Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום 8 חודשים עם סניק 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Parts.jpg

Fixxxer ו dmxsir, אני חושב שלי יש קונסולה שונה מאצל שניכם - אין לי את הקונסולה החשמלית שזזה קדימה ואחורה, יש לי את הקונסולה המוקדמת כמו בתמונה המצורפת, כשמתקן הכוסות נמצא ממש מתחתיה, ולא נגיש בעליל.

כיון שלא מצאתי מי שיעזור לי עם מק"טים של חלקים, הזמנתי מחו"ל את ה EPC של רנו. אשמח לחלוק את המידע כשזה יגיע.

ועוד דבר לגבי המוסך: הייתי אצלם שוב כיון שההגה לא היה ישר לגמרי וגם הפעם השרות היה מעולה, מקצועי, וזריז. מאוד מרוצה.

Console.jpg

פורסם

אויי, מה זה.

דווקא לדגם מפואר הייתי מצפה למשהו שניראה יותר יוקרתי.

זה נראה כמו משהו אוניברסלי.

פורסם

זה רק החלק העליון (או במילים אחרות: התמונה להמחשה בלבד... :-) ) - בחלק התחתון יש מין קונסולה מפלאסטיק שמכסה את זה: "יוקרה" של שנת 2005.

:-)

פורסם

לדעתי צריך לפרק ולבדוק מה הבעיה, ולא מייד להתחיל לקנות חלקים שאתה אפילו לא יודע אם יתאימו. קח זמן, פרק את התא (לא מסובך מדי לפי מה שאני יודע) ותמצא את הבעיה.

זו לפחות דעתי... ואם אתה מפרק, תמיד אפשר להעלות תמונות לפורום ;-)

פורסם (נערך)

נכון שלא יהיה נעים לשמוע - אבל אני סבור שהרכב הספציפי שקנית היה במצב לא טוב ולא מטופל (נגענו בזה באיזה שרשור). היו בעיות עם הריפוד, כל התקלות שצצות - לא כולן עניין של בלאי בגלל השנים.

אני עם כמה שנים טובות ומהנות, מרוצה מאוד מהרכב ואבזורו. מדובר בסניק מאותה שנה (דגם ה-1.6) עם קילומטרז' קרוב לכפול - והרבה מהבעיות שהעלית לא קרו אצלי.

כדאי שתבדק בצורה צרכנית טובה את המקומות בהם אתה מטפל ברכב.

לפני כשנה קניתי ב'צמיג ישיר' בפתח תקוה רביעיית מישלין טריה ב- 1600 ש"ח, שכללה איזון מעולה לצמיגים. בלי שום הנחת סלב או חבר מועדון... אולי רק כמה דחקות עם אלון, שהוא מקצוען בתחום ועם מודעות שרות טובה. איני יודע אם הסוג אצלך שונה משמעותית מהצמיגים אצלי, או שהיתה עליה קיצונית במחירים - אחרת המחיר ששלמת קצת גבוה.

מהמוסכים המורשים שהכרתי - מוסך המכונן הוא היחיד באזור המרכז שאני מעריך וטוב שאתה הולך אליהם. אם יהיה צורך בעתיד בטיפול או תיקון - נסה את מוסך שאפט - שנמצא לא רחוק מהם, ליד בית מעריב, כבר כמה שנים אני מגיע אליהם במיוחד ומרוצה מהיכולת המקצועית, הגינות ואמינות - כולן ברמה גבוהה.

רק לדוגמה, לפני כשנתיים עבור טיפול + בלמים (צלחות ורפידות) קבלתי עודף מ-2000 ש"ח שגבו ממך רק עבור בלמים. והם לא יגבו 6 ש"ח עבור נורה אלא יעשו את ההחלפה כמחווה של שרות טוב (בטיפול האחרון רק כשעמדתי לצאת, אחרי התשלום שלא כלל שום נורה, 'זרקו' לי ש'על הדרך' החליפו נורה שרופה מאחור וגם סידרו משהו ויזואלי שהפריע לדודי... יפה ונעים לחווית שרות!)

