Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I10 חדשה

nemoa
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני כבר זמן רב מחפש רכב יד שניה ולא מוצא משהו שמוצא חן בעיני.(בסביבות ה20-30 אלף שקל)

אני נוסע בערך 2 נסיעות ארוכות בשבוע של כ-90 ק"מ , ועוד 2 נסיעות של כ-30 ק"מ (כ-250 ק"מ בשבוע). באחת מהנסיעות הארוכות השבועיות יש עליות רציניות.

אני מחפש רכב אמין וחסכוני בדלק.

כמה שאלות:

1. מבחינת ירידת ערך של רכב חדש - יש הבדל גדול בין אוטומטית לידנית?

2. האם יש רכב אחר מומלץ יותר מהI10 החדשה? (המבצע של חבר מוריד כ-3000 ש"ח מהמחיר של I10)

3. מישהו ראה ביקורת שמתיחסת לגרסה האוטומטית?

4.לפי הפרופיל נסיעה שלי - האם כדאי לי לקנות מכונית יד שניה?

תודה מראש!

פורסם

1. ירידת הערך הרשמית לא שונה מהותית. מבחינה מעשית, זה משתנה בהתאם לתקופה. עכשיו גיר ידני זה להיט, לפני שלוש שנים רק מעטים הסתכלו עליו. לך תדע מה יהיה בעוד חמש שנים כשתמכור את הרכב.

2. לא יודע, עוד לא נהגתי ב-i10 החדשה ולא ציינת מה הפרמטרים החשובים עבורך. לדעתי סקודה סופרב עדיפה משמעותית על ה-i10.

3. בארץ? לא ממש.

4. אין קשר בין מכונית חדשה או משומשת לפרופיל הנסיעה. כן יש קשר לתקציב שלך ולצרכים שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...