Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גטס 2005 GLF מאובזרת- סאנרוף, מערכת עם שלט, ג'נטים ב20K.

הבדיקה:

1. מנוע, מערכת קירור, מערכת דלק, מערכת הצתה- לבדוק זמני טיפול ותיזמון, מנוע שורף שמן, תושבות מנוע פגומות, ניקוי תיקון מערכת קירור, לתקן ולכוות מערכת דלק כללית והצתה.

2. מערכת פליטה- תקין

3. סקטן קדמי ומערכת היגוי- חופש במערכת היגוי וציר קדמי, לתקן ולכוון פרונט

4. קפיצים- בלאי בולמי זעזועים

5. שילדה- משמעות נמוכה- תיקוני פח, צע, לחיצות פח פגיעות ושריטות, חלקי פלסטיק פגום, חסר ריפוד.

6. בלמים- רעידות בבלימה, לפרק גלגלים לבדיקה.

7. צמיגים- צמיגים יבשים וסדוקים (למרות שנראים כחדשים, ובעל הרכב אמר שהחליף לפני כשבועיים)

8. מערכת תאורה- תקין

9. העברת כח- לבדוק מצב שמן וגיר במוסך, חופש+רעש בדפרינציאל, אין אחריות לאוטומט

10. מחוונים- תקין

11. הערות כלליות- על הלקוח לאמת מונה ק"מ לפי ספר טיפולים +אחריות יצרן.

אני קונה את זה מחברה, ואמרו שיסדרו לי את הבלמים, פרונט ותושבת מנוע אם היא אכן פגומה.

מה אומרים?

פורסם (נערך)

אין משהו חריג,הרכב לא עבר תאונות רציניות,האם מטפלים גם בבולמים?

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סה"כ הבדיקה די נקיה, הרבה כסת"חים.

חורה לי שאתה אומר glf ומאובזרת במשפט אחד, אין הפכים גדולים יותר,

רמת אבזור glf היא הכי נמוכה (והכי בזיונית לטעמי) בגטס, עם כרית אויר אחת ובלי abs מדובר בקניה די גרועה, השוק מוצף בכאלה.

או שאתה מתבלבל ומדובר ב gls/glx, או שמערבבים אותך וזאת glf שעשו לה סאנרוף בהתקנה מקומית (די בטוח שלא הייתה אופציית סאנרוף ל glf מהסוכנות, מה גם שהן כמעט כולן הלכו לציי רכב),

מערכת עם שלט? בבקשה הרדיו דיסק שלי ב 400 ש"ח בא עם שלט.

ג'אנטים, בבקשה ב 1000 אתה קונה זבל סיני.

תבדוק טוב טוב מה מציעים לך.

מאיזו חברה אתה קונה רכב 2005?

פורסם

רגע רגע,זה לא אתה עשית בדיקה?

מה הכוונה לא אמר מפורש? אתה קונה מבן אדם פרטי או ממגרש רחבים?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
סה"כ הבדיקה די נקיה, הרבה כסת"חים.

חורה לי שאתה אומר glf ומאובזרת במשפט אחד, אין הפכים גדולים יותר,

רמת אבזור glf היא הכי נמוכה (והכי בזיונית לטעמי) בגטס, עם כרית אויר אחת ובלי abs מדובר בקניה די גרועה, השוק מוצף בכאלה.

או שאתה מתבלבל ומדובר ב gls/glx, או שמערבבים אותך וזאת glf שעשו לה סאנרוף בהתקנה מקומית (די בטוח שלא הייתה אופציית סאנרוף ל glf מהסוכנות, מה גם שהן כמעט כולן הלכו לציי רכב),

מערכת עם שלט? בבקשה הרדיו דיסק שלי ב 400 ש"ח בא עם שלט.

ג'אנטים, בבקשה ב 1000 אתה קונה זבל סיני.

תבדוק טוב טוב מה מציעים לך.

מאיזו חברה אתה קונה רכב 2005?

GLS, תיקנתי. ואוו העניין עם העריכות בפורום הזה מזעזע...

מנוע 1600

מעדיף לא להגיד ביינתים מאיפה.

Yuli

אני עשיתי את הבדיקה,

קונה מחברה אמינה.

אמר במפורש שיתקן את הבלמים והפרונט, והתושבת מנוע אם יראה שבאמת פגומה.

הסוכן שמכר לי את הרכב צילם את הבדיקה ואמר שיביא את זה למכונאים.

עריכה אחרונה על ידי 1Pizza1
פורסם

עכשיו זה יותר ברור,אני מציע לך לבקש ממנו את החשבונית עם הפירוט מה המוסך תיקן.

פורסם

עד שכתבתי תגובה היא כבר לא ממש רלוונטית.

שמע, מדובר ברכב יחסית מבוקש בסגמנט שלו וכנראה שגם נסחר במחירון או אפילו יותר כי הוא נדיר יחסית.

תשאל את עצמך טוב טוב אם אתה רוצה לגלות בדרך הקשה למה רכב כזה התגלגל למגרש.

פורסם
עד שכתבתי תגובה היא כבר לא ממש רלוונטית.

שמע, מדובר ברכב יחסית מבוקש בסגמנט שלו וכנראה שגם נסחר במחירון או אפילו יותר כי הוא נדיר יחסית.

תשאל את עצמך טוב טוב אם אתה רוצה לגלות בדרך הקשה למה רכב כזה התגלגל למגרש.

אבל בדיקה נקייה...אילו סיבות יכולות להיות?

פורסם (נערך)
שוב, מקווה מאד בשבילך שאני טועה אבל זה נשמע לי טוב מדי.

רכב שנת 2005 במחיר מחירון נשמע לך טוב מידי?

אבל באמת...אני לקחתי את הרכב לבדיקה (המעבדה בחולון אם זה משנה) ואלו התוצאות... מה כבר יכול להיות?

גם החברה אמינה, הרכב הגיע לשם מטרייד.

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=1b8cf017cb29f3d0747703bf6e4029412fd

זאת מודעה מיד 2.

נראה דומה, מערכת USB, סאנרוף, גם במה שאני הולך לקנות יש מצבר חדש, טסט לשנה וכ'ו.

הרכב הזה עשה 50 אלף קילומטר פחות ונמכר בערך באותו מחיר...אז לא יודע אם הדיל שאני עושה טוב מידי.

עריכה אחרונה על ידי 1Pizza1
פורסם

אם הוא מסדר לך את הבעיות,לא רואה בעיה,סך הכול gls לא קל למצוא ועוד עם קמ סביר,העיקר שאין תאונות רציניות.

פורסם

תודה רבה חברים!

אם אתם אומרים שהעסקה טובה אז אני שקט. (בניגוד לפעם האחרונה שעלתי לכאן תוצאות בדיקה)

• תוכן חדש...