Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

חשיבות מרובה לכניסת יואסבי ,יציאות למגבר (למרות שלא מתוכנן כרגע ) ,חברה מוכרת ואמינה ,תאורה שניתן לראות בה גם ביום ושלט.

מחיר עד 500 שקלים .

אלו הדגמים המובילים:

http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=13696

או זה:

http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=14394

מה המומלץ מבין השניים? למה? האם יש אלטרנטיבות טובות יותר במסגרת התקציב אותו ציינתי?.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם (נערך)

ציינת 500 ש"ח אבל בעוד קצת כסף (עוד 130 ש"ח) אפשר לרכוש את ה- Pioneer 4650 - יופי של מכשיר כולל Bluetooth ומיקרופון חיצוני, שתי יציאות למגבר עם שליטה על הסאב (עוצמה ופאזה), קרוסאובר מובנה (גם על הסאב וגם על הרמקולים), אקולייזר 5 ערוצים ועוד ועוד.

רכשתי לפני שבוע - גם אני הקצבתי לעצמי 500 ש"ח אבל כשראיתי מה מקבלים בתמורה לעוד 130 ש"ח לא חשבתי פעמיים ולא מצטער.

ממליץ מאד

עריכה אחרונה על ידי rlevari
פורסם
ציינת 500 ש"ח אבל בעוד קצת כסף (עוד 130 ש"ח) אפשר לרכוש את ה- Pioneer 4650 - יופי של מכשיר כולל Bluetooth ומיקרופון חיצוני, שתי יציאות למגבר עם שליטה על הסאב (עוצמה ופאזה), קרוסאובר מובנה (גם על הסאב וגם על הרמקולים), אקולייזר 5 ערוצים ועוד ועוד.

רכשתי לפני שבוע - גם אני הקצבתי לעצמי 500 ש"ח אבל כשראיתי מה מקבלים בתמורה לעוד 130 ש"ח לא חשבתי פעמיים ולא מצטער.

ממליץ מאד

תודה .אבדוק. למרות שיש לי דיבורית בלוטוס ברכב ושאר היתרונות שציינת לא הכי חשובים בעיניי :).

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

היי

ציינת את העובדה שבעתיד תשקול התקנת מגברים ולכן קרוסאובר ושליטה על הסאב חשובים. כמו כן הבלוטות׳ מאפשר לך השמעת מוסיקה ממכשיר הטלפון שלך ללא חיבור כבל. גם לי יש דיבורית אבל אין מה להשוות לזה של המכשיר שמשתיק את המוסיקה באופן אוט׳ ומשמיע את השיחה דרך הרמקולים של הרכב.

לשיקולך....

• תוכן חדש...