בעבר החלפתי תושבת או שתיים (אגב - רק מקוריות, לא מומלץ חליפיות), והיתה בעיה בהיגוי, שאיני זוכר בדיוק מהי (בלאי, לא תאונה) עם החלפת חלקים שהצריכו כיוון פרונט - אבל מה שאני זוכר שכל מקרה כזה עלה פחות מאלף ש"ח, .

לא ברור לי לא איך אין אצלך תאי אחסון. פעם כתבו באחת הביקורות על הרכב כי בגלל שפע תאי האחסון אפשר להעביר ברכב הזה טיל מפורק ואף שומר לא יוכל למצוא. זה נכון.

התאים מתחת כל מושב הם שימושיים! אני שם בקדמיים כפפות ומטריה מתקפלת בחורף, מפות, כל מיני פריטים לשימוש מזדמן (כמו כובעים, כיפה ו..מזמרה). הילדים מאחור חגגו עם מגירת האוצרות הפרטית מתחת המשב, ובתאים בתוך הרצפה יש מחסן כלי אוכל לפיקניק מאולתר. תא החפצים הגדול יחסית מול הנוסע כבר שימש להובלה מוצלחת של גלידה מיוטבתה עד השרון, בזכות יכולת הקירור הטובה לו.

ליומיום - בין הקונסולה למראה יש תא קטן לכרטיסי חניה, באמצע ליד מכסה הפיוזים יש תא למסרק ו'קמיעות', בדפנות הדלתות יש המון מקום לאחסון שימושי.

החללל הריבועי באמצע, מתחת הקונסולה, טוב לכמה דיסקים או משקפי שמש. הדפנות שלו נמוכות, תוכל לשים קופסה ריבועית אם זה הגובה לא נוח לך.

אצלי משענת היד הרחבה שבין המושבים היא מסוג שמתרומם ולא זז קדימה/אחורה. בשביל מה צריך מנגנון חשמלי להזיז אותה?

לגבי הטיפולים - לא הכל ברכהב שלך היה "לא צפוי". עניינים של צמיגים ישנים, טלסקופים לדלת - אפשר לראות בבדיקת הרכב. בלמים מרגישים בבדיקה אישית, והצצה בהיסטוריית טיפולים מלמדת מתי יהיה צורך רק בהחלפת רפידות או גם חריטה, כי יתכן שהבלמים היו בסדר בעת הקניה ואחרי חצי שנה אצלך הם נגמרו.

לי היתה, מזמן, בסניק מדגם 2002 בעית שעון טורים שהפסיק לעבוד, לא הסכמתי להערכות של פוגרום והחלפה שניתנו במוסך מורשה, ולבסוף מקצוען בספידומטרים מצא מגע רופף ופתר את הבעיה בעלות שלך 200 ש"ח או קצת פחות.

קצת מטריד אותי שאנשים מספרים על בעיות עם הקונסולה , שטפו-טפו-טפו לא עושה שום אצלי בעיה. לפני שנתיים התקלקל בורר המהירויות של המפוח - וזהו.

אז אם כבר תקנת וסדרת - אני שמח לראות שאתה נהנה מהרכב והיתרונות הרבים שלו לשימוש משפחתי וגם לכאלו של רוכב בודד.

כמו שהצעתי לך בעבר - אם צריך לבדוק-להשוות-לברר - תן קריאה בפורום או בה"פ. פעם בכמה ימים אני מסתובב פה.

עריכה אחרונה על ידי רוכב בודד
ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
נכון שלא יהיה נעים לשמוע - אבל אני סבור שהרכב הספציפי שקנית היה במצב לא טוב ולא מטופל (נגענו בזה באיזה שרשור)

אני לא לגמרי מסכים - הוא בהחלט טופל במוסכים מורשים, יש היסטוריה מלאה של הטיפולים שלו, והוא טופל תמיד בזמן. בכל מקרה, זה כבר לא ממש רלוונטי, כיון שהדברים טופלו והם עכשיו מאחורי, כך שכרגע אני מקווה שמעכשיו זה יהיה טיפולים שוטפים וזהו.

• תוכן חדש...