Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים ,

לפני כחודש רכשתי את האוטם הבא :

http://www.vixdetailing.co.il/http-vixdetailing-co-il-c2v3-liquid-crystal-product.html

כל פעם אני רוצה לשים אותו אך משיקולים כאלה ואחרים זה נדחה , אז ברצוני לבצע האחרי השטיפה הקרובה.

אשמח להמלצות מה לעשו איך וכו...

אופן ישום , מה לעשות ליפני , כמה זמן להביא לזה להתייבש ניתן לעשות כמה מקומות בו זמנית או לעשות רק מכסה מנוע למשל ואז לעבור הלא וכו.

תודה רבה :)

2017 Type R

פורסם

לפי התמונה נראה שרכשת אוטם די יקר (לפי הגודל של הבקבוק בתמונה וההכרות שלי עם מוצרי החברה), כנראה הוא גם איכותי אבל הייתי ממליץ לך לגשת למי שמכר לך אותו (אני מאמין שזה VIX) והם יסבירו לך בסבלנות ובדיוק מה צריך לעשות.

בעיקרון, שטיפה, פלסטלינה, פוליש לפי הצורך, IPA, ויישום של האוטם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אכן הוא לא מהזולים , הבעיה היא שאני מאשדוד ולא ממש בא לי לנסוע לשם הכוונה...

אז מתוך תקווה שיש פה מישהוא בעל נסיון שיכל לכוון אותי לגבי התהליך.

נ.ב הרכב הוא סיאט איביזה חדשה שנת 2014 בת חודש.

ככה שפוליש אני לא חושב שיש צורך לעשות...

2017 Type R

פורסם

Vix ספונסרים פה ובטח יגיבו בשעות הקרובות.

פלסטלינה צריך פוליש יכול להיות שצריך גם, צריך לבדוק.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אוטם הצבע שרכשת הוא אכן אחד בעל יכולות גבוהות. אחד היתרונות הבולטים בו הוא קלות ומהירות השימוש מה שאומר זמן ייבוש קצר ביותר..מספר דקות.

אפשר לעבוד פנל פנל,לחכות 5 דקות עד לייבוש ולעבור לחלק הבא.

אין מניעה ליישם את האוטם על כל הרכב ומיד אחרי היישום לנגב עם מטלית מיקרופייבר איכותית. המוצר יתיבש תוך כדי העבודה על הרכב כך שלמשל אם התחלת לישם על מכסה המנוע ועברת על כל הרכב תוכל להסיר כשאתה מתחיל ממכסה המנוע באותו הסדר.

באם הרכב לא שרוט (מכונת שטיפה אגרסיבית ,אפילו באופן חד פעמי יכולה לעשות יופי של עבודה .. :wink: ) אפשר או נכון יותר לומר רצוי להשתמש בפלסטלינה לפני ישום האוטם.

למען הסר ספק,מדובר ב 500 ML של מוצר שיספיק להרבה זמן.

שלומי.

פורסם

איך הוא מבחינת ברק? לפי הסרטון ההגנה מצויינת אבל המראה של הרכבים לא הכי "רטוב"

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...