Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לתותחי הפורום.

בשעה טובה בשבוע שעבר הגיע המכשיר שהזמנתי מסין, XIOMI HM 1W או RED RICE למי שמכיר.

המכשיר הגיע עם רום של MIUI ולהפתעתי אין אופציה של שיחות וידאו.

אני מפספס משהו שלא גיליתי במכשיר? יש אפליקציה שיודעת להשלים את זה ?

תודה לעונים.

פורסם

קודם כל תיתחדש,

לפי מה שראיתי עכשיו- אין את האפשרות הזו ברום, ככל הניראה לא כל החברות מציאות את האפשרות.

היו לי כבר כמה מכשירים סיניים בהם היה רום נקי של גוגל וכן אפשר היה להיתקשר בשיחת וידאו, אני חושב שהסיבה להיעדרות היא מכיוון שהשימוש באופצייה הזו הוא כמעט אפסי בעידן של ה3G/4G ואפשריות הסקייפ וכו'.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

וגם בגלל שאנדרואיד (וגם IOS) נועדה קודם כל לשוק האמריקאי, וגוגל לא שילבו את האופציה בגלל שספקיות סלולאר אמריקאיות משום מה לא מציעות שיחות וידיאו ע"ג 3G.

בסמסונג (גם לא בכולם) יש את האפשרות בגלל שסמסונג הוסיפו אותה בעצמם.

אבל היום אכן אין כמעט שימוש בזה, לא היה גם בתקופה שהיה את זה בכל מכשיר דור 3.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

אני לא באמת משתמש בזה, יותר עניינה אותי הסיבה שמכשירים מתקדמים לא תומכים באופציה, עכשיו אני מבין שזה בכלל עניין של הרום.

אף אחד עדיין לא המציא אפליקציה שתגרום למכשיר שכזה לתמוך בשיחת וידאו של הרשת ? (שימוש באפליקציה יעודית כמו טנגו וסקייפ מצריכה שגם במכשיר בצד השני תהיה אותה אפליקציה וזה לא תמיד קורה).

• תוכן חדש...