Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני עומד בפניי פרוייקט דיי מורכב על מנוע פינטו 1.6 של פורד קורטינה שיכלול את החלפת הקרבורטור

(weber 32/36) שמורכב כרגע על הרכב

בצמד weber 40,

המטרה שלי היא בעיקר שיפור ההספק של המנוע הבעיה היא שהפרוייקט דיי מורכב ודורש התאמות כגון בניית סעפת יניקה התאמת כבל גז וכיוונים.

השאלה שלי ופה אני פונה אל החברה המנוסים מה תהיה התוצאה (עלות מול תועלת).

ומה תהיה רמת האמינות של כל הפרוייקט

כי שמעתי מהרבה חברה שכל פעם צריך לעשות כיוונים ושאף פעם המנוע לא יעובד

עגול?

אשמח לתגובות בעד ונגד.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

שמע יש היום בעלי מקצוע שכן יכולים לעזור לך, אולי אפילו שמעתה על צביקה קרבוראטור.

מבחינת מכלוללים, זה ראנרים ואטמים, קבל גז וכמובן פילטרים אוויר.

תוצאה? אם כיוון נכון ודיזאות מתאימות אתה אמור לסחוט כ15 סוסונים תלוי במצב המנוע, שוב לא מכיר את המנוע הזה לעומק.

תוצאה: כמובן שכמות גזי הפליטה תעלה, יהיה לך מאד קשה לשמור על טורים יציבים בסרק בעיקר, וזה כי יש יותר אוויר ואתה צריך שם תמיד יותר דלק.

כיוונים לפי מה שאני מבין משהו שאף פעם שם לא 100%, אבל כשאתה מכוון אופטימאלית אתה תרגיש הבדל עצום בין מצב שבו משתבשים הכיוונים, כל אחד שהיו לו קרבוראטורים כאלה יעיד על כך.

פורסם

זה פרויקט ממש לא מורכב, אם היית מספיק זריז היית קונה סט שלם שהיה למכירה בשקל וחצי כאן, היה מפורסם למכירה במשך שנה+.

בכל מקרה, תזמין סעפת יניקה מתאימה לפינטו וקרב'ים כפולים ותתחיל להתקדם.

פורסם
זה פרויקט ממש לא מורכב, אם היית מספיק זריז היית קונה סט שלם שהיה למכירה בשקל וחצי כאן, היה מפורסם למכירה במשך שנה+.

בכל מקרה, תזמין סעפת יניקה מתאימה לפינטו וקרב'ים כפולים ותתחיל להתקדם.

אני כרגע בתהליכים של רכישת זוג weber 40 שהיו מורכבים על מנוע 1.9 gti החששות שלי הם הכיוונים הרבים שהם זקוקים ופעולת מנוע לא יציבה/עגולה גם

לא כל אחד מוכן להתעסק עם קרבורטורים כפולים אפילו לא צביקה.

Ford focus 2013 titanum

פורסם

קרבורטור לבד יאפשר עוד דלק, העניין זה איך אתה שורף את הדלק הזה אחרת ההסבה מיותרת במקרה הטוב ואפילו מזיקה (פיח, כיוונים, צריכת דלק, השתנקויות ביציאה מרמזור).

בדוק ספציפית על המנוע הזה בפורומים בחו"ל שם יש ניסיון רלוונטי.

לדעתי תצטרך סעפת פליטה, פורטינג, קמשפט חם ואולי אפילו חריטה להגדלת נפח מנוע.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

מסכים. מעבר לזוג קרב' כפולים מצריך קאמשפט אגרסיבי יותר ועבודה על המעברים בראש המנוע כדי להצדיק את עצמו.

פורסם

תודה על העזרה, המנוע שלי עבר לא מזמן אוברול כללי שבמהלכו הוגדל מעט הנפח.

כמובן שתגיע סעפת פליטה 4-2-1 מורחבת וקאמשפט חם לא משהו קיצוני

ואם יישאר כסף אז גם מערכת הצתה משופרת של MSD.

ההתלבטות שלי היא האם לעשות זאת על המנוע הקיים או לעבור למנוע (פינטו) בנפח 1.8-2.0 ופה צריך להגדיל את התקציב, אשמח להתייחסות לגביי המנועים שציינתי והאם התוצאה תהיה גדולה משמעותית מהרכבת כל המכלולים על המנוע 1.6 הקיים.

תודה.

Ford focus 2013 titanum

פורסם

כדי לכוון מאייד כפול צריך מכשיר שמשווה כניסת אוויר.

אני חושב שבערך באותו מאמץ תוכל להסב להזרקה מכאנית, כמו שהיה בוולבו או BMW בשנות השמונים. אם תמצא רכב בפירוקיה תוכל לקחת את כל מה שצריך. יכול להיות שיש לי את כל הדרוש (למעט סעפת יניקה) במחסן.

כמובן שהזרקת דלק עדיפה על מאייד מכל הבחינות - גם אמינות, גם צריכת דלק, גם פעולה בסרק, וגם הספק.

דני

פורסם
כדי לכוון מאייד כפול צריך מכשיר שמשווה כניסת אוויר.

אני חושב שבערך באותו מאמץ תוכל להסב להזרקה מכאנית, כמו שהיה בוולבו או BMW בשנות השמונים. אם תמצא רכב בפירוקיה תוכל לקחת את כל מה שצריך. יכול להיות שיש לי את כל הדרוש (למעט סעפת יניקה) במחסן.

כמובן שהזרקת דלק עדיפה על מאייד מכל הבחינות - גם אמינות, גם צריכת דלק, גם פעולה בסרק, וגם הספק.

דני

אשמח לדעת אילו חלקים יש ברשותך,תודה.

Ford focus 2013 titanum

פורסם

מערכת הזרקה שלמה, מסוג K-jetronic, מתאימה לוולבו אבל אפשר להתאים (עיקר הבעיה זה הסעפת).

דני

• תוכן חדש...