Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז למה האייפון 4 שלי מסרב להיטען עם מטען של אייפד 4?

הוא כותב אביזר לא נתמך ושלא ניתן להטעין איתו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
יש לי בבית סמסונג ו- LG, ועל שניהם רשום ב OUTPUT 0.7 A + 5 VOLT

לעומתם על הסוני רשום 850MA + 5V

והוא יותר מהיר

השאלה היא מה אתה מטעין איתם...

אם זה מכשיר כמו הגלקסי S2 (נניח) שהמקסימום שהוא מושך הוא 650mah אז זה לא ישנה.

אם זה מכשיר שמושך 1A כמו הגלקסי S3 אז ברור שהסוני יטעין יותר מהר

פורסם
אז למה האייפון 4 שלי מסרב להיטען עם מטען של אייפד 4?

הוא כותב אביזר לא נתמך ושלא ניתן להטעין איתו.

זה מטען עם כבל USB נשלף?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

באנדרואיד זה לא היה קורה :lol:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
השאלה היא מה אתה מטעין איתם...

אם זה מכשיר כמו הגלקסי S2 (נניח) שהמקסימום שהוא מושך הוא 650mah אז זה לא ישנה.

אם זה מכשיר שמושך 1A כמו הגלקסי S3 אז ברור שהסוני יטעין יותר מהר

ניחשת נכון, אני מטעין את ה S2, קח דוגמה מלפני שעתיים, בשעה 13:09 חיברתי את הטלפון למטען SONY כשהיה על 87% סוללה, בשעה 13:22 ניתקתי כשהיה על 92% טעינה. בשעה 14:26 הטלפון היה על 89%, חיברתי ל LG בשעה 14:44 בדקתי, הטלפון היה על 94%.

אז בשני המקרים עליתי 5% טעינה כך שדרך הסוני לקח 13 דקות וב LG לקח 18 דקות.

מה המסקנה???

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

יש לקחת בחשבון כמובן, עוד דבר אחד קטן בעולם הסוללות.

רוב המכשירים, לפחות באפל זה ככה באייפונים, מתוכנתים לטעון במהירות גבוהה יותר עד לכ 80% מהסוללה ולאחר מכן, במהירות איטית עד לכ 100%. במידה ומישהו שם לב לתופעה.

חשוב להבין שה "מטען" קיר הוא אינו המטען באמת, המעגל שטוען נמצא בתוך המכשיר עצמו, ה "מטען" סה"כ מעביר זרם.

לגבי טעינת האייפון בעזרת מטען האייפד, מה שככל הנראה קרה הוא, שהכבל שלך, כולל שבב של האייפד שאומר למערכת, שזהו הכבל של האייפד... זה ההסבר היחידי.

המטען עצמו, זהו סה"כ יחידה המעבירה זרם וזה הכל, אין בה שום דבר מעבר לכך. מה שכן, בכבלים עצמם, ישנו שבב של ממש ( בקצה ) בחדשים כמובן ( של האייפון 5 וכו' ) וזה למה בעקבות עדכוני גרסאות, הכבלים הסיניים לא מסוגלים לטעון את הסוללה וכו', מכיוון שהשבב שלהם, אינו המקורי. קטע חמוד להכריח לרכוש מוצרים מקוריים. ( יש לך הצדקה בחלק מהמקרים ) .

בכל מקרה, אני טוען את האייפון בעזרת מטען של אייפד 2.4 אמפר ובעזרת מטען מקורי של 1 אמפר ( הקוביה מחו"ל ) . הכל תקין. אבל זה אייפון 4S עם הכבלים המקוריים שבהם אין שבבים .

• תוכן חדש...