Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרכב הזה לעולם לא יהיה אמין, הוא לא גרוע באמינות אבל גם לא טוב.

הייתי מבקש שתסביר את המשפט שציטטתי, אבל די הוצאנו את הנשמה לקוראים.

בוא נסכים שה-159 אמינה כמו רכבים אחרים מסוגה, לא פחות ולא יותר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נעשה את זה ככה, היא לא vag עם מנוע tsi וdsg, אבל היא גם לא טויוטה קורולה.

רוב התקלות שם לא ישביתו את הרכב אבל אלו תקלות שרכב די חדש לא אמור לסבול מהם, במיוחד שעולה הון קטן להחליף כל שטות ברכב הזה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
טיימינג צריך לעשות לפעמים, זה מה יש. הנה, גם אני יודע לנבור באינטרנט, והנה אפילו מצאתי את המקור ממנו ציטטת באופן מגמתי..

לא יאומן.

אתה בעצמך מצטט הוכחה שאתה טועה:

On the 2.2 litre JTS engines there is an issue with the engine management light...

this is caused by a stretched cam chain...

Unfortunately there is only one cure for this which involves replacing the camshaft drive chain...

אתה נזפת באריק כאילו הוא טעה באמרו שיש בעיה של שרשרת טיימינג באלפא 159, והנה אתה בעצמך מוכיח שכן, יש אכן בעיה כזו ואריק צדק. למרות זאת מסקנתך הפוכה?

פורסם

נו חוכמולוג, והמסקנה שלהם היא שהרכב נחשב אמין או לא? איפה הבעיה הסדרתית בשרשראות הטיימינג שצריכה להפחיד את בעלי הרכב?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הבעיה לא צריכה להפחיד אף אחד, צריך לקחת בחשבון שהשרשרת שם בעייתית וזקוקה להחלפה, עניין של מזל מתי וכמה, תיקון בעלות של בערך 6k.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
נו חוכמולוג, והמסקנה שלהם היא שהרכב נחשב אמין או לא? איפה הבעיה הסדרתית בשרשראות הטיימינג שצריכה להפחיד את בעלי הרכב?

הנסיון שלך להתחמק על ידי הסטה לכיוון "רכב אמין" לא מצליח. לדעתי התיאור "רכב אמין" ירד מזמן לזנות, ועדיף היה לא להשתמש בכלל בתיאור הזה. מה שחשוב הוא, איזה "מחלות" יש לרכב, ולכל רכב יש "מחלות", אפילו לטויוטה, לסובארו, מרצדס וב.מ.וו.

אתה בעצמך ציטטת שכן, יש בעיה בשרשרות הטיימינג. בנוסף ציטטתי אתר ישראלי של בעלי אלפות בישראל, ויש עוד, אם היית רוצה. אתה נזפת באריק על הטעיה מכיוון שהעלה את הבעיה, ומתברר שהטעות כולה ורק שלך. כן, לאלפא 159 מנוע 2.2 ל' יש בעיה סדרתית בשרשרת טיימינג.

יהודה

פורסם

אני שואל אותך שאלה פשוטה, שהתשובה אליה היא כן או לא: לפי המקור שאתה בעצמך הבאת, האם יש בעיה סדרתית בטיימינג של ה-159 שמונע ממנה להיחשב כרכב אמין (או אפילו אמין מאד כפי שכתוב שם)?

אחראי פורנו,

איך היא ביחס,ל328 מבחינת אמינות?

אין לי שמץ מושג.

Winston S. Churchill -

פורסם

מה אתם בגנון? יאללה הבנו, יש בעייתיות מסויימת בטיימינג ברכב הנ"ל, לוואג יש בעיה ב-DSG 7, היונדאי פח זבל וטויוטות לא מפסיקות לתת בגז. עברנו, הלאה. לא תורם כלום לפורום.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני שואל אותך שאלה פשוטה, שהתשובה אליה היא כן או לא: לפי המקור שאתה בעצמך הבאת, האם יש בעיה סדרתית בטיימינג של ה-159 שמונע ממנה להיחשב כרכב אמין (או אפילו אמין מאד כפי שכתוב שם)?

אתה מנסה להתחמק על ידי מעבר לנושא אחר. נזפת באריק , כאשר שניכם כלל לא הזכרתם את המילה "אמין". נזפת בו כי בין השאר אמר שיש בעיה אופינית בשרשרת הטיימינג, ואתה הכחשת בעיה אופינית זאת. כעת אתה מתחמק, אבל כל מי שקורא רואה את ההתחמקות שלך. למשל, התגובה מיד אחריך:

יאללה הבנו, יש בעייתיות מסויימת בטיימינג ברכב הנ"ל

שים לב, כולם מבינים את טקטיקת ההתחמקות שלך.

יהודה

פורסם

ה159 הוא רכב אמין נקודה. ישנן בעיות אם מחפשים אך ככלל נושא האמינות לא צריכה להרתיע את הרוכש הפוטנציאלי.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מכל הרכבים הנ"ל אני משוחד. קניתי לפני 3 חודשים גולף Gti 6 שנת 2011 סטוק, מצב תצוגה. לדעתי אין סיכוי שתמצא אקזמפלר תקין וחתיך עד 100k. סתם לסבר לך את האוזן. מהשנתון שלי המחירון הוא 115-125. DSG 5 דלתות לעומת ידני 3 דלתות. הזולה היא הידנית. אך בפועל הידנית 3 דלתות סטוק ללא השקעה כלל נמכרת בהרבה מעל המחירון. אולי 10 מעל ואולי יותר. אין מה לעשות, נגזרת של ביקוש והידנית 3 דלתות הכי מבוקשת. לדעתי עדיף להגדיל תקציב ולקחת 6 במצב טוב מאשר גולף 5 TFSI. עזבו אתכם מחירונים, רכבים מבוקשים תמיד נמכרים במחירים לא שפויים, כי אין אותם הרבה.

איכות הנסיעה של הגולף לעומת הלאון היא פשוט טובה יותר, שלדה אחרת, של הלאון היא שלדה של הגולף 5. האיבזור ואיכות החומרים בגולף טובה יותר. לדעתי בול בתקציב תמצא אולי לאון Fr. זוהי תכלס גולף Gti פחות נוחה, מאובזרת ומושקעת, הייתי אומר גם פחות יפה. הקופרה כבר עם טורבו גדול יותר ונמכרת בפועל במחיר נמוך מהGti. ככה שכל אחד בוחר מה חשוב לו. רכב איכותי יותר או חזק יותר. אם יש תקציב ומחליפים טורבו ב Gti זה כבר עולה אחר.

פורסם

יהודה

עדיין לא קיבלתי תשובה ממך, אני מחכה.

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...