Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיגואן 1.4 או 2.0 יד שניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב גבוה, מרווח יחסית, מאובזר ועם היגוי סביר לרכב גבוה, והכי חשוב - עם מנוע סביר (מקס' 9.5 שניות ל 100).

צריכת דלק ועלויות טיפולים שוטפים פחות מעניינים.

השנתונים הרלוונטים - 2010-2012 והק"מ חייב להיות נמוך כי אני עושה 45,000 בשנה.

עברתי כברת דרך עם DSG7 1.8T באודי A3, אהבתי מאוד את השילוב גיר/מנוע, אבל האמינות, אוי האמינות.

ה 1.4 מגיע עם DSG6 אם אני לא טועה, ועד כמה שאני יודע הוא יחסית אמין - לא?

ה 2 מגיע עם DSG7 - זה אותו אחד של ה AUDI?

יש רעיונות נוספים? (יונדאי ושות' עם מנוע 2 ליטר לא מעניינים)

A3

A4

פורסם

אם אני זוכר נכון, ה-2.0 ליטר הוא 4X4 וה-1.4 לא. לכפול הנעה יש יכולת שטח מפתיעה מאוד במידה וזה פקטור מבחינתך. מבחינת אמינות הגיר, רק תוודא שהגיר שודרג במסגרת הקמפיין שהיה להם ואז אין כל כך מה לחשוש. הגיר המשודרג לא סובל מהבעיות של הדור הראשון ויש עליו 5 שנות אחריות. תוודא שאכן כך ואתה מסודר בנושא.

פורסם

שני בעלי רכבים כאלה סיפרו על בעיות נוספות, שלא קשורות לגיר, לא זוכר כרגע מהן, אבל אם תוכל תברר במוסך מורשה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...