Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז החלטתי היום לנקות את אזור פנים המנוע, ואת מכסה המנוע, הם היו במצב ממש גרוע, אני חושב שמעולם לא ניקו שם.

הכל היה מלא אבק שחור ופיח.

עבדתי על זה 3 שעות ואני בטוח שגם פיספסתי לא מעט מקומות, אבל ניקיתי שם המון, והתוצאות מספקות ניראה פי 1000 יותר נקי.

כמה תמונות של ליפני ואחרי

פה סימנתי בצהוב את החלקים שממש היו שחורים, שבעצם הם אמורים להיות לבנים.

ליפני כמובן

o9pq3l.jpg

אחרי

16b0n42.jpg

גם מכסה המנוע היה במצב גרוע.

b3s6t1.jpg

אחרי

etiltt.jpg

עכשיו אני יתן כאן כמה תמונות של ליפני, חבל שלא צילמתי מספיק כאלה, אחרת הייתי יכול להשוות תמונה מול תמונה כמו בשניים למעלה.

ml10dy.jpg

1qk60x.jpg

ix9vr6.jpg

9qkc4w.jpg

2j2htz7.jpg

עכשיו תמונות אחרי

2q9b8ns.jpg

15hof0o.jpg

2z4kbrq.jpg

de9r20.jpg

29glvrt.jpg

11c8jyo.jpg

2dmh2qe.jpg

זה תמונות אחרי שהרטבתי קצת את כל העסק.

2agt1tz.jpg

2qk1lvn.jpg

2sbn85v.jpg

פורסם

עם חומרים הכי פשוטים שיש, עם שפריצר שבתוכו יש מים, וממש קצת סבון שמיועד לחיכוך עם פלסטלינה, ומטליות מקרופייבר פשוטות, מרססים קצת ומנגבים ככה כל פעם, ומידי פעם מחליף מגבות.

אין פה קסם, צריך לשפשף ולהגיע לרוב המקומות.

פורסם

יפה מאוד,ניראה מרשים,אגב,חייב לציין מידי יום אני נכנס לפוסט שצילמת כשהאידיוט כמה נכנס בך רק כדי לצחוק שוב מהצרחה,אני חושב שאני אזכור את לתמיד,אבל באמת עבודה יפה על הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עם חומרים הכי פשוטים שיש, עם שפריצר שבתוכו יש מים, וממש קצת סבון שמיועד לחיכוך עם פלסטלינה, ומטליות מקרופייבר פשוטות, מרססים קצת ומנגבים ככה כל פעם, ומידי פעם מחליף מגבות.

אין פה קסם, צריך לשפשף ולהגיע לרוב המקומות.

כל הכבוד על ההשקעה בנקיון תא המנוע.

APC איכותי היה מקל עליך את העבודה. האם מרחת חומרים לחידוש והגנה על הפלסטיקה?

פורסם

אני מנקה עם רמנוע/טרקלין ומכונת שטיפה. תוצאות דומות בהרבה פחות זמן. יש אח"כ ריח אופייני שנעלם אחרי זמן מה.

דני

פורסם
חבל על הזמן :) .

כמובן שלא לשכוח לכסות את כול החיישנים .

האמת שאני לא כיסיתי שום חיישנים, אני גם לא יודע ממש לזהות אותם, אבל התזתי רק קצת מים עם מעט סבון משפיצר, ככה שלא היה שום לחץ או משהו שיכול לגרום נזק לחיישנים.

גם אחריזה הנעתי את האוטו כדי לראות אם הכל בסדר, והכל היה תקין.

יפה מאוד,ניראה מרשים,אגב,חייב לציין מידי יום אני נכנס לפוסט שצילמת כשהאידיוט כמה נכנס בך רק כדי לצחוק שוב מהצרחה,אני חושב שאני אזכור את לתמיד,אבל באמת עבודה יפה על הרכב.

תודה, וכן גם אני ראיתי את הקטע הזה כמה פעמים, וגם אני צוחק מהצרחה שהבאתי :-D

הינה הסרטון למי שמתעניין :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=xOpHd_4aix0

כל הכבוד על ההשקעה בנקיון תא המנוע.

APC איכותי היה מקל עליך את העבודה. האם מרחת חומרים לחידוש והגנה על הפלסטיקה?

אשמח להמלצה על APC טוב ולא יקר כל כך, ולא מרחתי שום חומר לחידוש הפלסטיק, למרות שיש לי קצת מאיזה חומר שאתם שלחתם למפגש בצפון לחידוש פלסטיק.

אך אני ממש לא מרוצה מימנו, אחרי שהוא מתייבש זה ניראה כאילו הוא לא עשה כלום, כאילו שמו רק מים, הוא לא מחדש שום דבר, אין לי מושג איזה חומר זה בידיוק, כי לקחתי קצת בבקבוקון קטן החומר ניראה כמו חלב שקוף כזה.

פורסם
עבודה יפה מאוד גם אני עשיתי ניקוי לא מזמן אבל את המכסה מנוע לא הצלחתי להבריק ככה, האם השתמשת פשוט במים ?

כן כמו שאמרתי, שפריצר עם מים וקצת סבון, ומטלית מקרופייבר ולשפשף כמו שצריך, והכל יורד.

פורסם (נערך)

אשמח להמלצה על APC טוב ולא יקר כל כך, ולא מרחתי שום חומר לחידוש הפלסטיק, למרות שיש לי קצת מאיזה חומר שאתם שלחתם למפגש בצפון לחידוש פלסטיק.

אך אני ממש לא מרוצה מימנו, אחרי שהוא מתייבש זה ניראה כאילו הוא לא עשה כלום, כאילו שמו רק מים, הוא לא מחדש שום דבר, אין לי מושג איזה חומר זה בידיוק, כי לקחתי קצת בבקבוקון קטן החומר ניראה כמו חלב שקוף כזה.

APC מעולה שבהחלט יעשה את העבודה הוא ה ALL CLEAN + מבית Chemical Guys .

המוצר מבוסס על תמציות הדרים ובטוח בשימוש בפנים הרכב ומחוצה לו.

המוצר חסכוני ביותר ובניקוי תא מנוע יש צורך בדילול של 1/10 בלבד. בפנים הרכב הדילול המומלץ הוא 1/20.

http://www.vixdetailing.co.il/Chemical-Guys-All-Clean-1.html

מוצרים מומלצים לחידוש וריענון הפלסטיקה והגומיות גם בתא המנוע הם ה "silk shine" וה "G6"- תלוי ברמת הברק אותה אתה מעוניין להשיג.

לגבי המוצר עליו דיברת קשה לי להתייחס כיוון שהתיאור שלך לא מאפשר לי את הזיהוי שלו.

שלומי.

עריכה אחרונה על ידי VIX Detailing
  • תוכן חדש...