Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ALPINE H701 VS JBL-MS8

Jeka.E
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים צריך את עזרתכם.

מישהוא מכיר את שני הפורססורים האלה ?

יכל להביא עליהם חוות דעת מה עדיף ולמה בבקשה.

כמו כן איך הם ביחס ל ביט 1 ? שהרבה יותר פופולארי.

תודה רבה.

2017 Type R

פורסם (נערך)

יש המון מידע בפורום ,שרשורים שלמים של השוואות תעשה חיפוש.

אני אסכם לך את זה :

ה-701 הוא פרוססור נטו הוא נבנה יותר על טהרת ה-SQ ואינו אפליקצית OEM

הוא ישן יותר פחות גמיש אך איכותי יותר ,הוא נשלט רק ממכשירי אלפיין או מיחידת שליטה חיצונית C701.

ה-MS8 נבנה יותר כאפליקציית OEM הוא גם פרוססור וגם מנחת מכשיר שעומד עצמאית עם מסך משלו

התפעול שלו הוא הפשוט ביותר הוא מגיע גם עם אופציה לקליברציה ע"י RTA ומשיג תוצאות גבוהות בזמן קצר

מגיע גם עם מגבר פנימי ,נחשב המכשיר הפחות איכותי בחבורה.

ה-BIT1 הוא מכשיר גמיש מאוד ,איכותי יותר מה-MS8 הוא גם מגיע עם כניסה\יציאה אופטית

בנוי כאפליקציית OEM איכותית הוא גם מנחת וגם פרוססור ,תפעול חלקי ע"י מסך DRC ותפעול מלא ע"י מחשב לפטופ.

הבחירה בניהם היא יותר לפי התאמה לדרישות המשתמש.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם

תודה על ההסבר ,

האמת שאני לא ממש יודע מה אני צריך בדיוק.

המטרה היא לא להחליף את יחידת הראש ועדיין לקבל צליל טוב ולהמנע מלהתמש במנחתים.

הרכיבים שיהיו הם SUNDOWN 1004 , סט ברמה של MOREL HYBRID 602 , וסאב 10" ככל הנראה עדיין לא סגור על איזה בדיוק.

יחידת הראש היא UGO 6500 , והרכב הוא סיאט איביזה.

מחפש להגיע לשילוב טוב בין איכות לעוצמה.

תודה.

2017 Type R

פורסם

אם אתה רוצה לחבר מגבר ליחידת הראש הנ"ל אתה חייב פרוססור מנחת מה ששולל את ה-H701

ליישומים שלך הייתי הולך על ה-JBL MS8 לדעתי הוא המתאים ביותר עבורך ,חפש בפורום מכירה יד שניה.

ממליץ לך גם על סאב מורל PRIMO 104 סאב בסיסי טוב.

פורסם

וממליץ להמנע ממילת אחי.. לפי כללי הפורום.

אני מצתרף להמלצה על JBL MS8,לפי הצרכים שלך ,זה אופצייה הטובה ביותר ונוחה ביותר .

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אוקי הבנתי סליחה ככל הנראה פספסתי את זה.

ותודה על ההמלצה.

לפי דעתכם איכות הצליל שאני יקבל תהיה קרובה לאיכות שניתן להוציא מדאבל דין "טוב" ?

2017 Type R

פורסם

לרוב הדאבל דין לא ממש מתמחה בעיכות הצליל,הוא יותר מועד לדברים מסביב,GPS,חיבור למצלמת רוור ,סרטים וכו'..

ללא ספק שהוא עדיף על סיני,אבל עדיין לא כמו סינגל דינים טובים.

הכל עניין יחסי וכל אחד יגדיר את זה לעצמו,כך שאף אחד לא יודע עד כמה זה יהיה טוב עבורך.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
אוקי הבנתי סליחה ככל הנראה פספסתי את זה.

ותודה על ההמלצה.

לפי דעתכם איכות הצליל שאני יקבל תהיה קרובה לאיכות שניתן להוציא מדאבל דין "טוב" ?

איכות הצליל תקבע בראש ובראשונה ע"י ההד יוניט. במקרה המדובר, לא משנה באיזה פרוססור תשתמש וכמה יעלה, איכות הסאונד תקבע ראשית ע"י ה6500.

ייתכן והוא מוציא סאונד באיכות לא רעה. לא שמעתי, לא סתם מברבר. אך סביר להניח שעם סינגל דין איכותי תוכל להפיק סאונד איכותי מעט יותר. אם אתה תרגיש בזה? בכלל לא בטוח.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
איכות הצליל תקבע בראש ובראשונה ע"י ההד יוניט. במקרה המדובר, לא משנה באיזה פרוססור תשתמש וכמה יעלה, איכות הסאונד תקבע ראשית ע"י ה6500.

ייתכן והוא מוציא סאונד באיכות לא רעה. לא שמעתי, לא סתם מברבר. אך סביר להניח שעם סינגל דין איכותי תוכל להפיק סאונד איכותי מעט יותר. אם אתה תרגיש בזה? בכלל לא בטוח.

אז זהוא שפה בעצם הבעיה שלי , כי לקחת סינגל דין אני לא יקח ולא משנה מה , דאבל שיביא את כל מה שיש בנוחכי הבסיסי ביותר עולה 3000 ש"ח , והסדרות הטובות מגיעות לאיזור ה 5 , וזאת השקע שהייתי מעוניין להימנע ממנה כי בסופו של דבר הנוחכית מבחינת פיצרים דווקה מאוד טובה.

שוב תודה על התגובות.

2017 Type R

• תוכן חדש...