Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קוקפיט? מלאכה? בלי להתעייף?

מה זה קוקפיט? האוטו טס? אם אני יושב באוטו זה אוטו. אגב, כשאני נוהג אני נעזר במנוע ותיבת הילוכים ולא ביחידת כוח שזה בטח משו מיוחד לרכבי מבחן וכתבים.

מלאכה? נהיגה זו מלאכה? ואיך קוראים לשעור נהיגה? ושעור נהיגה מתקדמת? מה מלמדת מורה למלאכה?

בלי להתעייף? מה זאת אומרת?תן קצת לנהוג, להתרגש ולהתעייף, לא?אם האוטו משעמם אז בנסיעה ארוכה זה בטח מעייף, לא?

איך הבלמים? בטח חזקים אבל פרוגרסיביים או לא?

איך ההגה? יש הגה? מרגישים כביש? או האוטו יכול להסתדר לבד וההגה זה במקום ידיות אחיזה בתקרה?

למה האוטו נראה מהצד כמו מאזדה 3 הצ'בק ישנה? האם גרסת ה3 דלתות קצרה יותר? היא נראית מהצד כמו אודי 3 או כמו פולקסווגן פולו?

 

נתקע לך סימן שאלה במקלדת.

  • תגובות 272
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב, אולי ראוי גם לציין שהרכב שננהג בנורבורגרינג נעל צמיגי מישלין פיילוט ספורט קאפ 2 (לפי סיאט, הם טוענים שזו אופצייה בתוספת תשלום) ולפי תמונות שראיתי גם קאליפרים 4 בוכנות כנראה של ברמבו שאמורים גם הם להיות אופציונאליים למיטב הבנתי(ואולי גם דיסקים גדולים יותר אני לא בטוח לגביי זה)

פורסם

רגע!!!!!

 

לעצור את הדפוס!

 

עזבו אתכם כמה זמן עשתה המגאן RS, זה שטויות, אתם באמת ובתמים רומזים שהלאון עשתה זמן מהיר מהגולייטה עלה תלתן ירוק?

 

יקח לי הרבה זמן להרגע מההתקפת צחוק הזאת!

 

:roflmao::roflmao::roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מיותר.

 

לגופו, התלתן הקודמת עשתה 8:30, זאת בטח תוריד באזור ה-15 שניות.

 

לגבי הלאון, בדיוק אתמול נהגתי בבית אורן על ה-FR עם 180 כ"ס. מנוע מעולה, גיר מעולה, מושב נהג מעולה, אחיזה מעולה, אין הררי תת היגוי כמו בקודמת. אם כבר, מאד דומה לג'ולייטה בהתנהגות. בצד החובה עיצוב פנים מזעזע, עיצוב חוץ עצל (איביזה * 1.25), נוחות לקויה לטעמי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

_______________________

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

איך אמר ירום הודו יוסי בנאי זצ"ל, "אותי זה מצחיק".

 

תרצה, ניכנס ל"מה מצחיק אותי".

לא תרצה, נעזוב את זה פה ונסביר לך בכוח על איזה פטרוציאן במעיין הבירה.:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לגבי מעיין הבירה - אתה רק מאיים אתה :twisted:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

_______________________

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ה- FR החדשה רועשת מידי לטעמי (אולי צמיגים), ממש מכוערת מבפנים, ומבחוץ פשוט אין לה צורה. ב-3ד זה סיפור אחר.

אבל בהחלט מתנהגת טוב יותר מהקודמת. יודע מה? אפילו הקורולה מתנהגת טוב יותר מהקודמת ;)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ה- FR החדשה רועשת מידי לטעמי (אולי צמיגים), ממש מכוערת מבפנים, ומבחוץ פשוט אין לה צורה. ב-3ד זה סיפור אחר.

אבל בהחלט מתנהגת טוב יותר מהקודמת. יודע מה? אפילו הקורולה מתנהגת טוב יותר מהקודמת ;)

 

איך אפשר בכלל להזכיר קורולה כשמדברים על יצירות אומנות מוטוריות כמו סיאט ואלפא! הרסת הכל!

פורסם (נערך)

השעון אמר את דברו, וכן...הקופרה עשתה זמן טוב יותר משל הג'ולייטה וגם משל המגאן...אפילו משל ה 4C לצורך העניין.

להגיד שזה לא הפתיע אותי ? הפתיע מאוד! אבל לך תתווכח עכשיו...נראה מה יהיה לעיתונאי הרכב למיניהם להגיד עליה כשיבוצעו מבחני דרכים עצמאיים איש איש במחוזותיו, וכמובן כשתגיע ארצה נוכל לנהוג בה ולהיווכח עד כמה היא טובה או לא, או משעממת או לא, מתקשרת או לא...וכיו"ב...

אישית טרם נהגתי בלאון החדשה, ומצד שני גם לא נהגתי בגולף 7 אודי איי 3 החדשה או ג'ולייטה לצורך העניין.

הייתה בבעלותי לאון FR 2012 ואני מסכים לחלוטין עם BAR72 שבדגם הקודם ההיגוי וההתנהגות בכלל הייתה פשוט לא טובה ולא ספורטיבית.

