Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, עקב שריקות מהאלטרנטור קראתי קצת בפורום ומצאתי שלא מומלץ שהכבל RCA והכבל - (מהמצבר) יהיו באותו צד, פירקתי קצת החלפתי צד הרכבתי חזרה הכל מחדש ובסיום ההחלפה עדיין נשארה הבעיה עם תוספת שהיא רעש חלש מהרמקולים (שומעים אותו רק שה HU על 0).

שיחקתי קצת עם הכבל RCA ועדיין נשארו לי שתי הבעיות למישהו יש רעיון?

נ.ב

הכבל + (לשלדה) מחובר חזק אך הצבע במקום לא שופשף.. יתכן וזאתי הבעיה?

פורסם

הכבל פלוס זה הכבל שמחובר למצבר כבל מינוס מחובר אל השלדה,

תוציא את החיבור ותשייף טוב את הצבע ולאחר מכן תחבר חזרה ותבדוק.

כמו כן תראה שכל החיבורים מחוברים טוב ובמקום.

אם תהיה לך אפשרות לחבר כבל rca אחר לבדוק אולי זה הכבל שעושה רעש.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

כשמתחברים לשלדה ברכב בכל התקנה מומלץ להוריד את הצבע כדי לקבל מגע מושלם, תנסה זה לא יזיק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

טעות בגלל פזיזות (ה + ו - )

כשמתחברים לשלדה ברכב בכל התקנה מומלץ להוריד את הצבע כדי לקבל מגע מושלם, תנסה זה לא יזיק.

מחר אני יעשה את זה בעבודה ואני יבדוק, תודה רבה על התשובות המהירות :)

אעדכן.

פורסם

לפני שאת מנתק את המינוס מהשלדה, תוציא את הRCA מהמגבר.

תחזיר את הRCA למגבר רק כאשר חיברת את המינוס חזרה לשלדה.

בנוסף ייתכן יש לך בעיה ביחידת ראש, אם הוא מסוג פיוניר תריץ חיפוש על הוראות להארקת הRCA במכשיר.

פורסם

לפני שאת מנתק את המינוס מהשלדה, תוציא את הRCA מהמגבר.

תחזיר את הRCA למגבר רק כאשר חיברת את המינוס חזרה לשלדה.

בנוסף ייתכן יש לך בעיה ביחידת ראש, אם הוא מסוג פיוניר תריץ חיפוש על הוראות להארקת הRCA במכשיר.

עידכון:

הורדתי את הצבע ממתחת למינוס- לא עזר

ביצעתי הארקה- גם לא עזר

עוד רעיונות למישהו?

פורסם

תתחבר עם כבל rca אחר ותבדוק שכל החיבורים גם מהרמקולים עצמם יושבים טוב גם במגבר וגם מהרדיודיסק.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

פורסם
תתחבר עם כבל rca אחר ותבדוק שכל החיבורים גם מהרמקולים עצמם יושבים טוב גם במגבר וגם מהרדיודיסק.

אף רמקול לא מחובר לרדיו דיסק שלי, מחוברים טוב ואפילו היום ביצעתי חיווט חדש והרבה יותר עבה.

את הרעייון עם הכבל RCA אני ינסה.

תודה רבה :)

פורסם

לזו הכוונה שהחיבורים ברמקולים עצמם מחוברים טוב במגבר מחובר טוב וברדיו דיסק שהכול מחובר כהלכה

• תוכן חדש...