Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יומיים אחרי ש-UMI מעלה קמפיין ענק בטלוויזיה על הקרוז טורבו החדשה שלה חושפת היצרנית בארה"ב שני פרטי מידע מאוד מעניינים שמעמידים את הקרוז ה"חדשה" בנקודה מאוד מעניינת -

1. שברולט קרוז חדשה תושק עוד השנה.

2. שברולט קרוז החדשה תצויד במנוע 1.4 ליטר טורבו-בנזין חדש שיחליף את מנוע ה-1.4 ליטר הנוכחי ויהיה חזק, חסכוני ושקט ממנו.

חדשות מאוד מענינות, תודה!

אני מת לדעת איך הקרוז החדשה תיראה, במיוחד הביצועים והחיסכון בדלק במנוע ובתיבה החדשה שתבוא.

והנה כתבה סוף סוף לגבי הקרוז 2014 טורבו החדשה: http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1565/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%96-%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%91%D7%95-(%D7%A9%D7%95%D7%91)-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להבנתי שברולט לא תמכור באירופה שום דגם ב2016 למעט הקורבט.

היצרן מתמקד באופל באירופה.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לפי המידע שיש בידי UMI מתכוונים להמשיך להביא את הדגמים ה"קטנים" ( ספארק/סוניק/קרוז/טראקס ) מארה"ב במקום מקוריאה.

בישראל מותר להביא מכוניות בתקינה אמריקאית כך שלהיעדר תקינה אירופית לא צריכה להיות השפעה על ההיצע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
צביקה, יהיה מבחן דרכים לקרוז טורבו הנוכחית? כאן באתר.

לא בחודש-חודשיים הקרובים.

אנחנו עדיין מחכים ששברולט יחזרו אלינו עם תאריך לנסיעת מבחן בסוניק RS החדשה שביקשנו לפני חודש וחצי. רק שבינתיים נכנסו לנו רכבים קצת "יותר מעניינים" כמו אודי A3 סדאן, פולקסווגן גולף GTI או טויוטה לנד קרוזר החדש, אז לא ממש טרחנו ללחוץ על UMI לחזור אלינו עם תאריך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הקרוז הרגילה קיבלה את התדמית הגרועה לדעתי לא בצדק,

הרכב סביר וב90K היא משפחתומטית לא רעה בכלל.

צריכת הדלק לא משהו,אבל זה חלק מהפשרות כשחוסכים כמעט 40 אלף שקל לעומת אלנטרה מקבילה

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

הפנים של הרכב נראה רע עם כל הפלסטיק הכסוף. אהבתי את סרטי הרובוטריקים, אבל פנים שנראה כמו רובוטריק זה כבר מוגזם.

פורסם (נערך)

אחלה עינטירייר. מזכיר את זה של הפוקוס מהדורות האחרונים, רק קצת פחות מוקצן.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

למי שכן יש ניסיון עם הקרוז, יש בה משהו שדומה לאמריקאיות? (מבחינת נוחות ואמינות?)

אני לא אוהב את הרעיון של הטורבו, אבל סתם במחשבה לעתיד אם אני יצליח להתפשר על מנוע עם טורבו, הרכב הזה יכול ליהיות אחלה אופציה.

נסעתי כמה פעמים במודל 09' ככה, עצם זה שהרכב היה כבד ולא סוחב גרם לי לא להסתכל עליו בכלל. (מתוך סקרנות אני וחבר עשינו כמו פתיחה, אני הייתי עם עוד 3 נוסעים בקוואליר החבוטה והוא היה לבד, כמובן שהקרוז נשארה מאחורה אחרי ה40 קמש).

לא שאני מחפש מהירות ברכב, פשוט רמה כזאת קריטית של חוסר סחיבה יכולה לעצבן לפעמים. (לגבי ה1.8L היה אותה לחבר והוא טען שהיא כבר פחות מסורסת)

פורסם

אני חושב שהיא רכב שעוד צריך להסגר על עצמו,

היה את האופטרה,עכשו ניסו לייצר משהו מיני אמריקאי ולט הלך כל כך.

הטורבו זה שינוי מרענן ואני מאמין שהדור הבא יהיה פשוט מעולה

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

ככל שהבנתי מגעת מדובר במהלך שתקף רק לארה"ב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...