Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בת זוגתי נוטה להיכנס ללחץ נפשי לעיתים קרובות מדי, לפני שהיא פונה לסמים (כדורים מהפסיכיאטר) חשבתי לגרום לה לנסות קצת מדיטציה, האם מישהו מכיר את התחום? לאן ללכת? לאן לא? סוגים שונים?

תודה מראש

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

בעת המודרנית אנחנו לחוצים ודרוכים כל הזמן, אם זה בציפיה השוטפת והלא מודעת להודעות בטלפון (אנחנו יודעים שבכל שניה הטלפון יכול לצלצל), אם זה באובססיה הבלתי נגמרת לNotifications ולייקים בפייסבוק או אם זה בדחיפת כמות מידע עצומה ובלתי רלוונטית דרך הרשתות החברתיות.

קודם כל חשוב מאוד למצוא תחביב ולהתמיד בו ובלי קשר חובה על כל אחד להעביר שעת ריסטרט מוחי אחת ביום.

שעת הרפייה (כל אחד והצורה שלו), ללא מכשירים טכנולוגיים שמעמיסים על יכולת הפענוח של המוח שלנו, עם טבע (דשא, סתם לעשות הליכה).

לפני שאתם פונים לסמים קשים במיוחד (כדורים פסיכיאטריים) שגורמים לתלות לכל החיים (לא סתם, אתם קונים "מנוי" מעסק כלכלי , האינטרס של העסק הוא להאריך את תוקף המנוי עד סוף ימי המשתמש) הייתי פונה קודם כל לאחד הסמים הקלים והבדוקים ביותר (סטטיסטית): מריחואנה.

אישית, צריכת מריחואנה פעם אחת לפני שינה, עוזרת לי להעביר את הימים הדחוסים במיוחד שלי (ושל רובינו).

פורסם

אישית, צריכת מריחואנה פעם אחת לפני שינה, עוזרת לי להעביר את הימים הדחוסים במיוחד שלי (ושל רובינו).

:mm_yeah:

+1000

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יאפ, + 1 לג'וינט קטן פה ושם.

לא שאני מעשן או משהו.

אם נשלב את העצה של מר אסטרה אז עדיף שתוריד אותו בחדר כושר בזמן תרגילי חזה. ;)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כמובן שניסתה הרבה פעמים לעשן, ירוק מרגיע את הנפש לשעה -שעה וחצי וחום עושה לה רע מיידי.

עדיין נדרש פתרון יותר יעיל ופרקטי... גם לא ממש בעד שהיא תנהג/תלמד בסטלה.

יש המון מידע על מדיטציה באינטרנט ואני פשוט לא יודע מה שטויות של אנשים שרוצים לעשות כסף ומה מידע מועיל.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

מדיטציה היא דבר אישי ומשתנה מאדם לאדם. כל "תכנית", ללא יוצא מהכלל, שעולה כסף- זו שרלטנות לשמה.

הנה מה שלא משתנה:

1- לבחור מיקום נוח

2- לבחור בגדים נוחים

3- לוודא שבשום אופן לא יהיו הפרעות, ורצוי להשאיר שעון פשוט (לא פלאפון! שעון יד פשוט) שיצפצף בזמן שקובעים מראש

4- למצוא את התנוחה הנוחה ביותר. בניגוד לכל אחד כזה או אחר שמכריז על עצמו "גורו", אין שום יתרון ב "ישיבת לוטוס" על פני ישיבה פשוטה על כיסא, למשל.

משם והלאה? חלק אוהבים לשנן מנטרה מסוימת (בין אם ה "אום" המסורתי או משהו אחר לחלוטין), חלק פשוט לשבת בדממה ולשקוע במחשבה, חלק בכלל נשארים עם עיניים פתוחות ומתמקדים בנקודה דמיונית באוויר-

פה צריך פשוט לנסות ולראות מה עובד.

בנוסף, להימנע כמה שיותר מכל הבולשיט ניו אייג' כמו "מוזיקת מדיטציה לאנרגיות קוסמיות גבוהות" וחירטוטים. כמו שכתבתי קודם- זה דבר אישי לחלוטין. אף אחד בעולם לא יכול להגיד לך מה יעבוד יותר טוב בשבילך.

פורסם
בת זוגתי נוטה להיכנס ללחץ נפשי לעיתים קרובות מדי, לפני שהיא פונה לסמים (כדורים מהפסיכיאטר) חשבתי לגרום לה לנסות קצת מדיטציה, האם מישהו מכיר את התחום? לאן ללכת? לאן לא? סוגים שונים?

תודה מראש

לפני סמים - CBT.

תוספת

צריך לזכור, תרופה שמרסנת רגישות רגשית עושה זאת לכל האורך והרוחב של ספקטרום הרגשות, גם עם אלו שאולי לא היית רוצה למתן אותן http://www.psychologytoday.com/articles/200704/sex-love-and-ssris

אז נכון, אם אתה לא מצליח לתפקד בחיים, צריך לבחור ברע במיעוטו ואני מכיר אנשים שבלי התרופות לא היו מצליחים להרים עצמם בבוקר מהמיטה.

אבל

אם אפשר בלי, אז עדיף.

טיפול פסיכולוגי התנהגותי (קוגניטיבי) מציע היום פתרונות תכליתיים להרגעות ושליטה בלחץ. כן, גם מדיטציה זה מצוין. כן, גם ספורט. אבל טיפול CBT הוא הדרך השיטתית להתמודד עם לחצים וחרדה.

אז קודם כל - זה.

נ.ב. גם לא חייבים לבחור או זה או זה. אפשר להתחיל עם התרופה + CBT, ולרדת מהתרופה אחרי שנרגעים ורוכשים בטחון ביכולת להרגע לבד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

לא ניסיתי ( למרות שאני בהחלט מתכנן לעשות זאת בעזרת השם :-D ), אך זה נראה כמו משהו שיכול להתאים לה -

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%9B%D7%9C_%D7%A6%D7%99%D7%A4%D7%94

"קצת יקר" ( 350 ש"ח לשעת ציפה, בפעם האחרונה שבדקתי באתר האינטרנט של אחד המקומות ) -

אבל נשמע כאילו פעם-פעמיים-שלוש כאלו יכולות להיות חוויה רצינית ( מעבר לאפקט הטיפולי שמלמד להירגע )...

הנה סרטון שמנסה להסביר קצת על החוויה -

והנה מקומות שמציעים שימוש בתאים כאלו בארץ -

http://float.co.il/

http://www.galim.org/category/flotation_tank_treatment

(אין לי קשר לבתי העסק כמובן)

עריכה אחרונה על ידי blavie

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...