Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה:

להורי יש תריס גלילה חשמלי בסלון, מפלסטיק מוקצף או איך שלא קוראים לזה.

במוצאי שבת התריס נתקע, אתמול כאשר באתי לראות אם ניתן לתקן את זה DIY , ראיתי ששני השלבים הראשונים שמתלפפים על המוט המסתובב התעקמו ולא מתחברים אחד לשני, הצלחתי לחבר אותם בצורה פרוביזורית אולם כאשר ניסיתי להעלות את התריס הם התפרקו כנראה מכובד משקל התריס כולו, דבר נוסף שנראה שקרה הוא שכאשר מעלים את התריס, שומעים שהמנוע עובד אולם לאחר כסיבוב אחד הוא נאלם דום ולא מגיב, להוריד את התריס אין בעיה.

הגיע היום בעל מקצוע שבדק את הבעיה,לטענתו המנוע תקין והבעיה היא בארבעה שלבים שיש צורך להחליפם.

הוא ביקש 700 ש"ח לא כולל מע"מ.

לי הסכום נשמע קצת גבוה אבל אולי אלו הסכומים המקובלים לתיקון שכזה, האם יש כאן בעלי מקצוע המכירים את התחום שיכולים לאמת או לשפוך אור על הבעיה או הסכום לתיקון ?

תודה.

פורסם

המנוע כנראה מתאמץ יתר על המידה ומפסיק את פעולתו כהגנה על המכלול.

המחיר נשמע מעט יקר אבל באמת שאין לי מושג מה העלויות של כל שלב שצריך להחליף, האם בכלל מדובר בשלב אלומיניום מוקצף (שמגיע בצבעים ומצריך לרוב הזמנה מיוחדת) או שלב פלסטי לבן עם מילוי מוקצף (סטנדרטי יותר).

אפשר לנסות לברר עלויות ולבצע השוואה.

ברמת גן יש לך את "תריסי דן" על ציר ז'בוטינסקי, ליד השוק של פרדס כץ. נסה לדבר איתם בטלפון ולשאול (הצטייד במידת רוחב השלב שאתה צריך וכמובן סוג, אלומינם מוקצף או פלסטי).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עדכון סופי למי שייצתרך בעתיד.

בבוקר התבצעה שיחה לבעל מקצוע נוסף בשביל קנה מידה של מחיר, בעל המקצוע לפי המידע שניתן לו בטלפון (אותו תאור תקלה של בעל המקצוע הראשון) העריך את התיקון ב500 שקלים, בשיחה חוזרת לבעל המקצוע מאתמול הוא ירד למחיר של 600 שקלים ובשביל לא להתחיל להתברר הסכמתי והתריס כבר מתוקן.

אבא שלי שהיה בבית אמר שהייתה עבודה לא פשוטה למרות שהבחור נראה מקצוען ככה שאני מניח שהמחיר הוא גם הגיוני וגם הוגן בסופו של דבר.

תודה לאיציק על ניסיון העזרה.

• תוכן חדש...