Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
מה כ"כ מזעזע במבחן הריסוק הזה?

נכון, לא ציון מקסימלי אבל 4 כוכבים זה באמת סביר.

האמת התכוונתי לדאסטר שיש לה 3 כוכבים. חשבתי שכל השאר אותו דבר בערך. מבחינתי היום 4 כוכבים זה גם לא סביר וגם לא 5 כוכבים של רנו קליאו שאין לה כריות וילון מאחור. 5 כוכבים עם 6 כריות אויר זה הסטנדרט המינימלי לרכב של היום. שוב דעתי האישית, אני יודע שיש אנשים שלא איכפת להם לנסוע גם בבאלנו עם כוכב בודד של בטיחות..

עריכה: בדקתי ואכן כל הרכבים שלהם עם 3 כוכבים חוץ מהמבחן שהבאת ולא ראיתי אותו, כי התבצע בשנה האחרונה ולא ממש התעניינתי במותג הזה לאחרונה.

אני מאוד אוהב הכללות שלא בהכרח יש להם עיגון למציאות , הבטיחות לא מזעזעת אלא ממוצעת , ולגבי האמינות נו טוב, סיפורי אימה משנת 88 של המאה הקודמת אינם רלוונטים להיום.

המותג נמכר היטב באירופה ובעיקר בחלקים האקס קומונסטים, מראים אמינות ובעיקר עמידות גבוהה , אבל למה לא להפריח דעות אישיות ברשת תחת מעטה ידענות.

טוב שאתה מעודכן על נתוני האמינות ממדינות אקס קומוניסטיות. מהיכן בדיוק המידע שלך?

עריכה אחרונה על ידי Arco
  • תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האמת התכוונתי לדאסטר שיש לה 3 כוכבים. חשבתי שכל השאר אותו דבר בערך. מבחינתי היום 4 כוכבים זה גם לא סביר וגם לא 5 כוכבים של רנו קליאו שאין לה כריות וילון מאחור. 5 כוכבים עם 6 כריות אויר זה הסטנדרט המינימלי לרכב של היום. שוב דעתי האישית, אני יודע שיש אנשים שלא איכפת להם לנסוע גם בבאלנו עם כוכב בודד של בטיחות..

לא תמיד הכמות היא הקובעת. רנו טוענים ש4 הכריות בקליאו מתפקדות כ6. צריך לראות איך כל העסק עובד ואם זה באמת נכון, מצידי שיהיו 2 כריות כל עוד יתפקדו כמו 8

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

צריך גם לקרוא את המבחנים, לעיתים, רכבים מקבלים במבחן ציון יותר נמוך כי הרכב בלי ESP או עם X כריות אויר בעוד שהדגם הנמכר בארץ הוא גם עם ESP, גם יותר כריות ולכן יותר בטיחותי מרכב המבחן שרוסק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה,

זה נכון שמחיר זול נתפש הרבה פעמים בארץ כשווה למוצר נחות אבל הזכרונות מדאצ'יה אינם טובים. מי שקצת קורא פה ושם (בעיקר הרוסים שקוראים על הרכבים האלה ברוסים ושאר המדינות מסביב) מבינים שהיום זה לא מה שהיה. שאר הישראלים חושבים ויחשבו שדאצ'יה זה זבל עופות במקרה הטוב וצריך אבזור טוב ומחיר נוח להיכנס אליו.

תסתכל על גרייט וול כדוגמא, הטנדר סטייד נמכר היטב בגלל מחיר זול שהופך אותו לשווה עבור אנשים. אבל תראה את רכב המיני שלהם (או סופר מיני שכחתי את שמו) שכמעט ואיננו נמכר כי המחיר שלו גבוהה יותר מקליאו/ פאביה/ מיקרה. וזה בדיוק מה שיקרה, לדעתי האישית, לדאצ'יה בארץ עם מחיר גבוהה

פורסם

אם כבר דאציה מה עם היבוא של הלאדות שהבטיחו לנו לפני כמה שנים? עם המחיר הנכון אני באמת יעדיף אחת מהלאדות החדשות במקום את הדאציה

פורסם
לא תמיד הכמות היא הקובעת. רנו טוענים ש4 הכריות בקליאו מתפקדות כ6. צריך לראות איך כל העסק עובד ואם זה באמת נכון, מצידי שיהיו 2 כריות כל עוד יתפקדו כמו 8

לא, הם לא טוענים את זה. משום מה ב-EURONCAP מתעלמים מהעניין, פשוט לא רושמים שזה קיים, אבל לפחות ב-ANCAP יש התייחסות מלאה לנושא:

Dual frontal and side chest/head airbags for the front occupants are standard. There are no head protecting side airbags for the rear occupants.

פורסם
אם כבר דאציה מה עם היבוא של הלאדות שהבטיחו לנו לפני כמה שנים? עם המחיר הנכון אני באמת יעדיף אחת מהלאדות החדשות במקום את הדאציה

אפשר בבקשה לקבל הסבר מדוע? ומהו מחיר נכון מבחינתך?

פורסם
אפשר בבקשה לקבל הסבר מדוע? ומהו מחיר נכון מבחינתך?

