Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הארכתי את החוט כדי שלא ימתח. אחרי 3 חודשים ללא תא מטען תרשה לי לשמוח ;). בכל אופן במידה והבעיה תחזור על עצמה לפחות אני יודע באיזה כיוון ללכת.

פורסם

ניר אל תתפלא, גם בגרמנייה שלי אותה תקלה בדיוק, עם אותה צמה מתקפלת ( שלי אפילו סלולה בצורה הרבה יותר גרועה). מסתבר שגם הגרמנים נופלים פה ושם בתכנון לקוי

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם (נערך)

תראה, אם המנגנון איכותי, אז הם צריכים עדיין לייצר תקלות כדי לדחוף את אותה צמה מסכנה בכמה מאות שקלים לתמימים.

במקרה וזה רק צמה, אפשר להפעיל את המוח הישראלי שלנו ולייצר צמה משופרת, ולהעביר אותה במקום יותר טוב.

אני הוספתי לרכב שלי מנעול חשמלי בבאגז, יש לי הרגשה שגם אחרי שיגרסו את הרכב המנוע הזה יפעל :wink: (מבחינה חשמלית לא השארתי מקום לטעויות, מבחינת מיקום והרכבת המנוע, היו קשיים, הציפיות שלי היו נמוכות, אבל במבחן המעשי התברר לי שהורדתי מהערך של העבודה שלי סתם)

עריכה אחרונה על ידי nir100
  • תוכן חדש...