Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא היה לך כלכך הרבה לכלוך יחסית , עבודה יפה ותאמת הייתי בטוח שיש לך איזה שיפורי מנוע וכאלה ... :-P

היה הרבה מאוד לכלוך, אולי לא רואים את זה בכל התמונות, אבל בתמונה הזאת של הליפני ואחרי רואים את זה מצויין.

וגם סימנתי בעיגול חלקים שהיו ממש שחורים, ואפשר לראות ולהשוות שם עוד הרבה חלקים, אם היה לי הרבה תמונות של ליפני ואחרי זה היה יותר מורגש.

בקשר לשיפורי מנוע, ההונדה מספקת אותי לכן אני לא מחפש בכלל את כל ענייני השיפורים האלה, אני יותר אוהב להשקיע במראה חיצוני תוספות וכאלה.

o9pq3l.jpg

אחרי

16b0n42.jpg

פורסם

כל הכבוד רואים את ההבדל בגדול.

אבל אני שואל- למה?

איזה סיבה יש לנקות תא מנוע?

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם

כשאתה פותח את תא המנוע לבדוק שמן ומים, יותר נעים לך לעבוד שם כשהכל נקי ומצוחצח או כשהכל מלוכלך ומלא אבק?

היה לי מפקד בצבא שאמר לי :" רכב נקי נוסע יותר טוב מרכב מלוכלך"......כמובן שזה בפן הפסיכולוגי אבל יש משהו בזה שמצביע על רמת ההזנחה או הטיפול וההשקעה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
כל הכבוד רואים את ההבדל בגדול.

אבל אני שואל- למה?

איזה סיבה יש לנקות תא מנוע?

איזו סיבה יש ללבוש תחתונים?

הרי גם הם, כמו הלכלוך בתא המנוע- אינם גלויים לעיני כל.

:)

אבל אם להיות רציניים לרגע, אני אוהב תא מנוע נקי כדי שמדי פעם כשאני פותח מכסה מנוע להוסיף נוזל למגבים אני אוכל להעיף מבט ולזהות אם יש איזו נזילה או הזעה חדשה שלא היתה קיימת לפני כן, אם יש קצת "אבק גומי" שעשוי להעיד על רצועות שנשחקות וכן הלאה.

קל יותר לזהות דברים כאלה כשתא המנוע נקי מאשר בתא מנוע שמלוכלך בכתמי שמן ושכבת אבק.

בארץ אין לכך ממש "מודעות" אבל יכול לומר לך שבגמר כל טיפול שהרכב שלי עובר פה במוסך המכונאי רגע לפני סגירת תא המנוע דואג להעביר מטלית על כל תא המנוע כך שלא יהיה בו גרגר אבק (מה גם שנראה לי המכונאים במוסך מפחדים ממני, הבינו שאני שרוט...).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...