אני רואה התפתחות חדה באיכות תעשיית הרכב הרוסית בשנים האחרונות גם בגלל הסיבה שהממשלה הרוסית הותירה לVAZ לפנות לגורמים חיצוניים בפיתוח וייצור הרכבים שלה וגם בגלל ההשתלטות של רנו על VAZ.

למשל בלאדה קלינה 2 לעומת 1 אפשר לראות התפתחות והתייחסות לפרטים שהייתה חסרה בVAZ כבר עשרות שנים וברמת השוק שלו הרכב מאוד מצליח ומציע תמורה טובה לא סתם היא מצליחה ברוסיה הרבה יותר מהדציות שנושאות שמה סמלון של רנו.

מחיר נכון ללאדות בארץ הוא מתחת ל60 אלף לדגמים היותר מפוארים (קלינה 2 "אוניברסאל") וולכיוון ה50+- לרכבים היותר זולים כמו הגרנטה

פורסם

האמת שאין לי שום ידע בנוגע לתעשיית הרכב הרוסית אז אתה מחדש לי פה. מקווה שיביאו- עוד תחרות בארץ זה טוב. רק שאם רנו קנו אותם אז זה שוב קרסו ולא נראה לי שקרסו תדרוך לעצמה על הרגליים עם דאצ'יה ולאדה יחדיו.

מה גם שאינני בטוח שבכלל ניתן לייבא לאדה לארץ כיוון שאיננה עומדת באיזשהו קרטריון בינלאומי (אירופאי או אמריקאי) או שגם זה השתנה כבר?

פורסם
האמת שאין לי שום ידע בנוגע לתעשיית הרכב הרוסית אז אתה מחדש לי פה. מקווה שיביאו- עוד תחרות בארץ זה טוב. רק שאם רנו קנו אותם אז זה שוב קרסו ולא נראה לי שקרסו תדרוך לעצמה על הרגליים עם דאצ'יה ולאדה יחדיו.

מה גם שאינני בטוח שבכלל ניתן לייבא לאדה לארץ כיוון שאיננה עומדת באיזשהו קרטריון בינלאומי (אירופאי או אמריקאי) או שגם זה השתנה כבר?

כידוע לי נמכרות בגרמניה (אירופה) עם מערכת בקרת יציבות של בוש

פורסם

אם ככה הלוואי ואתבדה והן יגיעו לארץ עם מחיר נמוך שיאפשר להרבה אנשים לרכוש רכב מודרני במחיר זול!

פורסם

חוששני שנופתעה לרעה ממחירי הדאסטר, בכל זאת מדובר ביבואן ישראלי ועוד כזה שבעברו הלא רחוק היה מאוד חזירי בתמחור מרכולתו (עכשיו הוא סתם חזירי כמו השאר ולא "מאוד").

למרות זאת אני אשמח לאכול את הכובע, מזמן בא לי לגוון עם איזה ג'יפון צעצוע לשנה - שנתיים ובמחיר הנכון אני לא רואה סיבה שלא לבחור בדאסטר הזה.

אולי רק השם שמתאים יותר לשואב אבק.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כבר כתבתי מקודם שלגבי הדאסטר הם לדעתי לא יתמחרו אותו בכזה זול בשביל לתת הנחות יפות ללקוחות מוסדיים.

אולי לאחר כמה חודשים יתחילו גם ההנחות ה"שקטות" ללקוחות פרטיים שיביאו עניין ברכב.

פורסם
כבר כתבתי מקודם שלגבי הדאסטר הם לדעתי לא יתמחרו אותו בכזה זול בשביל לתת הנחות יפות ללקוחות מוסדיים.

אולי לאחר כמה חודשים יתחילו גם ההנחות ה"שקטות" ללקוחות פרטיים שיביאו עניין ברכב.

אם לא יתמחקו בזול הם ימכרו כמו MG,

מחיר של 80,000 לגפון הזה היה מחיר הגיוני, הוא נראה כמו רכב מלפני 10 שנים.

פורסם

שאלה מה זה "כזה זול" , כיום יש סוזוקי קרוס 4X4 הנמכר ב130אלף ש''ח, לדעתי זה יאלץ אותם לתמחר דאסטר בגרסא הכי מפוארת שלו לפחות עשיריה מתחת לזה (או למשל להביא דגם דיזל :) ) , את הדגם 4X2 שיתחרה עם גיר אוטומטי באותה סוזוקי (ב120 אלף) יאלצו למכור קרוב ל-100-110 ,גם כן בגרסא הכי מאובזרת.

זה הרבה לפני מבצעי ''חבר'' וכו'... בפועל לדעתי הגסרא בכירה תהיה נגישה סביבות 100-105 אש''ח לכל היותר בשוק הפרטי.

אני גם מקווה שישכילו להביא את SANDERO , המקבילה של קליו בפחות מ80 אלף לרכב אוטומטי מאובזר ו60 ידני. אבל ''סוסים אמיתיים'' הם באמת DUSTER ומיניוואן שלהם שגם אותו יאלצו לתמכר נכון.

• תוכן חדש...