איזה אינטרס יש למוסך לתת לך אחריות על מכלול ברכב שקנית ממישהו אחר?

• תוכן חדש...