בנימה אישית, מבחינת עיצוב ואם ללכת עם הלב ? הג'ולייטה עושה לי את זה יותר, לפחות מבחינת עיצוב וכאלה... אבל כדאי להמתין ולנהוג בתילתן המחודשת ובקופרה ולהסיק מסקנות אישיות רק לאחר מכן.

אחת הבעיות שהייתה ואולי גם תמשיך להיות לי עם הג'ולייטה היא המחיר! אם היא תתומחר יקר משמעותית מהקופרה אזי המחיר יכריע לא פחות מכל דבר אחר, לפחות את המחסור החמור באבזור פתרו בדגם המחודש...

במגאן קאפ לא זכיתי לצערי לנהוג, אומנם קיבלתי אותה לידיי מקרסו למשך מספר שעות אבל אני לא מחשיב את זה כנהיגה מכיוון שרכב המבחן היה במצב לא פחות ממזעזע! הביאו לי אותה עם בלמים גמורים ואלוהים יודע עוד מה...היא התנהגה זוועה ואחזה ופנתה פשוט גרוע! אני מאמין שהאשם הוא ברכב הספציפי כי פשוט לא ייתכן שזו ההתנהגות של הרכב הזה שרבים וטובים כה היללו ושיבחו, אבל בהחלט תעודת עניות לקרסו, וגם לרכב עצמו אולי אם זה היה מצבו לאחר כ 25 אלף קילומטר בלבד.

עריכה אחרונה על ידי gtv11636
פורסם
נתקע לך סימן שאלה במקלדת.

האם לא התכוונת ללשאול אם נתקע לי סימן שאלה?

האם לא שכחת סימן שאלה?

האם האוטו במבט מהצד לא נראה כמו מאזדה 3 דור קודם?ראית את הכתבה הזו?

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000920944#FromSearchPage

האם ידעת שהכתב בועז קורפל? טוען שלאוטו יש יופי של צליל? בעוד שקרמבו טוען שמעל 3000 סלד ישנו רעש?

האם אתה יודע למי להאמין? לקורפל יש גורמט גדול כמו הר וקרמבו הוא דמות בדוייה מסרט, למי להאמין?

מצד שני קורפל מהכתבה המצולמת שצירפתי נראה אמין, לא? הוא מצביע על הגלגלים ומתאר מה שרואים, על הדיפיוזר ומספר"זה דיפיוזר" על ההגה"שימו לב להגה"

אלה ממש תובנות מצוינות, לא? לכן, למרות הגורמט המחשיד בסגנון סוחר רכב אני חושב להאמין לו. בתור כתב רכב הוא פשוט מתאר מה שרואה, אז בטח מתאר גם מה ששומע שזה צליל נחמד. אבל אצל קרמבו זה רעש. למי להאמין? סימן שאלה, לא ככה?

אם מציגים רכב שמסקרן מאוד ולא נהגתי, לא הכי נורמאלי זה סימני שאלה ולא מסקנות על סמך כתבה וחצי? לא ככה?

פורסם

שלום בר,

נעים להכיר, שמי קינן כהן, עיתונאי רכב ומדריך נהיגה מתקדמת ב״מסלולים״. כינוי הפורום שלי וגם זה בצבא הוא ״קרמבו״.

אני לא ממש מבין מה אתה מנסה לעשות, סליחה, אני חושב שאני מבין מה אתה מנסה לעשות, אבל מעניק לך עוד קצת קרדיט על החן שבדבר.

 

הכתבה עליה אני חתום במאקו היא התרשמותי מהרכב, התרשמות מכבישי נהיגה ותנאי נהיגה שהוכתבו על ידי סיאט, במכונית עם מפרט טכני ואבזור שייתכן שיהיה שונה מזה שיגיע לישראל וכן על אספלט וסוגי דרכים שלא דומים לאלו בישראל במספר תחומים.

האם ממספר שעות נהיגה בתנאים אלו ניתן לייצר תובנות מרחיקות לכת? לא!

האם ניתן לקושש התרשמות ראשונית? אפשרי.

 

למי תאמין? בעיקר לעצמך אחרי שתנהג בה ואולי תחשוב משהו אחר לגמרי (שיהיה נכון לגביך בלבד).

 

במידה וישנן עוד שאלות, נסה למקד אותן, ואני אשמח לנסות ולענות לך כמיטב יכולתי

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

האם האוטו במבט מהצד לא נראה כמו מאזדה 3 דור קודם?

 

לא, נראה כמו I30 דור קודם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אכלתם קש בהקפת הרינג אז מתחילים עם "נראית כמו I30" :lol:

 

בר,

 

גם אני קצת תוהה מה בדיוק אתה רוצה להגיד אבל אם אתה מתחת לגיל 40, אתה מוזמן לקפוץ להורים, לשים בווליום טוב את המוזיקה שאתה כ"כ אוהב ומיד תראה איך מוזיקה לאחד היא רעש נוראי לאחר.

 

מבחני דרכים לרכבים הם סובייקטיבים עפ"י הבוחן והעדפותיו האישיות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.


×
×
  • תוכן חדש...