Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ליין מן, אני מוחמא על הציטוט של ההודעה שלי, טוב באמת הייתי לירי במיוחד :-)

לגופו של עניין הלקסוס ct200 זאת פשוט עבודה בעיניים (הרבה יותר מהנהוג בדרך כלל בקטגורית רכבי הקומפקט פרימיום :shock:) מישהו מכם פעם ישב בה? הרכב פשוט כל כך עלוב, אין בו שום יוקרתיות וגם חומרי הפנים ברמה נמוכה יותר אפילו מאלו של אוריס היברידית, שעולה עשרות אלפי ש״ח פחות.

מעבר לכך הרכב צפוף ברמה מגוכחת ותא המטען מספיק בקושי לשקית גרעינים. מדובר על פלטפורמת האוריס היברידית הקודמת, שבה הסוללות ממקומות עדיין בתא המטען וגוזלות ממנו נפח יקר ולא מתחת לספסל האחורי כמו באוריס היברידית הנוכחית.

ואם תשימו לב, את הלקסוס אני בוחן ברמה של פרמטרים אובייקטיבים ולא ברמה של פרמטרים רגשיים, פשוט כי הרכב הזה לא גורם לי באופן אישי שום רגש. מדובר בדגם ההנעה הקדמית היחיד של לקסוס, מבוסס באדיקות על האוריס היברידית הקודמת, אין בו שום ייחוד, אלא אם אם עיצוב רובוטריקי מוזר עושה לך את זה.

הג׳ולייטה זה כבר סיפור אחר, מבחינה אובייקטיבית התמחור מוגזם כמו כל רכב אחר בקטגוריית רכבי הקומפקט פרימיום, אבל התמורה, בוודאי עדיפה פי כמה וכמה על הלקסוס, הן התמורה האובייקטיבית ובוודאי התמורה הרגשית, אשר עדיפה על כל הרכבים בקטגורייה לדעתי (למי שמושפע מכך כמובן. הרגש במתחרות מקטגוריית הקומפקט פרימיום, כמו אוודי, במוו ומרצדס, או ספורטיביות קומפקטיות עממיות, קיים גם, אבל נובע לדעתי מההצטיינות שלהן בתחומים אלו ואחרים. האלפא לא מצטיינת, הרגש מגיע ממקום אחר, כפי שציינתי בציטוט הנ״ל שלי).

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמנון כתבתה אז בדיוק את המסלול שלי +- בעולם הרכב .

ולפני שקניתי את הג'ולייטה הכל התחבר לי .

חיפשתי קצת מזה וקצת הרבה מזה - בדקתי את כל פס הרכבים בקטגוריה אז (לפני שנתיים)

וגם כתבתי והיתיעצתי בפורום .

לבסוף בחרתי באלפא ואני נהנה מהרכב בתנועה וגם בחנייה .

והמצחיק לטובה - אין אצלי בעיות אמינות כלל , וכך בעוד שני רכבים בני שנתיים שאני מכיר .

דלק טיפול שותף , והנע וסע ,,

היום הייתה נכנסת לבדיקה רצינית גם המרצדס - A180 / A200 ואולי הייתה נבחרת .

אבל מבחינתי רק מול הג'ולייטה .

ועם השרות והגישה של שרות אלפא - סמל"ת , באלפא מקבלים עוד ערך מוסף לרכב .

כלל הרכבים הללו מתומחרים סתם גבוהה ביחס למחיר בבריטניה -

לאחר בדיקה וחישוב מחיר רכב גולמי , והוספת המחיר כולל מיסים .

אפשר להוריד בין 15-20 אלף ש"ח בכל דגמי הפרמיום הללו .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...