Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים.

אני מחפש המלצה לבולמי זעזועים קדמיים ואחוריים ל C4 שלי ,שנת 2006 מנוע 2.0 .

הבולמים האחוריים שלי עייפים מאד,הקדמיים במצב טוב יותר אבל בכל זאת הרכב עבר איתם 112000 קילומטרים ..

האם לבולמים מתוצרת בילשטיין,מונרו וחברות ברמה הזאת יש חסרונות לעומת הבולמים המקוריים (והמאד יקרים?)

האם יש בולמים טובים יותר מהמקוריים ולא יקרים יותר מהמקוריים?

מישהו יודע מחירים?

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי aderet

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

תבדוק את הקוני FSD,בולמים ברמה גבוהה,והם מקנים לרכב שילוב של נוחות נסיעה והתנהגות כביש,להבדיל מבולמים אחרים שהם לא "מסתגלים לדרך תוך כדי נסיעה".

הנוחות נסיעה אצלך ברכב תעלה ב7 דרגות וגם ההתנהגות.

פורסם

עשיתי בדיקה למחירי הקוני.. אולי הם טובים יותר מהמקוריים אבל יקרים יותר מהם.

אני מחפש רבעיה שתעלה לי פחות.

מה דעתך על בולמים של מונרו מול הבולמים המקוריים?

ד"א ממש לא נעלמתי..שמי הפרטי הוא שלומי...מנהל המכירות של VIX..אנחנו מתכתבים כמעט כל יום במידה זו או אחרת :-P

[email protected]

פורסם

עכשיו ירד לי האסימון.

שאתה מתחיל לגרד את העשור הרביעי,גם הקופסה מתחילה קצת לזייף.

שמע,הFSD הם בגדר שיפור למתלים המקוריים שלך,גם מבחינה טכנולוגית,איכות,וכמובן מבחן התוצאה.

הם ישפרו את ההתנהגות והנוחות ברכב שלך לעומת המקוריים,חד משמעית.

אני חושב שבהפרש המחיר שתמצא בולמים אחרים,התמורה תהיה לא משתלמת,זאת אומרת ההפרש לעומת הFSD יהיה קטן.

אלא אם כן תלך על זבל ואז יהיה הפרש גדול במחיר[לעומת הקוני].

אני לא יודע מה המחיר של המונרו,אם יש הפרש משמעותי,אתה יכול ללכת עליהם,הם סחורה טובה,גם הבילשטיין.

פורסם

מבירור שטחי שערכתי ה FSD עולים 4590 ל 4 בולמים לפני מע"מ ,בולמים מקוריים עולים 30% פחות-3240 שקלים לפני מע"מ לפי "ג'אן". ה FSD גדולים על התקציב שלי-אני מבין שהם טובים יותר משמעותית,האמת שגם בולמים מקוריים זה עסק יקר.

אם בילשטיין עולים כמו בולמים מקוריים זה גם חורג מהתקציב שלי.

סט של רבעיית מונרו עולה כ1900 שקלים-שוב מבירור שטחי,אני מנסה להבין אם לבולמים מקוריים יש יתרון איכות על רבעיית מונרו לאור העובדה שלא מדובר בסחורה סינית כי אם בחברה ממותגת וידועה בתחום.

עוד משהו שאני מנסה להבין הוא אם,בהנחה והבולמים הקדמיים שלי יכולים "לסחוב" עוד קצת-מה תהייה המשמעות מבחינת התנהגות אם אחליף רק את האחוריים ואשאר עוד קצת עם הקדמיים המקוריים.

[email protected]

פורסם

שלומי,אם אתה מחליף,תחליף את כל ה4,זה לא שווה את המשחק.

כשאתה מחליף,תחליף גם את הכריות,ואם המחיר לא מוגזם,אז גם את המיסבי החלקה.

המחיר שנתנו לך לקוני הוא מטורף,אני בדקתי קצת בחול מחירים של הFSD לרכב שלי [בולמים זהים לשלך],ומצאתי גם ב2500-3000שח.

אני לפני שנה/שנה וחצי קבלתי הצעה לקוני כולל עבודה ב 4K,בכסף.

המונרו זה ממש לא זבל,הם לא הכי טובים,אבל זבל הם ממש לא.

אם לא בא לך להוציא עכשיו 4-5K על הרכב,קח את המונרו.

פורסם (נערך)

אני דיי בכיוון להחלפת רבעיה. אחרי שהבנתי שקוני ובילשטיין לצערי לא יהיו הבחירה שלי מטעמי תקציב,אני מנסה לברר אם המונרו נחותים לעומת הבולמים המקוריים ( הלא ממש נוחים אני חייב לציין) .

מישהו יודע מי יצרן ה OEM של הבולמים ב C4?

עריכה אחרונה על ידי aderet

[email protected]

פורסם

אם אני זוכר נכון מחוו"ד של חבר'ה שהרכיבו מונרו, הם דווקא אמורים להיות נוחים יחסית,

בולמים טובים לא נמדדים רק בנוחות אלא גם בריסון תנועות המרכב ושיפור התנהגות הרכב.

אני חושב שאם מעניין אותך בעיקר הנוחות - המונרו יכולים להיות אופציה טובה יחסית.

פורסם
אני דיי בכיוון להחלפת רבעיה. אחרי שהבנתי שקוני ובילשטיין לצערי לא יהיו הבחירה שלי מטעמי תקציב,אני מנסה לברר אם המונרו נחותים לעומת הבולמים המקוריים ( הלא ממש נוחים אני חייב לציין) .

מישהו יודע מי יצרן ה OEM של הבולמים ב C4?

שלומי,היצרן OEM של המקוריים הוא SACHS היצרן הצרפתי.

פורסם
שלומי,היצרן OEM של המקוריים הוא SACHS היצרן הצרפתי.

SACHS הוא גם יצרן OEM של פולקסוואגן, אני הרכבתי רביעיית בולמים, עלו לי בסביבות 1,600 ש"ח לרביעיה +/- , לא כולל עבודה.

בולמים טובים.

• תוכן חדש...