Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים היום החלטתי לעשות פוליש למכסה מנוע שך האודי שלי וחשבתי שזה יקח 30 דק לכל היותר אך מסתבר הלקה הגרמנית עשתה לי חיים קשים .התחלתי בהכנה עם שטיפה טובה, לאחר מכן iron x ופלסטלינה ואז עברנו לfg400 עם פד של לייק קאנטרי צהוב ומכונת das6pro ןלקח לי משהו כמו שעה וחצי כולל פיניש עם sf 4000 ואוטם של דודו ג׳ויס וזה רק פאקינג מכסה מנוע , עכשיו לא כל הסווירלס ירדו חלק ירד כל הסווירלס וחלק ירד משמעותית עשיתי משהו כמו 6עד 8 מעברים עם כל פוליש, האם עבדתי לא נכון או שזה רק הצבע הגרמני העקשן?

שיפוצים..

פורסם

אהלן,

בעקרון ה LAKE COUNTRY הצהוב הוא ל CUTTING, שללכה "קשה" זה באמת מה שאתה צריך ולא PAD לפוליש. גם ה FG400 זה קומפאונד גס יחסית, שזה טוב.

מבחינת חומרים זה נראה בסדר, לגבי הטכניקה שלך אני לא יודע מה עשית אז קשה לחוות דעה. אתה אומר שעשית 6 עד 8 מעברים, השאלה איך עשית:

1. הפעלת לחץ מתאים על המכונה, לא חלש מדי אבל גם לא חזק מדי שיגרום לקלאץ' להכנס לפעולה?

2. עשית מעברים איטיים או מהירים?

3. על איזו מהירות הייתה המכונה?

4. כמה חומר שמת על ה PAD?

5. הסווירלס שלא ירדו? אולי אלו שריטות עמוקות יותר מאשר אפשר להוריד עם פוליש?

פורסם (נערך)

זה לא בעיה לעבוד על צבע כזה עם DA . השאלה איזה DA ואיך עובדים איתו.

רוב הסיכויים שהייתה בעיה בטכניקה. גם עם DAS ניתן להגיע לתוצאות טובות על צבע קשה.

נ.ב אני לא שולל את מה שאמרת, כמובן שרוטורית הייתה מקצרת פה תהליכים.

עריכה אחרונה על ידי E-A
פורסם
זה לא בעיה לעבוד על צבע כזה עם DA . השאלה איזה DA ואיך עובדים איתו.

רוב הסיכויים שהייתה בעיה בטכניקה. גם עם DAS ניתן להגיע לתוצאות טובות על צבע קשה.

נ.ב אני לא שולל את מה שאמרת, כמובן שרוטורית הייתה מקצרת פה תהליכים.

הרוטורית היתה נותנת תוצאה טובה יותר על הצבע,לפחות בפיניש,ואכן בהרבה פחות מאמץ/זמן.

פורסם

עבדתי על מהירות 6 ,מעברים לא מהירים ולא איטיים הפוליש לעיתים התפורר לי כלומר התייבש קצת למרות שנתתי שני ריסוסים על הפד לפני, אולי זה מה שגרם לסווירלס נוספים שלי ניראה כאילו לא ירדו?

שיפוצים..

פורסם
עבדתי על מהירות 6 ,מעברים לא מהירים ולא איטיים הפוליש לעיתים התפורר לי כלומר התייבש קצת למרות שנתתי שני ריסוסים על הפד לפני, אולי זה מה שגרם לסווירלס נוספים שלי ניראה כאילו לא ירדו?

אל תרסס את הפד לפני הפוליש,טעות נפוצה.

פורסם

ראיתי סירטונים שבהם כן מרססים את הפד לפני , האם מישהו יכול להרחיב על הנושא כדי שאני אלמד להבא?

שיפוצים..

פורסם

אני בדקתי את הנושא כיוון שבפוליש הראשון הפד התפורר שאלתי וראיתי גם באינטרנט שכן נוהגים לרסס את הפד (ריסוס אחד או שניים) ובאמת הפדים לא יתפוררו לאחר הריסוס למה לא לרסס?

פורסם (נערך)
יכול להרחיב בנושא הריסוס ולמה לא כדאי?

שמרססים את הפד מדללים את הפוליש,אם היצרן היה רוצה את התרכובת של הפוליש שתהיה מדוללת,הוא היה עושה את זה בעצמו או רושם את זה בהוראות עבודה.

מעבר לזה,בתוך הפוליש חלקיקים,החלקיקים האלה "נשברים" תוך כדי עבודה,אם הפוליש יהיה דליל יותר החלקיקים לא ישברו בתזמון ובעוצמה הנכונה,והפוליש לא יעבוד כמו שהוא היה אמור.

אין שום צורך לרסס את הפד,זה רק גורם לצרות בעבודת החומר על הצבע.

אם יש שחיקה מוגברת של הפד זה רק בגלל טכניקה אגרסיבית ולא נכונה.

אני מציע לעבוד עם הפוליש רק לפי הוראות היצרן,כל מיני משכללים וממציאים רק הורסים את אופן עבודת החומר ולתוצאות הרבה פחות טובות.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם

ניתן לרסס ריסוס אחד או שניים של ONR למשל אחרי שעשית כמה מעברים עם הפד ואתה רוצה "לרענן" קצת את חומר הפוליש בלי להוסיף חומר פוליש על הפד כדי שלא יתייבש וכדי שתוכל לעשות עוד כמה מעברים, אין עם זה שום בעיה.

כתבת שהפד התפורר לך, אם כדי שהפד לא התפורר היית צריך לרסס אותו אז משהו לא בסדר, או בטכניקה, או בפד עצמו. פד לא אמור להתפורר, יש פדים שניתן לכבס ויכולים להחזיק הרבה מאוד זמן.

אגב, איזה חומר ריססת על הפד?

פורסם

אני מאוד מאוד ממליץ לך לראות את הסרטונים של junkman2000, הנה

לסרטון הראשון, יש 5 סרטונים, אחרי שתראה את כולם תדע בדיוק מה לעשות. הוא מסביר בהם הכל מהכל על איך לעשות פוליש, טכניקה, חומרים וכל מה שצריך.

בגדול, לפוליש יש זמן עבודה, זה תלוי בסוג החומר עצמו. אחרי כמה זמן (תלוי בסוג הפוליש) הוא מתייבש ויכול להיות שאם באמת עבדת איתו יותר מדי הוא התייבש וגרם לך לשריטות בצבע. תראה את הסרטונים שההבאתי לך בלינק, הוא מסביר שם מתי יודעים שצריך לחדש את הפוליש על ה PAD.

• תוכן חדש...